|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Upala pluca- kako znati?
8.11.2009 10:06:50   
Anoniman
Cure moje, evo mene malo uhvatila panika. Pre mesec dana Sara je pocela da kaslje, posle nekoliko dana i da joj curi nosic. Nije imala temperaturu. Bili kod dr kaze da je sve ok, ako ne prodje za par dana da joj dam malo sirupa za iskasljavanje i to je to. Posle par dana proslo je samo od sebe, ukupno je trajalo oko 2 nedelje. Medjutim, pre par dana ista prica. Opet kasljanje i smrcanje, temperature nema. A zabrinuo me je post od DOminik da je Dori samo malo curio nosic, i dobila je upalu pluca. Citala sam i simptome upale pluca, neke ima, neke nema. Da li je moguce imati upalu pluca bez temperature? Ili se ona jednostavno nahladila, posto je pocela da puzi, pa je stalno na podu, iako je uvek toplo obucem. Sta vi mislite? Sutra radi dr popodne pa cemo otici za svaki slucaj..

< Poruku je uredio Nellyca -- 8.11.2009 10:19:55 >
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Upala pluca- kako znati?
8.11.2009 10:17:53   
BUMBIKA
Joj,ja ti neznam baš nešta o tome.Tako i Dino počne malo kašljati preko noći i kažem kako ću ga odvesti kod doktora,pa onda preko dana više ne kašlje,ali nema ni temperaturu,malo ga nosić samo zeza,ali nije začepljen nego ima suhoga u nosići.I tako to već duže vremena traje,malo zakašlje pa ništa...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
8.11.2009 10:19:29   
Anoniman
Pa tako i ona. Malo kaslje, pa stane, pa se bas zakaslje kao jutros. Ali za razliku od pre mesec dana, sad ne kaslje po noci i ne hroplje. Nisam pametna user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 3
8.11.2009 10:22:48   
lueman
pretpostavljam da maloj mišici nije ništa nego se samo prehladila, upala pluća obično ide uz temperaturu može biti i 37,2-37,5 ali obično je malo barem povišena. odite sutra do dr. pa da budete mirni.a akvo je vrijeme nije ni čudo da smo svi šmrkaviuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
8.11.2009 10:24:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lueman

pretpostavljam da maloj mišici nije ništa nego se samo prehladila, upala pluća obično ide uz temperaturu može biti i 37,2-37,5 ali obično je malo barem povišena. odite sutra do dr. pa da budete mirni.a akvo je vrijeme nije ni čudo da smo svi šmrkaviuser posted image

hvala draga user posted image

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 5
8.11.2009 11:28:52   
Viky
Ja mislim da se upala pluća kod djece u pravilu pojavljuje u visokoj temperaturi...Vjerojatno ima izuzetaka,ali moja Tara je bila u visokoj tem kad je imala samo početak upale pluca.Mislim da je kod tvoje Sarite u pitanju samo prehlada,ali odi dr za svaki slućaj.Samo pazi da nekaj ne pokupi jer su čekaone pune viroza i gripa.Bar kod nas.Možda da dr prvo nazoveš i da ju pitaš kad da najbolje dođeš.Pusa za smrkavi nosić...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
8.11.2009 12:54:56   
CallamityJane
Hej draga nemoj se brinuti vjerovatno nije nista opasno ali otidji doktoru za svaki slucaj ali kao sto Viky kaze dobro pogledaj kada da bas u cekaonici ne bi pokupila nesto opasnije, nadam se da nije nista user posted image
ljubi moju plavu djevojku u nosic maleni i trknite do nas kada stignete user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 7
8.11.2009 14:29:57   
natalijax
draga valjda nije ništa,drzi te se,javi stanje od doktora,sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
8.11.2009 15:25:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 9
8.11.2009 16:12:08   
MILLA
IZVORNA PORUKA: Viky

Ja mislim da se upala pluća kod djece u pravilu pojavljuje u visokoj temperaturi...

pa i ne s obzirom na moju situaciju.... na pedijatriji smo bili 15 dana sa teškim bronhitisom i još 2 mame sa bebačima koje su imale upalu pluča...a nijedno od naših troje bebača nije imao temperaturu. nijednom u tih 15 dana,a bili su teško bolesni. pedijatrica mi je tada rekla da se kod beba ne čeka temperatura kao znak da nešto nije u redu. ali to je uglavnom pravilo za bebače do 3mj. kasnije kad oni ojačaju to bude drugačije a i mama ponaje svoju bebu pa to bude isto pokazatelj...

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 10
8.11.2009 21:11:00   
dominik
dori je curio nos dva tjedna i to vodeno prozirno, pa je prestalo pa je opet nakon tjedan dana procurio...nije kasljala osim kad bi lezala i to mozda jednom u noci bi imala suhi kasalj ali fakat na kratko...slusalo joj je pluca u dva dana 5 doktora i nitko nije nista cuo..iz krvi su vidjeli samo da je nekaj virusno kao...da nismo bili u bolnici zbog napada ne znam kako bi to zavrsilo...punkcija bila ok, tek kada su bris nosa uzeli i skuzili streptokok i poceli davati antibiotik za to intravenozno... nakon dan-dva  slikali pluca vidjeli su da je upala pluca...temp je na pocetku bila 38,5 tek je kasnije u bolnici rasla ali s obzirom na konvulzije ja joj ni ne smijem dozvoliti temp iznad 38...po mom iskustvu nemres znati ako nije klasicna upala plucauser posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 11
8.11.2009 21:12:50   
dominik
a sto se tice nosa, pedijatrica u bolnici je reagirala i na najmanji smrkljic... koji su uzeli kao uzorak i u njemu nasli streptokok

< Poruku je uredio dominik -- 8.11.2009 21:13:05 >

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!