|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan?
17.2.2011 12:46:28   
mirna
Molim vas za sugestije. U ned smo pozvani na ročkas, nemamo više puno vremena za razmišljanje...

Ja imam više iskustva s igračkama za dječake... Ne znam što interesira djevojčice u ovoj dobi....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan?
17.2.2011 12:52:16   
mama mery
mozda neke igre za curiceuser posted image ili onaj set za pravljene nakita neznam kako se zoveuser posted image ima u TL

ja kad neznam sta pokloniti pitam mamu od djeteta sta mu treba ili cime se najvise voli igratiuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
17.2.2011 12:54:13   
BUMBI
Tako i ja kad neznam pitam..ali mislim da to nije loše taj nakit za praviti,nemogu se sjetiti kako se zove.A imam i ja jednu skoro 6 godišnjakinju i ona obožava Hello Kitty,tako da ću joj sad za rođendan kupiti sat sa Hello Kitty

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 3
17.2.2011 13:21:31   
natalijax
,set za šminkanje tak ti moje nečake,sam da im je šminkauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
17.2.2011 13:25:12   
mariola
Bila sam prije 10 dana u istoj situaciji... Od sestre mala napunila 6 godina i nisam pojma imala šta joj kupiti. Od igračaka nema šta nema a i nije više za bebe i te gluposti a ne mogu joj ispuniti želju i kupiti konjauser posted image
Kupila sam joj u benettonu suknju i vestu i onu društvenu igru twister. Imaš od tih društvenih igara dobar izbor za dob 6+. Mala je bila oduševljena twisterom, odmah su se na rođendanu igrali.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
17.2.2011 13:31:36   
Njofra
u benettonu suknju i vestu i onu društvenu igru twister

evo ovo je super rješenje, vjerojatno bi i ja ovo kupila, jer mi nekako zvuči kao najbolja ideja.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
17.2.2011 13:36:03   
mišica 666
neku društvenu igru memory ili uno igra. Ramona je sad za Božić dobila igru kiki riki i oduševljena je. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 7
17.2.2011 22:30:08   
Ninaa
Neku društvenu igru ili se raspitaj kaj voli, moja susjeda od 6 godina je zaluđena sa winx i sve na njih je super

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 8
17.2.2011 23:44:42   
jagodicabobica
lancici(nakit)
sminka
filmovi bratz,magic wingsuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
18.2.2011 6:41:03   
Ruža
Twister je super.user posted image  Ja sam ga nećakinji uzela prije 3 god za 6_ti roćkas i još uvijek je u pogonu.
Neku zgodnu pidžamu s trenutno  popularnim likovima, toga nikada dosta isto. Onda curke vole one komplete blokić, pernica i olovke u istom tonu, a sigurno već ide u malu školu?

Samo luda mama...

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 10
19.2.2011 21:39:29   
Gogule
slažem se s curama. Imam 3 curice te dobi i suknje , tajice,su ful u igri.... mame zadovoljne a ako imaju puno šljokica i bliješte onda je pun pogodak i kod curica. Uz to obavezno šminke, špangice, lak..... ja sam dugo tražila svjetlucavi lak za kosu i nisam ga uspjela naći.. hehe to sam još ostala dužna

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
20.2.2011 12:16:48   
mirna
Šminke i slično nisam kupovala, to je u suprotnosti s mojim uvjerenjima...user posted image

Kupila sam jednu igricu, društvenu, nešto kao kviz s pitanjima, i bacaju se kockice...I kupila sam joj pernicu, bojice, olovku, ravnalo i gumicu s motivom winx. to će joj dobro doći.user posted image

Tek kasnije sam se sjetila da sam joj mogla kupiti neku knjigu. Ovdje su dječje knjige jako skupe, barem one poznate. Cijena bi bila ista kao za igricu... Ali sam skroz zaboravila... Drugi put...

Za ovaj twister se nisam sjetila u ducanu kako se zove... Sto je to zapravo?

Ruža: s vladekom ide zajedno u vrtić. Ona mu je kao druga cura. Izradili smo i čestitku s ogromno srčeka...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 20.2.2011 12:21:29 >

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 12
20.2.2011 14:15:25   
Ruža
IZVORNA PORUKA: mirna

Ruža: s vladekom ide zajedno u vrtić. Ona mu je kao druga cura. Izradili smo i čestitku s ogromno srčeka...user posted image

A tko je prva?user posted image  Koliko ih on uopće ima?
O.T. no milijun mi puta padne na pamet sjesti  u auto i zapičiti na kavu u to tvoje selo malo, no Đurac mi nema putovnicu.
Ljubi Vladeka šarmera....user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 13
20.2.2011 18:56:50   
mirna
ima dvije: crnokosu zbog ljepote , a ovu plavu jer mu je simpaticna...user posted image

ruzo napravi putovnicu!!!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
20.2.2011 19:54:27   
Ruža
Hoću,hoću. user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!