|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Napitak za mršavljenje od limuna, peršina i vode

Uredništvo Ringeraje, 15.6.2020
Ova kombinacija koju možete napraviti u pet minuta, potiče probavu te izbacuje toksine iz organizma i tako pomaže mršavljenju, a smatra se da možete izgubiti i do pola kile u danu.

image
Napitak koju možete napraviti u pet minuta
/11


Dovoljna konzumacija vode tijekom dana pokazala se kao jedan od glavnih čimbenika koji utječu na mršavljenje, ali i zdravlje. Razlog tome je što voda može, ne samo smanjiti apetit, već i čaša vode pola sata ili 20 minuta prije obroka popunjava želudac što rezultira manjim unosom hrane.

Osim toga, ponekad možemo zamijeniti dehidraciju i potrebu za grickalicama, pa kada osjetite takvu potrebu, popijte vode i pričekajte pola sata – ako niste više gladni nakon pola sata, znači da je problem ležao u dehidraciji.

 

/ Iako je voda nema kalorija i možemo ju neograničeno piti tijekom dana, kombinacija voda s medom, krastavcima, limunom i sličnim namirnicama preporučuje se kao detoksikacijsko sredstvo. /

 

PROČITAJTE JOŠ: 10 razloga zašto su jagode izvor zdravlja

 

Voda s peršinom i limunom smatra se pravim magičnim sredstvom za mršavljenje

Ova voda s peršinom i limunom će, ako ju pijete ujutro na prazan želudac, čak i prije čaše obične vode, rezultirati gubitkom skoro pola kile u jednom danu.

 

SASTOJCI:

60 grama peršina

1 limun

250 ml vode

 

PRIPREMA:

Narežite peršin na sitno ili ga u blenderu usitnite. Iscijedite sav sok od limuna na peršin, dodajte vodu i ponovno blendajte ili promiješajte.

 

Kako piti ovaj magični napitak?

Vodu s peršinom i limunom pijte pet jutra za redom odmah čim se probudite. Savjetuje se ne preskakati niti jedan dan, a nakon petog dana prestati piti minimalno 10 dana.

 

Zašto je ovaj napitak magičan?

Kao što je objašnjeno, voda je idealna za smanjivanje unosa kalorija, dok peršin poboljšava probavu i smanjuje nadutost, a limun izbacuje višak tekućine iz tijela, kao i toksične spojeve. Osim toga, kombinacija peršina i limuna dat će tijelu potrebne vitamine i minerale.

 

Naravno, ovaj magični napitak neće djelovati ako se tijekom ostatka dana nezdravo hranite i ako vam je još uvijek vježbanje nepoznanica. Uz kvalitetnu prehranu, ispunjenu voćem i povrćem, ovaj napitak može biti dodatni alat za skidanje suvišnih kilograma.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mamino naručje - najljepši miris
Uzimajte dijete u naručje često, privijajte ga uz sebe. Miris će najbolje povezati dijete s roditeljima...
4
Crvenilo na guzi
Mnoge bebe pate od pelenskog osipa. Uz pomoć ovih savjeta ćete crvenilo na guzi brzo savladati.
4
Povišena temperatura kod bebe!
Beba vam je cendrava, razdražljiva, pospanija? Obavezno provjerite da li ima temperaturu!
4
Osigurajte bebi udobnost tijekom ljetnih dana
Mame vole ljeto, tate vole ljeto, pa ne čudi što i bebe – vole ljeto. Posebice kad slobodne i nesputane slojevitom odjeć...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!