Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
tantum verde? iskustva? 15.2.2012 13:05:06
|
|
|
|
danery
|
bejb mi je čudna,malo njonjava,blaga tura,al niš alarmantno,ali ia neki zadah kao da bi mogla buknuti upala grla....nije jako kao što je bilo prije mjesec dana,ali ipak se osjeti razlika.... e sad,ja ju ne bi vukla pedici da mi uvali antibiotik pošto je za tu upalu dovila prvo zinnat,pa na kraju još 2 sirupa jer je od ovog prvog povraćala,pa je jedva popila cefixim... a tu su i gljivice koje nas muče,nije ni izbliza onako kako je bilo u startu,ali tu su još malo i danas bi trebali na kontrolu pa da vidimo što će nam reći dermatolog.... a stanje se bilo popravilo,pa se opet užasno pogoršalo upravo radi antibiotika,,pa već 2 mjeseca krpamo koku i guzu je li tko koristio za svoje klince,pomaže li taj sprej?
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 15.2.2012 13:07:50
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,nadam se d ase neće razboliti,a i da će te gljivice više proći A što se tiče spreja,mi smo ga imali,pedica mi rekla da uzmem kad je imao afte pa da mu špricam s time da mu bude malo lakše i da može popiti nešta da ne dehidrira. Mislim da joj ne može šokoditi...ako ga imaš pročitaj na papirima šta piše
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 15.2.2012 13:19:07
|
|
|
|
mariola
|
Baš mi je žao da se još mučite s tim i nadam se da se curka neće razbolit. A iskustva sa sprejem nemam...
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 15.2.2012 13:20:48
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja ti nemam iskustva, želim da curka čim prije ozdravi, nama je kod takvih problema jedino pomoglo pranje čistom vodom i imazol krema ništa drugo
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 15.2.2012 13:26:38
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: mariola Baš mi je žao da se još mučite s tim i nadam se da se curka neće razbolit. A iskustva sa sprejem nemam...
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 15.2.2012 14:31:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Čekaj, nije li taj Tantum za grlo? Ako je, mi smo ga koristili i bio nam je super.
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 15.2.2012 21:09:28
|
|
|
|
danery
|
je,zvonki,za grlo,za to joj i treba hvala ti,kupujem ga sutra
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 16.2.2012 15:00:09
|
|
|
|
.dada.
|
Koliko sam čula pomogao je...A sad malo ot. kakve gljivice ti je malena dobila? I mi smo ih dobili od otvorenih pelena i uspješno ih se riješili krempastom Imazol ,odlična stvar.
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 16.2.2012 15:10:20
|
|
|
|
mala pcelica
|
da bejb ozdravi sto prije a za tantum najbolje ti je da nazoves neku ljekarnu i da pitas
|
|
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 16.2.2012 15:21:04
|
|
|
|
mrkvač
|
taj sprej ti je super za grlo, afte, usnu šupljinu i sl. Probaj s njim, neće naškoditi.!!!!! Brzi oporavak curki!!!
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 16.2.2012 17:02:55
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: .dada. Koliko sam čula pomogao je...A sad malo ot. kakve gljivice ti je malena dobila? I mi smo ih dobili od otvorenih pelena i uspješno ih se riješili krempastom Imazol ,odlična stvar. candidu je dobila,kako-pojma nemam....možda od vlažnih maramica,pelena,stvarno pojma nemam jučer bili kod dermatologa,sad moramo rojazolom mazati-to nam je treća krema od božića ako se ne popravi situacija,onda ju moram skidati iz pelena... sad ne da špricati tantumom luda sam od naganjanja po kući,a ona kašljuca i slini ko luda.... mislim da ćemo sutra pedici ako tako nastavi....crvene joj se obrazi ko paprika,ali nema temperaturu....
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 17.2.2012 17:56:49
|
|
|
|
sretnabeba4
|
baš sam ti i ja htjela preporučiti rojazol, no vidim da mama već sve zna. želim vam da se brzo riješite te napasti. jesi li probala malenoj davati multivitaminski sirup ili tablete za žvakanje ??? kad su moji išli u vrtić ja sam im redovito kupovala pikovit i podigao im je imunitet tak da hvala Bogu, nikad nisam imala problema s prehladama, bakterijama i sličnim napastima.
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 17.2.2012 18:02:11
|
|
|
|
pticica
|
e li tko koristio za svoje klince,pomaže li taj sprej? meni je super, veoma ucinkovit, cim primjetim da joj je grlo crveno ja naprskam, uvijek zaustavi
|
|
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 17.2.2012 19:40:02
|
|
|
|
danery
|
sretnabeba,ne dajem joj ništa za imunitet,ali mislim da ću morati uskoro.... danas bili kod pedice,kaže ima akutni bronhitis,pa se zato zakašljava i sve....zasad par inhalacija ventolinom,dobila jednu inekciju,pa ćemo vidjeti što dalje....ajd bar nije za antibiotik pa donekle dobro
|
|
RE: tantum verde? iskustva? 18.2.2012 12:57:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme,baš se patite s guzom..nadam se da će brzo proći
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!