|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zelena stolica upomoć
9.4.2011 19:29:43   
uplašena mama
Ovako beba(stara 4 i pol mjeseca) mi oko 4-5 dana ima zelenu stolicu(tj. tamno zelenu maslinastu stolicu) i to otkako smo joj počeli davati bananu i keksić namrvljeni i od kad joj dajemo kašice i sokiće za jesti.Neznam jel to od toga?Jel ima tko slično iskustvo??????
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zelena stolica upomoć
9.4.2011 19:45:11   
Točkica28
Hm, keksi sa 4 mj???
Po meni nikako...
Odnesi stolicu doktroici najbolje.
Nadam se da je sve ok .

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu uplašena mama)
Neposredna veza do poruke: 2
9.4.2011 20:22:43   
pepeljuga
Malo pre rano za kekse.
Ako je zelena cim se pokaka po meni je znak da je gladna,a ako malo stoji moze i oksidirat od stajanja i pozelenit.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 3
9.4.2011 20:28:11   
sretnabeba4
pa kekse joj izbaci oni su još preteški za njenu dob, ali normalno se boja stolice s nadohranom mijenja. Ali isto tako zelenkasta boja može upućivati na glad, odnosno na to da joj banana teško pada na probavu. Moj savjet ti je da joj probaš ubaciti kupljene kašice za privikavanje na krutu hranu, pa tek onda polako svježe. I to ne puno. Žličicu dvije da se crijeva i želudac priviknu.

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
9.4.2011 21:27:17   
uplašena mama
Imate pravo izbacujem i kekse i banane od sutra pa cu vidjeti .Inace beba je ok zadovoljna je smije se .A molim vas još savijeta šta bi joj od voća još mogla dati a da za nju nije pre teško tj. kad je priviknem na ove kupovne kašice.

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 5
9.4.2011 21:31:01   
uplašena mama
E da još sam htijela reci mi joj tu bananu  smo dali samo jedanput u danu  kao međuobrok s tim da je nakon sat vremena ona opet pojela aptamil (jer mi smo od početka na aptamilu) tako da ne vjerujem da je gladna

Neposredna veza do poruke: 6
9.4.2011 21:37:42   
Nika 24052006
Ma da,izbaci keks..Mi smo krenuli sa dohranom sa navršenih 4 mj.Krenuli smo sa jabukom,pa polako ostalo.Ako ćeš kupovati kašice,na svakoj od njih ti piše za koju je dob.Sokiće nisam davala,starija kćer ih nije niti htjela,a ni mlađa baš nije za njih,pije najviše vodu.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 7
9.4.2011 22:09:50   
njanja

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Malo pre rano za kekse.
Ako je zelena cim se pokaka po meni je znak da je gladna,a ako malo stoji moze i oksidirat od stajanja i pozelenit.
potpisujem
Umjesto keksa, stavi joj u kasicu rizine pahuljice (hipp, milupa, nestle)....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
9.4.2011 22:13:41   
sig
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Malo pre rano za kekse.
potpisujem
Umjesto keksa, stavi joj u kasicu rizine pahuljice (hipp, milupa, nestle)....

Potpisujem i još bih dodala da je možda i za bananu rano, meni su rekli da bananu dajem tek nakon 6 mj. Jer zna djeci teško pasti na želudac... prvo vrijeme od voća jabuka i kruška!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
9.4.2011 22:14:05   
njanja

IZVORNA PORUKA: uplašena mama

Imate pravo izbacujem i kekse i banane od sutra pa cu vidjeti .Inace beba je ok zadovoljna je smije se .A molim vas još savijeta šta bi joj od voća još mogla dati a da za nju nije pre teško tj. kad je priviknem na ove kupovne kašice.

Nadji na forumu pod prehrana ili dohrana temu koja se zove: kalendar prehrane dojencadi ili uguglaj taj pojam, tamo sam napisala popis sto kada davati...nravno da se ne treba toga slijepo drzati, ali u pocetku dohrane, pogotovo sto si rano pocela, bolje da se drzis. Sto beba bude veca i probavni sustav razvijeniji, to ces joj moc vise davat i kombinirat....ako nisi, uvedi krusku, ona je dobra za kakanje, pa ti je dobra kombinacija kruska i banana jer kruska otvara, a banana zasiti...
Kekse tek sa 6-7 mj u kasicu

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 10
9.4.2011 22:32:05   
modesty blaise
ja ne bi rekla da je to od banane...ok, kekse bi izbacila al ne mora biti ni od toga...moj S kad smo kre nuli s nadohranom je imao stolicu uvijek u boji onoga što je jeo...ak je bila mrkva - crveno, špinat-zeleno, žganci-žutkasta...kad bi mu davala bananu(a to je i danas) imao je jedino tvrdu stolicu...
pa jel ti gladan? to bi trebala vidjeti po njemu?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
9.4.2011 23:18:27   
lilia
Svaki pedijatar i patronažna kažu drugačije i ja nisam pametna više:
Od voća mu dam kruška+banana+malo rižinih pahuljica, toliko da zgusne=obožava
jabuka+kruška+malo rižinih=voli
sokić mu napravim od mrkve i jabuke i to jako voli.
Od povrća: korabicu obožava
danas probao tikvicu i jako mu se sviđa. Ne stavljam ni ulja ni soli.
Plus moje mlijeko.
I da, kaka malo tvrđe u raznim bojama. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 12
9.4.2011 23:32:48   
pticica
zelena stolica joj nije niti od keksa niti od banane, zelena stolica se javlja zbog zeljeza kojeg sadrzi aptamil.....ako je sa bebicom inace sve ok, ak je vesela, aktivna, ne place previse uopste nemas razloga za brigu, to ce da prestane

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 13
21.4.2011 9:30:38   
Yoyo1
Dok smo bili na aptamilu imali smo stalno zelenkastu kakicu i to je normalno ako se dijete osjeća dobro i veselo, a od kada smo uveli krutu hranu sada ovisi boja od onoga što je pojeo.
Kada smo krenuli sa voćnim kašicama nisam mu davala odmah sviježe voće,već sam u DM-u od babylova uzimala mix-eve koji su u sebi još imali i integralne žitarice, ima ih u raznim okusima i slatkaste su,pa ih je volio jesti,nakon toga prelazili smo na sviježe pripremljene voćne kašice. Kada dobije čistu bananu, volim mu tada tokom dana dati i koju žličicu šljive kako mu banana ne bi izazvala zatvor (to nam se dogodilo i jako se palkao dok je tvrdo kakao).
Sa povrćem smo imali velikih problema,dok niasm pročitala kako je modesti b. miješala batat, i moram reći uspjelo je user posted image , sa batatom sve popapamo nisam mogla vjerovati, sada pojede ili punu zdjelicu ili pola ,ali pojede sve što mu izmiksam (ne previše,ostavim da ima malo komadića,jer tako voli).

Modesti b. spasila si me sa batatom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Magdalena,09.11.1998.
Mihael-Sivestar,11.09.2010.
Moje dvije najveće ljubavi

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!