|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zobene pahuljice
15.6.2013 15:36:30   
ide maca oko tebe
kako ih napraviti? dajte mi neke recepte!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zobene pahuljice
15.6.2013 23:25:58   
anne
Mi ih obožavamo!

1. možeš ih skuhati u mlijeku ili vodi (za bebe) - kratko se prokuha. Ja znam naribati jabuke pa ih zajedno prokuhati! super fino.
2. sameljem u mlincu pa ih skuham kao griz. Narežem jagode, banane, marelice... u to i žličica meda.
3. ukuham ih u variva pred kraj

Jako su zdrave, a baš se i ne spremaju često.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ide maca oko tebe)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2013 14:12:00   
Renata RR
Ja ih ne kuham nego ih ostavim da odstoje u jogurtu. Kada fino omekšaju dodam im bananu ili drugu voće ili grožđice, žličicu meda i to je to.. I inače ih često koristimo u kuhinji: dodajem ih u tijesto za kruh, u faširance, u kekse...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
19.6.2013 10:17:53   
LorVer
Ja kupim one mljevene, i kao takve koristim u mlijecnom, povrnom ili vocnom meniu. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

orgazam s partnerom
njanja

koliko cesto ga dozivljavate

svaki put (32%)

u 90 % slucajeva (27%)

kako kada (15%)

rijetko (14%)

nikada (13%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!