|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mommy care novosti u Bijelom Štacunu

Uredništvo Ringeraje, 27.8.2015
Zato sto je sigurnost i njega Vašeg djeteta najvažnija, u tvrtki Mommy Care kreirali su izuzetne proizvode koji nude nježnu i njegujuću liniju za dječju kožu, ugodnih tekstura i mirisa za svakodnevno uživanje u kupanju i njezi nakon kupanja.

image
Mommy care Striae
/31


Svi Mommy care proizvodi za djecu sastoje se od najkvalitetnijih sastojaka prirodnog podrijetla i organskih voćnih i biljnih ulja, kako bi štitili i njegovali, a ujedno vlažili i umirivali kožu Vašeg djeteta za vrijeme i nakon kupanja, tijekom previjanja i u svim ostalim svakodnevnim aktivnostima.

 

MOMMY CARE BABY ŠAMPON OD NEVENA


Posebno je razvijen za nježnu dječju kožu i tjeme. Bogato prirodnim i organskim sastojcima, ovaj šampon blago čisti, ostavljajući kosu nježnom i podatnom bez potrebe za sušenjem.


Glavni sastojak šampona - NEVEN, bogat je protuupalnim sastojcima, dok Aloa njeguje, jojoba omekšava, a kamilica i lavanda umiruju kako bi kupanje bio poseban užitak za Vaše dijete prije odlaska na spavanje.


Iako je posebno osmišljen za bebe, šampon je prikladan za cijelu obitelj, ne sadrži SLS pa se ne pjeni kao klasicni šamponi, a kosu temeljito čisti kosu ostavljajući ju mekanom i njegovanom.

 

MOMMY CARE KUPKA OD NEVENA


Idealan je izbor za nježnu i osjetljivu dječju kožu. Savršena mješavina najboljih prirodnih ulja, ova kupka njezno čisti kozu ostavljajući ju njegovanom i zaštićenom.


Kako bi kupanje bilo posebno opustajuće, pažljivo su odabrani sastojci: neven i kamilica, bogati protuupalnim sastojcima koji njeguju, Aloa koja osigurava vlažnost i umiruje te lavanda čiji miris ima osvjezavajući i smirujući učinak prije spavanja, ostavljajući Vašu bebu opuštenu nakon kupanja.


Ova kupka moze poslužiti kao njezno sredstvo za čišćenje lica za mame, odstranjujući čak i sminku te ostavljajući lice svježim i čistim.

 

MOMMY CARE KREMA PROTIV STRIJA


Njeguje Vašu kožu tijekom trudnoće i čuva prirodnu elastičnost i glatkoću. Vaše tijelo se naglo povećava kako bi priuštilo udoban smještaj Vašem djetetu, koža se rasteže, puca i gubi elastičnost te zbog toga dolazi do pojave tankih linija – STRIJA.


Bogata karite maslacom i uljima avokada, ova krema je posebno osmišljena kako bi prodirala u dublje slojeve kože i omogućila dodatnu vlažnost i elastičnost, ostavljajući kožu gipkom i otpornom na pucanje.


Nemasne je teksture i brzo se upija, ugodnog je mirisa koji vole i one mame osjetljive na mirise, bez parabeba i ftalata. Koristi se ujutro i navečer počevši od 12-tog tjedna trudnoće sve do poroda i nanosi se u većoj kolicini na trbuh, bedra, prsa i stražnjicu. Masira se kružnim pokretima sve dok se u potpunosti ne upije.


Svi Mommy care proizvodi mogu se kupiti u Tosaminoj trgovini Bijeli štacun u Westgateu.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Traženje dadilje
Bliži se vrijeme vašeg povratka na posao i u dilemi ste – jaslice, baka-servis ili dadilja. To je briga s kojom se susre...
6
Disanje beba
Često sam se pitala koja je tajna djetetova disanja, zašto diše tako brzo i neuravnoteženo? Kroz trudnoću dijete diše kr...
4
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
3
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
3





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!