|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Virus HPV
21.5.2010 15:52:12   
tiha
Ovako....frendici mi je utvrdeno da to ima...ali nasa dr joj nije nista konkretno rekla samo da ceka da iz cin 2 prijede na cin 3 i da onda tek pocinje ljecenje....

Mi sad kopamo po netu ali nista konkretno nepise.....trebamo pomoć!!!!

< Poruku je uredio Ninaa -- 21.5.2010 21:31:01 >

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: virus HPV
21.5.2010 15:54:03   
mišica 666
nisam ti sigurna ali malo mi blesavo to zvući čekanje. a da ona ode kod nekog drugog doktora. nadam se da će što prije riješiti problem. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2
21.5.2010 16:26:52   
ninolina
ima ga moja frendica...i ako joj imunitet padne on se opet javlja...već se dugo ljeći... ona ima cin 1 i pila je tablete za touser posted image ...ako hoćeš mogu je pitati kaj je dobivala i kaj je od nalaza sve radila

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
21.5.2010 16:33:26   
leilany
http://www.poliklinika-harni.hr/teme.asp?id=169

procitajte sa ove stranice....mozda kaj pomogne...
al kazu da se to nemoze izlijeciti,nego samo zalijeciti....ako nastanu promjene koje se vide kolposkopijom,onda se ide na biopsiju kojom se vadi to tkivo salje se na analizu i onda se zna sto je tocno itd....

pise to na njihovom forumu...procitajteuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
21.5.2010 16:33:38   
tiny
ja isto imam hpv visokog rizika,otkrila ga prije godinu dana,radila 2 papa testa,sve uredno nema nista.doktor kaze da trebam podici imunitet,a dok je papa u redu da ne brinem.u biti to je sve do slabog imuniteta,bar meni tako dr kaze.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
21.5.2010 16:43:37   
eva5
Evo i ja sam imala hpv i CIN III, mislim da nebi smjeli čekati s liječenjem i mislim da vam je neophodno 2 mišljenje. Problem je što moj ginekolog kaže da između dva papa nalaza treba proći najmanje 2 mjeseca, u suprotnom može biti lažno pozitivan ili lažno negativan. Prije svega treba povečat svoj imunitet, jer zna se da protiv virusa nema lijeka. Ja sam pila Beta Glucan 500 mg, on utječe na imunitet. Inače nakon pape se radi kolposkopija, to je pregled rodnice mikroskopom, a zatim kad se utvrdi točnost papa nalaza, može se ići na terapiju smrzavanja tih displazija (loših stanica). Dobro je napraviti tipizaciju hpv virusa, da se vidi jel visoko rizični ili niskorizični. Svakako bi preporučila drugo mišljenje. 

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 6
21.5.2010 21:50:55   
pincirotvajler
moja frendica ima taj prvi i pila neke atb, pa vaginalete

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu eva5)
Neposredna veza do poruke: 7
21.5.2010 22:19:26   
mala pcelica
ja ga imam visok rizik,prvo cin 1 bio na papi a kolposkopski se nikakve promjene nisu vidjele, dobila neke vaginalete,kontrola za 6 mjeseci cin 2 na papi ,radila biopsiju potvrdjen cin 2 i trebala ici na spaljivanje,al sam u medjuvremenu ostala trudna i do sad hvala bogu sve u redu papa,a radim svaka 3-6 mjeseci....nek ojacava imunitet koliko god moze i nek smanji stres na minimum ...i drugo misljenje jer suludo je cekati da predje na cin 3 jer u biti se samo moze povuci ,a i cin 3 je vec jako zeznut tako da ja nebi cekla na njenom mjestu

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
21.5.2010 23:52:38   
malica
Nikako ne čekati cin 3 pa to je prekanceroza, jel taj dr. normalan!!!. Ja liječena sa cin 1 i HPV niskog i visokog rizika. Obično prvo daju antibiotike da se riješi eventualna bakterijska upala (ako postoji). Mene liječili Aldarom i još nečim (mozak mi ne radi ne mogu se sjetit). Uglavnom 2 puta tjedno jedno pol godine ako ne i više posjete giniću, al nalazi čisti već godinamauser posted image user posted image user posted image . Kad papa test pokaže sumnju na HPV potrebno je posebno napravit tipizaciju HPV da se vidi jel visoko ili nisko rizični. Mislim da obično niskorizični puštaju da sam nestane. Poanta je, tražiti drugo mišljenje jer cin II nije baš da nije ništa.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Virus HPV
22.5.2010 8:33:49   
Viky
Moja sestra to ima i kod nje upravo tako kako je doktorica rekla tvojo prijateljici.Kada je došlo na cin 3,obavila je neku operaciju i sada su nalazi super.Nisam sigurna kako se zove ta operacija.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 10
22.5.2010 10:20:41   
tiha
nece ona cekati ici ce kod privatnika po drugo misljenje samo smo pitale jer ona nista nezna a sve ju je ispitala a dr prica sve na latinskom ko da ona nesto kuzi....joj ta nasa medicina ljuta sam na njih sve! nisam cijelu noc spavala samo mislim na nju i na to kako moram i ja na papa test

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 11
20.1.2011 12:10:35   
Anoniman
Dižem staru temu (jedva sam ju našla)
naime, moja sestrična ima CIN II, i upravo je doznala da je trudna... ginić joj ništa ne govori, rekao je samo da će poslije trudnoće morati još o tome razgovarati...
mene zanima utječe li taj CIN II na trudnoću, utječe li trudnoća na njegovo pogoršanje, hoće li s njenom bebom biti sve ok...user posted image
da sam ja kod tog dr. odmah bi ga mijenjala, ne bi meni prošo bez konkretnih odgovora!user posted image al to je takva sredina tam kod nje, selo, žene dođu dr-u potvrdit trudnoću i sljedeći put kad nekam idu, idu rodit...user posted image
al eto... u Božje ruke... baš sam se uznemirila...user posted image

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 12
20.1.2011 12:14:53   
pepeljuga
Ja sam prije prve trudnoce jedno dvi-tri godine vukla CIN III i hpv stim da mi je tipizacija pokazala da su nisko rizicni,koristila razno razne vaginalete,nemam pojma sto sve nisam i to bi se malo popravilo i opet pogorsalo. To ne utjece nikako na trudnocu,meni se posli poroda povuklo i sve do sad mi je svaki papa bio dobar i sad prije ove trudnoce mi je CIN I i hpv al opet niskorizican.....

Neznam jel ona isla na tu tipizacijuuser posted image
Al ja mislim da se nema sto brinutiuser posted image
Uglavnom sretnouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
20.1.2011 12:20:45   
Anoniman
o, hvala pepi, sad si me utješila!
znači, to se može povući! odlično!
odahnula sam!user posted image
budem se ja čula s njom pa ću joj reć...

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 14
20.1.2011 14:17:27   
tiny
ja sam imala hpv visokog rizika,ali ne i CIN.prije par mjeseci sam radila opet test na hpv i negativan je,povukao se ali nikad nista nisam uzimala od terapije,samo je otislo,hvala bogu,meni su rekli da to dođe zbog slabog imuniteta,a ja sam ga bila dobila nakon spontanog.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
20.1.2011 15:11:44   
mala pcelica
ja sam pod cin 2 i hpv ostala trudna ,u trudnoci se povukao,na Maju nije nista to uticalo,dr mi je rekao da se u trudnoci moze povuci ili pogorsati sve ovisi od organizma,čega sam ja i bila svjesna da je tako .... ali u svakom slucaju dok traje trudnoca kakav god nalaz bio nista se ne radi nego se ceka porod...i meni je dr rekao da beba tokom poroda dok prolazi kroz grlic moze zaraziti ,ali da su to jako jako rijetki slucajevi,proguta valjda nesto od tog bolesnog tkiva...al to nemoj da govoris prijateljici da se nebi izbedirala i zabrinila jos vise....

< Poruku je uredio mala pcelica -- 20.1.2011 15:12:42 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 16
20.1.2011 15:24:27   
Anoniman
nebum joj to rekla, što manje zna to bolje, ni ginić joj skoro ništ nije rekel...
al ona nije spominjala hpv, samo cin, jel moguće imati cin bez hpv-a?

(sorry, moram gibat u vrtić i školu, virnem kasnije)

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 17
20.1.2011 15:26:22   
pepeljuga
Moguca je i ta solucija,to je onda jos bolje ako nema i jedno i drugo,ma nek se ne opterecuje,bit ce to sve okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

početak hodanja
jahačica

Koliko je vaša beba bila star kad je prohodala?

9 mjeseci (18%)

10 mjeseci (13%)

11-12mjeseci (36%)

13-15 mjeseci (30%)

16 i više mjeseci (3%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!