|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zob i suhe šljive – prve funkcionalne žitne pahuljice

Uredništvo Ringeraje, 11.1.2016
Zob i suhe šljive prve su funkcionalne žitne pahuljice! Njihov sastav pozitivno utječe na poticanje rada crijeva jer je bogat prebioticima - nježnim vlaknima.

image
/11


Još i naše bake znale su kako suhe šljive dobro utječu na rad crijeva kod neredovite i tvrde stolice. Upravo je to bio i poticaj za stvaranje naših žitnih pahuljica Zob i suhe šljive – kako na što jednostavniji i ukusniji način pomoći mališanima kada ih muči neredovita ili tvrda stolica.

 

Zob i suhe šljive prve su funkcionalne žitne pahuljice! Njihov sastav pozitivno utječe na poticanje rada crijeva jer je bogat prebioticima - nježnim vlaknima.

 

Sadrže korisne probiotike – bifidobakterije, i imunonutrijente koji pomažu jačanju prirodne zaštite.

8 vitamina, željezo i cink aktivno sudjeluju kod dobrog funkcioniranja imuniteta. Pripremljene s mlijekom, bogati su izvor kalcija potrebnog za normalan rast i razvoj kostiju.

Bez dodanog su šećera.

 

I odrasli mogu koristiti žitne pahuljice Zob i suhe šljive kada god ih muči probava.

 

Mmmmmmm…jako su fine Nestle žitne pahuljice! Izvrsnog i punog ukusa, zasigurno će postati omiljeni obrok vašeg djeteta bez obzira na dob!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

POZIV - Doplatak za djecu!
Poziv korisnicima za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu.
4
Dopodnevna užina: Jabuka i kvinoja
Uvođenje guste hrane mnogim je roditeljima misterija. Iznad svega se pitaju kada započeti, s čim započeti, na koji način...
4
Pet najprljavijih stvari koje beba svakodn...
Koliko god se roditelji trudili da održavaju higijenu kuće, igračaka, garderobe, ne postižu uvijek sve.
4
Fotografiranje bebe i obitelji u udobnosti...
Svaka trudnica i svaka majka zaslužuju imati jedinstveno sjećanje na nezaboravno razdoblje trudnoće, na neprocjenjive po...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!