questts u 00:28
Pečene jabuke (za početak dohrane)
Uredništvo Ringeraje, 16.4.2012SASTOJCI:
- nekoliko jabuka
- putar i cimet, po želji
PRIPREMA:
- Jabuke dobro operite, neoguljenima izdubite sredinu.Po želji, u svako udubljenje staviti mali komadić putra i prstohvat cimeta (ukoliko je beba već probala navedene sastojke)
- Staviti u protvan (lim za pečenje) obložen papirom za pečenje.
- Peći na 200 stupnjeva dok ne omekšaju.
- Prohlađene jabuke oguliti i izgnječiti vilicom.
SAVJET:
- U varijanti za odrasle, pečene jabuke uvaljati u mješavinu smeđeg šećera i cimeta i imate ukusan desert. - Na isti način možete peći i bundevu, prepolovljenu, očišćenu i položenu korom prema "gore" u protvanu. - Ukoliko želite skratiti vrijeme pečenja, možete nasuti centimetar vode u protvan.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...

Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...

Ništa vas ne može pripremiti za oduševljenje – i izazov – pri prvom susretu s bebom. Evo što možete očekivati i kako se ...

Uz toliko mnogo stručnjaka koji preporučuju da svoje novorođenče naviknete na rutinu, teško je znati što učiniti kada be...
