|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Lijepo je biti trudnica!

Uredništvo Ringeraje, 14.3.2013
Sve su žene lijepe onoliko koliko se osjećaju. U trudnoći su još ljepše samo se brinu oko sitnica. Budi svoja i lijepa!
Ključne riječi:

image
/11


Činjenica je da se grudi tokom trudnoće povećavaju, pa će vam trebati grudnjak gotovo za dva broja veći. Dakle, vodite računa da grudi budu dobro učvršćene da se ne bi objesile i da vam ne bude neudobno. Na koži oko bradavica mogu da se pojave sićušne kvržice, a to su lojne žlijezde koje izlučuju sebum, masno sredstvo.  Kako vaša trudnoća odmiče, bradavice će se omekšavati, a nježnom masažom možete da ih učinite još gipkijim i tako ih pripremati za dojenje.
 

Kako trbuh raste, odnosno trudnoća odmiče, tako se i koža rasteže, pa postaje prenapeta, a zbog naglog debljanja mogu se javiti i strije, na trbuhu i na vrhovima bedara kao tanke, crvenkaste crte. Po tom pitanju gotovo ništa ne možete napraviti da biste ih spriječile, ali ako kožu održavate redovno vlažnom, preporučuje se lagana masaža sa hranjivom kremom, i ako pripazite na kilograme, strije će biti gotovo neprimjetne poslije trudnoće.
 

U prvoj trudnoći pravi trudnički trbuh vidi se tek u šestom mjesecu, a u svakoj sljedećoj već u trećem. Tada je najbolje prihvatiti svoj trudnički trbuh i početi ga ponosno pokazivati. Za vrijeme trudnoće čak 90% tijela ostaje onakvo kakvo je bilo i prije začeća, dok je trbuh jedini dio koji se zaista povećava.
 

I još jedan savjet, kupujete li cipele trebaju vam barem broj veće. Trudnicama noge oteknu pa je dobro o tome voditi računa na vrijeme. Što se odjeće tiče, ako je dobro krojena može poboljšati izgled. Zato, nije vrijeme za štednju.


Budi svoja i lijepa u trudnoći!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2
Kako do lijepe i zdrave kose?
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvij...
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!