|      
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 38 39 [40]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
16.5.2013 11:24:40   
Ubrzomamica
Citam redovno al ne stignem pisati! :) i jos sam preko mob stalno pa onda mi se neda tipkati!
Mi smo super! Jos ne pusta maminu ruku, 4-5 koracica napravi al ako vidi da je nesto malo dalje samo se baci na pod i otpuze! Ima cijeli zivot za hodanje, nahodat ce se! To je moje misljenje! Nisam ga do sada nicim forsirala, sve je napravio sam, pa ce tako i prohodati! Al dosta trazi ruku da ga vodim, prije bi ga baka uzela za ruke (ucit ce ga ona hodat, 10 mjeseci mu je, mora hodati) al on ne bi htio! :))))
Mi imamo sistematski za mjesec dana, tada bi trebali primiti cjepivo! Pojeli smo cijelo jaje prije 10-ak dana, i sve ok! Na kucnoj vagi imamo 10.5 al to je u cipelicama, peleni i odjeci! Znaci negdje oko 10 kg imamo! Jede sve! Nismo jos grah probali i svinjetinu! Imamo vremena! Pojede ujutro pecivo/kruh/biskvitni kolac, ovisi sto imam i popije casu mlijeka. Rucamo u podne, pa oko 3 voce ili meso od rucka, poslje puding ili vocni jogurt ili voce ako je jeo meso, kad mama ili tata jedu sendvic ili piju kavu obavezno mora probati sir ili keks, i navecer prije spavanja jogurt sa zitaricama! Vec u 9 je u snu, i od kad ne dojimo spava po cijelu noc! Kad ispadne duda vratim i nastavi!
Sad se moramo nauciti spavati u kreveticu, jer je stalno sa mamom! Tu nastupamo od ponedjeljka! Sad on zaspe u nasem krevetu pa ga prebacim u krevetic i bude do 2-3 u kreveticu, al pokusat cemo i to izbaciti! Mada mi je jako neobicno kad nije kraj mene, al bolje da spava sam! Stize nam ljeto i prokuhat cemo svi 3 u krevetu skupa!
Newmum nas tata radi tjedan dana pa je tjedan kod kuce! Tesko je svaki put kad ide, al sjetimo se da trebamo novce za hranu, rezije, gorivo... Nije lako al borimo se! Predali smo papire za vrtic, pa ako sve bude ok na jesen krecemo! :))))

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 976
16.5.2013 12:38:21   
sina
aaaaaaaaaaaa,grrrrrrrrrrrrrrrrrrr. napišem cijeli kilometar posta i onda mi na sekundu nestane struje.

ugl. mi smo dobro,vremena se baš i nema za nešto poebno jer moja žena po cijele dane hoda vani po dvorištu i penje se kuda stigne. sad smo i popdnevno spavanje skratili na 1,5 h,a spavala je po 3 sata.

zadnje cijepljenje smo obavili prije nekih 10-ak dana i kaže pedica da se vidimo tek u 12. mj. ima 77 cm i 12 kg.

sa jelom smo isto u fazama. nekad fino jede,u zadnje vrijeme nikako,pa joj svako malo nešto nutkam,ali ispada da više bacamo nego što se pojede.

imale smo 2 dana temperaturu,ali išli su nam kutnjaci van,pa je izgleda zbog toga. sad imam 10 zubića :)).

to je ukratko to,pozdravlajmo vas ja i moja slatkica K. puse bebačima. user posted image

16.03.2012- Korana- naša sreća najveća :))

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 977
16.5.2013 14:17:56   
Kony
Newmum ni meni nije jasno zašto mora hodati da bi primio cjepivo?. L još ne hoda i mislim da ni neče ubrzo jer traži oje ruke kada ide hodati. A što se tiče jela tu je na tatu. Non stop nešto jede danas je ručao pileču jetricu krumpir i šaku brokule to je bio pun tanjur i trazio je jos pa sam mu dala krumpir s vrhnjem i to je bio pun tanjur i sve je pojeo. Onda sam ja išla ručati i naravno da mi je sjedio u krilu i jeo još samnom.
E da mi još nismo prevukli miska! Kaže pedica da do treče godine imamo vremena? Sva sam zbunjena!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 978
16.5.2013 22:28:39   
newmum
Draga Kony viruj mi da ne znam zašto MORA prohodati da bi primio cjepivo....tako je sestra rekla i tako svima govori(mislim ostalim pacijentima...) Premda me strpljenje sve manje služi..mislim da ću ići već sljedeći tjedna..tj. naručiti za sljed. tjedan. E da, mi miška prevlačimo redovito, barem jednom dnevno i to već ooodavnoo. No ja sam pratila upute od sestre iz bolnice pri otpuštanju a i patronažne, pdijatar mi nije ništa u vezi toga spominja..

Ubrzomamice, ne mogu to zamisliti..tjedan bez tate.. uf...a sad se psihički pripremam za vikend u mjesecu s tatom... jooooj! Divim ti se! No izaći ću i ja na kraj s time. Moram. Joooj kako ti mišek lipo papa! user posted image user posted image

Moj mali jako malo jede, jako malo! Kad pojede tanjur bilo čega ja skačem od sreće..jer to je to za taj dan..ostatak je pomalo ubacivanje u usta hrane i izlaženje na kraj s njegovim odbijanjem iste..Jeo je jaje cilo..žumanjak mu se nije baš svidio,ali bjeljanjak je... Jeo je grah,ali nije još svinjetinu..premda sam primjetila da mu se guza malo osula nakon graha tako da ćemo ga zasad još izbacit..

Mali spava, muž sapavaa, a ja pišem post vama i pijem PIVU!!! Hehehe, male radosti od kad ne dojim..Osim činjenice da P spava ko top od kad se odbio od cice!
Puse i pozdravi!

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 979
17.5.2013 9:36:15   
bella 1
cure pozdrav, ja se ubacujem s Ljetnih beba samo da pitam (postavila sam temu ali nitko se ne javlja) da li je koja od vas nezaposlena i koja je procedura za odjavu porodiljnog nakon 1 god ? Burza-Hzzo-mirovinsko?

pardoniram na upadu user posted image

04.08.2012. stigao nam Lolo naš

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 980
17.5.2013 21:37:15   
Kazimira
nemaš beda bella ....odgvorila sam ti na temi, ako budeš imala nekih novih saznanja javiuser posted image ...sretno s papirologijom....

hej travanjke....ja pročitam postove i više ne znam kaj bi pisala........
mi smo dobro, K mi cijeli tjedan samostalno hoda s vrlo malo padanjauser posted image , danas je dobio nove papuče, dobro jede,ljubi mi trbuh, spava svakako...malo kod sebe malo kod nas, elegantno je iskoristio maminu ljenost da ga prebaci u kind i baš se udomačio u našem krevetu.....
kupili smo knjigu "Kako uspavati djete bez plakanja" na preporuku poznanika i navodno je super, baš smo danas slušali oduševljenu mamu koja je biila godinu dana neispavana.....istina mi i nismo baš neispavani ali trebaju nam neke smjerniceuser posted image pa evo napokon nešto dobro, alo nešto čemu se treba posvetitiuser posted image

Stalno planiramo u zoo i vrijeme nas zeza, K voli životinje pa se baš veselimuser posted image

pusa svima....user posted image

....stigao nam Kaspi..... :-)

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 981
17.5.2013 22:07:17   
Kony
Joj kazimira i mi planiramo u zoo ali nas zeza daljina i što tata nikada ne može. Preko tjedna radi vikendom svira ili imamo neke goste. A valjda čemo otici do zime.

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 982
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 38 39 [40]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 38 39 [40]
Idi na:

Anketa

koci poslije poroda
agenda

Kada suu vam konci ispali.I jel vas dole peckalo, zatezalo i sl..i do kad nakon poroda..Imam osjecaj da cu poluditi.Molim vas odgovorite mi..

odg (94%)

odg (6%)

Broj svih glasova: 34

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!