|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Prvi otisak nastao je kao odgovor na potrebu bake da izradi uspomenu na rođenje prvog unuka. Proizvodnju je pokrenula sama kroz domaću radinost. Komplet sadrži sve što je potrebno za izradu prekrasnih 3D otisaka.

/11


Za samo 170 kn pokrenuta je proizvodnja prvog Hrvatskog kompleta za izradu otisaka dječjeg stopala i/ili dlana. Zahvaljujući domaćoj radionosti koja umirovljenike oslobađa plaćanja doprinosa, a koju nesmetano mogu obavljati primajući pritom svoju redovitu mirovinu, kreativni pojedinci brzo i jednostavno mogu ostvariti svoje ideje, unovčiti svoje hobije i na taj način stvoriti dodatne mjesečne prihode.


Prvi otisak tako je ideja jedne kreativne bake – Dubravke Zaninović, nastao iz želje da sačuva uspomenu na prve godine života svog unuka.


Zahvaljujući ovom kompletu roditelji ili rodbina mogu potpuno samostalno izrađivati otiske stopala i dlanova svoje djece koji će kasnije uokvireni na zidu krasiti njihove domove i podsjećati ih na razdoblje kada su nastali.


Komplet sadrži: drveni okvir 30x30 cm, masu za izradu negativnog otiska, stvrdnjavajuću masu za izradu odljeva, pločicu za izravnavanje i jednostavne upute za uporabu u kojima je svaki korak izrade detaljno objašnjen i potkrepljen slikama.

 

Komplet


Okvir je dovoljno velik da stanu oba dlana i stopala bebe i omogućuje nebrojeno mnogo pokušaja u izradi savršenog otiska. Korištenje kompleta potpuno je sigurno, jednostavno i prilagođeno svim korisnicima.

 

“Do ideje sam došla u želji da sačuvam uspomenu na dlanove i stopala svog prvog unuka. Nakon pretraživanja proizvoda koji postoje na tržištu shvatila sam da nema onakvog koji sam ja zamislila; udubljeni otisci nisu mi odavali realnu sliku, a oni koji omogućuju izradu odljeva ruke ili noge izgledali su mi pomalo zastrašujuće. Kroz razgovore s ljudima i pretraživanje interneta došla sam do ideje kako najbolje izraditi 3D otiske. Prvi maneken je naravno bio Luka – moj unuk. Otisci su ispali savršeno i danas krase naš dnevni boravak. Ideja da i ostalima omogućim izradu takvih otisaka nastala je spontano. Naime, prijatelji koji bi nam dolazili u posjet pitali su gdje se tako nešto može kupiti i malo po malo nastao je Prvi otisak.”, istaknula je Dubravka Zaninović, proizvođač Prvog otiska.

 

Pogledajte demo video - izrada Prvog otiska

 

Facebook

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Što određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dijete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogleda...
6
VIDEO: MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači
Masaža je savršen način da se povežete s bebom, pružite joj osjećaj sigurnosti i zaštite, te je divan način kojim neposr...
5
Respiratorni sinicijski virus
Dolaskom hladnijih dana počinje i sezona brojnih virusnih infekcija, među kojima je najpoznatija gripa, od koje godišnje...
5
Upomoć: Beba se ne želi voziti u autu!
U članku provjerite što možete učiniti ako vaša beba ne voli vožnju u autu i počne plakati čim ju stavite u autosjedalic...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!