|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Terme Olimia: U zdravom tijelu zdravi duh

Uredništvo Ringeraje, 28.9.2015
Zdravstveni turizam u Termama Olimia datira još iz XVII. stoljeća kad su Paulinksi monasi spojili medicinska svojstva termalnih voda i njihove farmaceutske proizvode među najstarijima u Europi.
Ključne riječi:

image
Wellness Orhidelia
/51


Danas se Terme Olimia i sutlansko-kozjanski kraja, osim sa cjelokupnom ponudom iz područja zdravstva, wellnessa, smještajnih kapaciteta, bazenskih kompleksa i ugostiteljske ponude može pohvaliti i bogatim dodatnim sadržajima.Naime, mjesto Podčetrtek prošle je godine nagrađeno titulom najljepšeg malog kraja Europe, u sklopu izbora „Entente Florale“. Zdravstveni benefiti i ljepota ovog kraja tijekom cijele godine privlače posjetitelje iz svih krajeva svijeta!

 

Terme Olimia nude potpuni oporavak

 

Centrar zdravlja Olimia povezuje tradiciju i moderno u učinkovite programe koji daju snagu zdravlju. Specijalizirani tretmani u Termama Olimia su: tretmani kod reumatskih smetnji, programi za liječenje kožnih bolesti i problema s cirkulacijom, rehabilitacije kod postoperativnih stanja i za probleme na lokomotornom sustavu, te tretmane protiv stresa. Svi se tretmani baziraju na raznim terapijama, koje nudi Centar zdravlja Olimia: termalne terapije, hidroterapije, elektroterapije, mehanoterapije, fizikalne vježbe, ručne manipulacije, akupunkture, laserske terapije, bioptron tretmani, te na kraju, ali ne manje važna zdrava i dijetetska prehrana koja prati svakog klijenta.

 

Priroda je lijek

 

Okolica Terme Olimia poziva na šetnju i istraživanje turističkih bisera mjesta Olimje, Virstanja, Bistrice ob Sotli, Podsrede, Rogaške Slatine, također i posjetu vinskih podruma i vinarija, trgovini čokolade i vikendici vještica. Oni koji žele aktivniji boravak u prirodi na raspolaganju su im označene staze za alpsku vožnju biciklom i alpinizam ili šetnje tijekom kojih se može brati ljekovito bilje. Na svježem zraku posjetitelji se mogu rekreirati, loviti divljač i ribu, jahati ili igrati golf. Terme Olimia također posjeduju i biblioteku i dječje igralište te često organiziraju kulturna, sportska i zabavna događanja.

 

U zagrljaju idilične prirode i bogate kulture uz pomoć različitih tehnika opuštanja, uz ispijanje i kupanje u termalnoj vodi, koja dokazano podupire prirodnu Ph ravnotežu, te uz odabranu olimsku prehranu, već za samo nekoliko dana osjeti se primjetna razlika!

 

Najbržem Ringerajcu koji nam pošalje odgovor na pitanje "U kojem se slovenskom mjestu nalaze Terme Olimia?" zajedno sa svojim osobnim podacima (korisničko ime na portalu, ime i prezime, adresa, email adresa, broj telefona/mobitela) najkasnije do utroka do 18h na email adresu info@ringeraja.hr, poklanjamo jednu obiteljsku kartu za kupanje, (2 odrasle + 3 djece) karta vrijedi na otvorenim i zatvorenim bazenima Terme Olimia! 

 

Posebna ponuda za umirovljenike i unuke 

 

Terme Olimia nude posebnu ponudu za umirovljenike i unuke! Smještaj je organiziran u Hotelu Breza****, a uključuje 3 polupansiona, kupanje u Wellness centru Termalija, u Termalnom parku Aqualuna i vodenom planetu u Termama Tuhelj, aquaaerobics program, jutarnju gimnastiku i svakodnevni ulazak u fitness centar.

 

Ova posebna ponuda 40% je povoljnija, umjesto 264 € omogućava boravak za 158,40 € po osobi u dvokrevetnoj sobi, kao i besplatan smještaj za 2 djece do 12 godina.

 

Više informacija na www.terme-olimia.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

``MALI KRAPINSKI PRAČOVJEK BABU``- pozivnica
Mozaik knjiga vas poziva na promociju knjige autorice Snježane Babić Višnjić pod nazivom ˝Mali krapisnki pračovjek Babu˝...
6
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
5
Kreativni kutak: Dan planeta Zemlje
22. travnja slavimo Dan planeta Zemlje! Iskoristite ove dane u kući i zajedno sa svojom dječicom osmislite PLAKAT koji ć...
4
Zakašnjeli razvoj kod predškolarca
Kada dijete kasni nekoliko mjeseci u razvoju sposobnosti ili ostvarivanju zadaća došlo je do zakašnjelog razvoja.
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!