|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nivea baby i Ringeraja dobitnici!

Uredništvo Ringeraje, 6.3.2012
Nivea i Ringeraja objavljuju kojih je to sretnih 6 dobitnika osvojilo 6 vrlo vrijednih poklon paketa... sve po 6 ;)
Ključne riječi:

image
/51


NIVEA Baby Nutri Sensitive linija

Iznimno blaga njega za osjetljivu bebinu kožu

NIVEA baby  Nutri Sensitive linija sa formulama dodatno obogaćenim sastojcima potpuno prirodnog porijekla, bez parabena, alkohola i boja. Shea maslac korišten u Nutri Sensitive proizvodima dobiven je iz strogo kontroliranog i certificiranog organskog uzgoja.

Iznimno blagi Nutri Sensitive proizvodi za svakodnevnu njegu razvijeni su u suradnji sa dermatolozima i pedijatrima kako bi zadovoljili potrebe beba sa osjetljivom i atopičnom kožom.

 

Nutri Sensitive intenzivna krema 

Formula koja sadrži shea maslac i prirodne Omega-6 lipide trenutačno umiruje crvenilo, suhu i iritiranu kožu te pomaže u sprječavanju svrbeža. Učinkovita hidratantna formula sa 5% cinkova oksida i pantenola stvara prozirnu barijeru, štiteći tako bebinu kožu od isušivanja. Mekana tekstura lako se nanosi i ne iritira bebinu osjetljivu kožu. Ne sadrži konzervanse, parabene, alkohol i boje.

 

Nutri Sensitive mlijeko za tijelo 

Formula koja sadrži shea maslac i prirodne Omega-6 lipide intenzivno njeguje i posebno je razvijena za obnavljanje prirodne ravnoteže lipida u koži. Na taj način pomaže u održavanju njezine prirodne zaštitne funkcije. Lako se upija, umiruje kožu i pruža trenutnu zaštitu. Ne sadrži parabene, alkohol i boje.

 

 

Nutri Sensitive losion za pranje

Losion za pranje lica, tijela i kose nježno čisti srednje suhu i osjetljivu bebinu kožu te sprječava njezino isušivanje. Formula sadrži Omega-6 lipide, dobivene od biljke jaglaca i posebno je razvijena kako bi obranila kožu od isušivanja i zaštitila prirodnu zaštitnu funkcije kože. Blago za oči, štiti od suza! Ne sadrži alkohol i boje.

 

                                                      DOBITNICI SU IZVUČENI!

 

Ivana Juric Vazgec, Nevena Lukić, Marina Labar, Marin Ivana Zrinščak, Sanela Jambrišak i Sandra Durasin. Č E S T I T A M O !

 

 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

1.Na FB profilu Obiteljskog portala Ringeraja

Objaviti sliku svoje bebe,

2.Ispod slike napisati točan odgovor na pitanje: Koji sastojak u Nivea baby Nutri Sensitive liniji je dobiven iz strogo kontroliranog i certificiranog organskog uzgoja?

3.Ispod slike svog mališana sakupiti 20 like-ova

 

Odgovor na nagradno pitanje potražite na: Njega dječje kože - NIVEA

 

Nagradna igra traje do 05.03.2012., Sadržaj pokolon paketa: 3 proizvoda Nutri Sense linije-losion, krema i gel za tuširanje, ručnik i Nivea medo. U nagradnoj igri sudjeluju svi koji zadovolje 3 zadana zadatka - objave fotografiju, odgovore točno na pitanje i sakupe min.20 like-ova. Napomena: Ne pobjeđuje slika sa najviše like-ova, izvlačimo dobitnike na sreću. Dobitnike ćemo objaviti na portalu i FB profilu 06.03.2012.

 

Sretno!

Vaša Ringeraja!



Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Psihomotorički razvoj djeteta u prvoj godi...
Prvih dvanaest mjeseci djetetova života karakterizira intenzivan rast i razvoj. Razvoj djeteta slijedi određenu pravilno...
5
Spavanje
Kako bebu naučiti spavati? Kako svome djetetu omugućiti miran san tijekom cijele noći? To su pitanja koja si postavljaju...
5
Iznenadna smrt bebe – SIDS Sindrom
Radi se o dijagnozi kada zdravo dijete u starosnoj dobi ispod godinu dana umre bez ikakvih prethodnih naznaka i ako dokt...
4
VIDEO: MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači
Masaža je savršen način da se povežete s bebom, pružite joj osjećaj sigurnosti i zaštite, te je divan način kojim neposr...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!