|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Upala slijepog crijeva
12.7.2010 11:19:57   
Fever
Jutro ekipa!

Naime, iman nekakve lagane bolove u predjelu desne slabine, u biti više mi je osjećaj nelagode oko desnog rebra, ali me panika hvata jel to može biti upala slijepog crijeva, jer se zna spuštat do desnog kuka. Dižem desnu nogu non stop jer kao kažu da ako je upala da nemoš dizat desnu nogu, ali zasada moguuser posted image

Ako i jest jel to moze bit previše opasno za bebu, operacija i svašta neššto, nadan se da će se smirit iako slutin da sve to moze bit od nervoze il neman pojma!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Upala slijepog crijeva
12.7.2010 11:47:13   
anonno17
ma možda nije pazi se, a neznam jel te se smije operirati ili šta drugo nisam ti od neke pomoći,user posted image ali drži se.
user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 2
12.7.2010 11:52:06   
cuba
Upalu slijepog crijeva ti prati temperatura i jaki bolovi na desnoj strani a po tvom opisu mi se čini da to nije slučaj.
Ne znam dali je ta operacija opasna inače u trudnoći...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 3
12.7.2010 12:25:35   
Točkica28
heheheh, a jel te boli mozda zato jer si trudna? jel ti to palo na pamet...
mislim da si hipohondar i da nije nikakva upala i nikakva operacija...
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
12.7.2010 14:27:59   
tiny
tako sam ja godinama umisljala da imam upalu slijepog crijeva,svaki tjedan sam isla na hitnu,i dok mi doktorica nije rekla da samo ja imam slijepo crijevo ispod rebara,i da ne dolazim vise,nisam se prestajala bojati.btw,vise nisam imala te upale.moja sestra je bila trudna 4 mj,kad je operirala slijepo crijevo.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 17:45:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Fever)
  Neposredna veza do poruke: 6
   Upala slijepog crijeva
13.7.2010 10:35:43   
Fever
O tome se radi, ja cilo vrime mislin da se maternica širi, organi se podižu i svašta nešto. Na mahove dođe pa prođe. Od desne slabiine mi se diže prema žući i zateže me. Nadan se cdae sve bit okej, ma najvise uhvatila panika ako se i dogodi kako to može utjecat na bebicu i koliko je sve to opasno za nju, sada san u 16 tjednu. user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 17:27:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Fever)
  Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dilema
bernard

Molim pomoć :) Imamo još malo vremena..

Lucija (50%)

Klara (50%)

Broj svih glasova: 197

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!