|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Razmišljate o svom vjenčanju? Sajam vjenčanja vam nudi da se upoznate sa potrebnim stvarima za svoj dan iz snova!
Ključne riječi:

image
/11


Zagreb, 25. siječnja 2013. – U razdoblju od petka, 8. do nedjelje, 10. veljače 2013. u Westgate Shopping Cityju održat će se drugi po redu, najveći sajam za vjenčanja u regiji – 2. Wedding Expo.

U suradnji s Wedding Cityjem, Westgate će tako po drugi puta biti domaćinom spektakularnog doživljaja za buduće mladence i parove koji se tek pripremaju za svoj dan iz snova. Prošli je sajam vidjelo 85.000 posjetitelja Westgatea, stoga su očekivanja na visokoj razini.



Najveći regionalni sajam vjenčanja Wedding Expo svoja vrata otvara 8. veljače 2013. Na ovaj način, nekoliko dana prije Valentinova budućim mladencima pružit će se prilika u Westgateu pogledati ponudu čak 160 izlagača i usput uživati u Late Night Shoppingu.

Drugi put zaredom Wedding EXPO predstavlja najbolje profesionalce u industriji vjenčanja: slastičare, catering, papirnu konfekciju, fotografe i snimatelje, cvjećare, restorane, hotele, sale i šatore, limuzine, glazbenike, rasvjetu, uz poseban naglasak na vjenčanice, odijela, nakit i accessoire.



Raj za buduće mladence – 2. Wedding Expo

Ovom prilikom, u subotu 9. veljače u prostoru Wedding Cityja održat će se više manjih i dvije velike modne revije. Jednu od njih će nositi i pravi mladenci, amateri u manekenskom poslu, koji će modnom pistom prošetati u modelima Cymbeline, Pronovias, Linea Raffaelli, La Sposa, Oleg Cassini, San Patric, Silhuete Bride i dr, te odijela Di Caprio.

Druga revija bit će prava poslastica za mladenke, kume, djeveruše i mame, jer će se predstaviti nova kolekcija haljina poznatog modnog brenda Sherri Hill.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2
Kako do lijepe i zdrave kose?
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvij...
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!