Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 20.2.2010 20:48:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja nisam imala problema ali mojoj cimerici iz sobe se to isto desili,nakon par dana dobila visoku temp i vratili je u bolnicu i uzrok je isto bio rez
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 20.2.2010 21:01:21
|
|
|
|
daffy
|
Hej sorry ja sam novi član RR nadm se da ti nesmeta što ti ja odgovaram!Ja sam imala problema radi reza mjesec dana nakon poroda upalio mi se rez i nastala je neka kvržica koja zna narasti veličine malo manje nego što je orah;jako bolno!Reci tvojoj sestrični da nosi samo pamučne gačice,a ulošci samo vir80 da je ne nažulja uložak,jer to zna stvoriti te linfne čvorove,i još jedan savijet,nek na uložak nanese rivanol to če ubrzati proces obnavljanja kože koja je razrezana !!!Sretno
|
|
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 21.2.2010 0:27:41
|
|
|
|
natalijax
|
nisam imala problema jer nisam ni rezana,ni popucana baš mi je žao valjda ce bit sve ok
|
|
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 21.2.2010 8:28:59
|
|
|
|
gljiva
|
Ja nisam imala problema, al ga znam često osjetit , pogotova sad nakon I jer su me jako rezali.
|
|
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 21.2.2010 8:30:55
|
|
|
|
ZVRK
|
a se može rez upaliti nakon koje godine ,mislim da nešto bude
|
|
[Obrisani korisnik] 21.2.2010 8:33:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 21.2.2010 8:34:43
|
|
|
|
ZVRK
|
znači tako je sa svakim''rezom''od bilo kakve operacije
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 21.2.2010 8:36:52
|
|
|
|
gljiva
|
Mislim da da. Al ja svoj osjećam i u glavi kak su me cvaknuli
|
|
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 21.2.2010 8:38:58
|
|
|
|
ZVRK
|
bijo je jaaaako ugodno i lijepo kada se još sječaš
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 8:33:12
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja nisam imala nikakvih problema,relativno brzo je sve to pozarastalo.Ali imam poznanicu kojoj se sve upalilo,isto je sa temperaturom primljena u bolnicu,ali si je sama kriva,jer je ranu tuširala sa gelom za tuširanje.
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 8:35:59
|
|
|
|
Lady3
|
Nika kave veze ima gel s tuširanjem ak si rezana?Ja sam bila rezana i prala s gelom i sve je na sreću bilo ok..
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 8:44:38
|
|
|
|
ZVRK
|
meni su bili rekli prvih par dana pranje samo sa vodom. možda je gel bio pre jak za ranu
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 8:46:32
|
|
|
|
ket
|
meni se upalilo od vrućine ali srećom malo pa bez visoke temp...imala sam 37-37.5...špricala bivacinom i dolazila patronažna gledati i sve bilo ok ....inače otvorena rana...tj ona koja nije zarasla ...u pravilu se pere samo čistom vodom...nikekvi gelovi...
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 8:48:17
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK meni su bili rekli prvih par dana pranje samo sa vodom. možda je gel bio pre jak za ranu da...nagrizaju je i iritiraju i produžuju zaraštanje....pa kod nekih ovisi o gelu mogu dovesti i do upale
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 9:00:32
|
|
|
|
Lady3
|
Ja sam imala onaj nivein gel za intimno pranje,možda zato je sve bilo ok,neznam..Uglavnom sve je bilo ok..
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 9:24:29
|
|
|
|
ines
|
Ja sam bila rezana ali je rana dosta brzo zarasla. Ja sam je ispirala s čajem od kore hrasta. To kažu da je jako dobro za sve rane pogotovo one dolje i od carskog.
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 10:39:09
|
|
|
|
pako
|
Ja sam bila rezana i hvala Bogu sve je prošlo ok i bez problema. Nadam se da će tvojoj sestrični sve biti ok!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 11:08:55
|
|
|
|
marija0
|
i ja sam tako završila u bolnici- 10 dana nakon poroda s temperaturom 39,5. prvo su mi na hitnoj rekli da mi je od nekog kao čira koji se upalio na trtici... pa su me za svaki slučaj poslali u split u gin. specijalista koji mi je dao neke smeđe tabletice kao da mi se maternica stisne i još jedne da izađu ugrušci koji su ostali.. i odem sutra u svog gin. (jer tada nije radio- bilo 11 sati navečer) da mi da recept a on reka da mi se sisa upalila (bila na njoj jedna crvena vruća flekica koja me nije bolila niti malo).. i dođem ja kući kad ono rez svrbi, boli, nisam mogla sjedit (a još dobila hemeroide) ....ispirala sam se sa čajem od hrastove kore i mazala melemom. prošlo mi za 5 6 dana tako drage moje da ni jedan od svih pustih doktora nije otkrio šta mi je nego sam to bila ja- ne doktor nadam se da će joj biti sve ok... oprostite na dugom postu...
|
|
|
|
RE: temperatura par dana nakon povratka iz bo... 22.2.2010 11:13:55
|
|
|
|
Anoniman
|
1. daffy, dobrodošla! 2. ja ti nisam imala carski, ali su mi zaboravili komad posteljice i imala sam gadan show... zato pušem na hladno i svaku ženu koja ima imalo temp. poslije poroda, ako mi to kaže, šaljem hitno dr. nije to za zezanje. nadam se da će što prije biti ok i doći doma ~~~~~~~~~~~~
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!