annointedbarron1 u 20:05
na temi "Getcertified10@yahoo.com" Pass CISSP,CEH,PRINCE2,PMP,AZURE,AWS,PMI-RMP
Sladoled je omiljen mnogima, pa će sigurno i vaša beba biti oduševljena.
Mnogi roditelji smatraju da je sladoled odlična "pomoć" za desni bebe kada zubi niču. Ali da li je sladoled uvijek dobar izbor?
Što više šećera i soli ima jedan proizvod, isti je viši na listi namirnica koje treba izbjegavati. Postoji rizik da sladoled u prodaji sadrži i mnoge druge sastojke koji nisu za bebe, kao što su kukuruzni sirupi s visokim sadržajem fruktoze.
Osim opasnosti od predoziranja šećerom, što nije poželjno ni za odrasle osobe, još jedna stvar koja može naškoditi bebama je temperatura hladnog sladoleda.
PROČITAJTE JOŠ: Umirite bebu dodirom
Na primjer, usporedbe radi, majčino mlijeko ima temperaturu od oko 37 stupnjeva, a to je temperatura koju treba imati i prilagođeno mlijeko, kao i čvrsta hrana kada beba počne jesti. Dakle, bebino tijelo je napravljeno tako da može probavljati toplu hranu, a sladoled može biti ogroman šok za njen organizam.
Ono što je dobro je da uvijek možete napraviti sladoled kod kuće i izbjeći sve neželjene sastojke i nisku temperaturu.
Recept za domaći voćni sladoled:
Potrebno vam je:
• 500 grama zamrznutog voća
• 500 grama vrhnja
• žličica meda (za bebe starije od godinu dana)
Miješajte sve sastojke u blenderu ili mikseru i ohladite smijesu u frižideru ako je potrebno.
annointedbarron1 u 20:05
na temi "Getcertified10@yahoo.com" Pass CISSP,CEH,PRINCE2,PMP,AZURE,AWS,PMI-RMP
Pozitivan test
Autor: sana12
Nalaz spermiogram
Autor: Lidija242
Nalaz
Bebać No3
Autor: ninamurkovi
31 tjedan
Nasa srecica broj 2
Autor: dad@
40+3
Autor: mali andeo
Evo nas na samom kraju... Ali mojoj pri
Rad od kuće za mame
Autor: JelenaRel
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan: