|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Otac ostao sam sa četvorkama

Uredništvo Ringeraje, 5.3.2015
Najljepši dan u životu ovog Amerikanca pretvorio se u tragediju kada je njegova supruga preminula nedugo nakon što je na svijet donijela njihove četvorke.

image
/21


Carlos Morales iz Phoenixa primio je svoje četvero djece - tri djevojčice i jednog dječaka - nakon što je njegova 36-godišnja supruga Erica premila na porodu. Par je četvorke dobio uz pomoć potpomognute oplodnje u nadi da će konačno obogatiti svoju obitelj. 



No, nažalost Carlos je posljednji put vidio svoju suprugu 15. siječnja kada ju je ispravio na porod - poljubio ju je u čelo i rekao da je voli. 



Iako mjesec dana ranije, bebe su na svijet stigle zdrave, ali njihova je majka nakon poroda pala u hipovolemijski šok i počela gubiti krv. Nakon samo sat vremena preminula je i nikada nije dobila priliku primiti svoje bebe. 



'Bili smo jako uzbuđeni što ćemo osnovati obitelj i onda se sve srušilo', ispričao je povrijeđeni Morales u intervjuu za magazin People te se prisjetio njihovog prvog susreta. 



'Ja nisam pričao engleski, a ona nije pričala španjolski. Ipak, zamolio sam je za ples i pristala je', kroz smijeh govori Carlos koji je u predrađaonici sa suprugom smišljao imena za dječicu. 



'Doktor je rekao da su trudovi jaki i česti te da Erica mora u rađaonu. Prije nego li je otišla roditi fotografirali smo se, snimali video i bili okruženi obitelji. Sjećam se da sam joj rekao: 'Hajdemo izvaditi našu bebe van', govori Morales te nadodaje kako je sa suprugom dogovorio da će o imenima djece odlučiti kada dođu na svijet. 



Nakon poroda djeca su ležala u sobi, a Morales je otišao do supruge te joj toliko jako stisnuo ruku da se probudila. U tom trenu njezino je srce prestalo kucati, okružili su je liječnici koji su nekoliko minuta kasnije Carlosu priopćili da je njegova supruga mrtva. 



'Kako je to moguće? U jednom je trenu bila dobro, a u drugom je više nije bilo. Dan koji je trebao biti najljepši dan u mom životu, postao je tragedija', ispričao je Morales koji je nakon gubitka supruge na ruke primio svoju djecu. Jednu od tri kćeri nazvao je po supruzi, Erica. 



'Trenutno se educiram o svemu - kako trebam okupati djecu, kako ih nahraniti i uvesti im red spavanja,. Moram biti spreman', otkrio je novopečeni tata. 

 

izvor: magazin.net.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pripremite kućnog ljubimca na dolazak bebe
Dolaskom bebe vaš kućni ljubimac pada u drugi plan, što rezultira ljubomorom.
5
Tikvice, mrkva i krumpir
Uvođenje guste hrane mnogim je roditeljima misterija. Iznad svega se pitaju kada započeti, s čim započeti, na koji način...
3
Dopodnevna užina: Jabuka i kvinoja
Uvođenje guste hrane mnogim je roditeljima misterija. Iznad svega se pitaju kada započeti, s čim započeti, na koji način...
3
Mamino naručje - najljepši miris
Uzimajte dijete u naručje često, privijajte ga uz sebe. Miris će najbolje povezati dijete s roditeljima...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!