|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sportsko druženje velikih i malih

Uredništvo Ringeraje, 17.5.2016
Više od 2.650 trkačica i 650 djece prošle se godine pridružilo sportskom danu na Bundeku, a neki od njih su se upravo tada odvažili na prve sportske korake. Pouka – nikad nije prekasno (niti prerano) odabrati aktivan životni stil.

image
dm ženska utrka
/31


Preostalo je nešto više od mjesec dana do velikog sportskog okupljanja velikih i malih. Vjerojatno pogađaš, riječ je o još jednoj dm ženskoj i babybonus utrci kojom dm želi potaknuti sve uzraste na sportsku aktivnost i druženje u prirodi. Više od 2.650 trkačica i 650 djece prošle se godine pridružilo sportskom danu na Bundeku, a neki od njih su se upravo tada odvažili na prve sportske korake. Pouka – nikad nije prekasno (niti prerano) odabrati aktivan životni stil.

 

A ako danas kreneš redovito trčati, imat ćeš dovoljno vremena da se pripremiš za druženje na Bundeku. Uz to, osjećat ćeš se sretnije, izgledat ćeš svježe, redovito trčanje pomoći će ti da održiš mladolikost, a dokazano je i da ima brojne pozitivne zdravstvene učinke.

 

Kako bi provjerila koliko si napredovala, dođi na Bundek u subotu, 11. lipnja. Tada dm organizira tri utrkenatjecateljske i rekreativne ženske utrke te babybonus utrku za djecu do 6 godina. Želiš li se samo okušati u trčanju, tada to možeš učiniti u sklopu rekreativne dm ženske utrke koja starta u 19 sati na dionici dugoj 2,2 kilometra. Želiš li, pak, odmjeriti svoje snage, moći ćeš to učiniti na natjecateljskoj dm ženskoj utrci dugoj 5,1 kilometar koja započinje u 19:30 sati. dm se i ove godine pobrinuo da i najmlađi razvijaju zdrave navike pa će tako dm babybonus utrka za djecu do šest godina započeti u 18:30 sati. Za sve natjecateljice, rekreativce i male trkače i trkačice dm je kao i svake godine pripremio majice i poklon pakete.


Na utrke se možete prijaviti putem terminala u dm-u od početka svibnja pa sve do dana održavanja utrke i to zamjenom 25 bodova za babybonus utrku, odnosno zamjenom 50 bodova za ženske utrke. Prijaviti se možete i na sam dan utrke donacijom Udruzi Crveni nosovi u vrijednosti od 50 kuna za ženske utrke ili 25 kuna za babybonus utrku kako bi članovi udruge i nadalje mogli pružiti podršku oboljeloj djeci i njihovim roditeljima i mamiti im osmijeh na lice.

 

Za dobro raspoloženje na sportskoj zabavi na Bundeku bit će zadužena Colonia koja će svojim nastupom s početkom u 21 sat razveseliti male i velike i napuniti njihove baterije energijom nakon trkačkih napora.

 

Vidimo se na Bundeku!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Dojenje nakon carskog reza
Majke koje su rodile carskim rezom mogu biti jednako uspješne u dojenju kao i žene koje su rodile prirodno. Razlika je m...
8
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Nivea Baby u svakom trenutku!
Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla ...
4
12 nevjerojatnih beba embrija
Svi smo već manje-više upoznati s izgledom ljudskog embrija, ali jeste li ikada imali prilike vidjeti životinjski embrij...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!