|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spavanje u kinderbetu/sa roditeljima
11.9.2010 13:55:00   
danery
naša spava kako kad...zaspe kod mene pa ju prebacimo u krevetić...malo vitla ručicama,malo zakmeči,ali zaspe...
vidjet ćemo kako će dalje...nadam se da se neće useliti k nama u krevet za stalno...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 26
11.9.2010 15:59:53   
tina0310
po danu smo kako-kad na bračnom a noć obavezno u kinderbetu,nebuni se zasad ništa,a možda zato šta je još maliuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 27
11.9.2010 18:56:26   
cuba
IZVORNA PORUKA: vanjak

je, malo je brutalka...ja sam prvi dan otišla van a suprug je hendlao cijelu situaciju, ja sam na dvorištu plakala...
nije bilo lako, ali čemu da se mučimo i ja i on noćima??on nije mogao samnom zaspati jer se ja stalno vrtim u krevetu, a niti ja jer se ona stalno nešto meškoljio...
Inaće sam jako osjecajna i plačljiva, ali sam svejedno išla u to..sad ima 5, 5 mj...i spava sam!

user posted image user posted image user posted image user posted image za trud, a sad se lipo svi troje naspavajteuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu vanjak)
Neposredna veza do poruke: 28
17.9.2010 17:40:48   
S84
Moj maleni je do 2 ipo mjeseca spavao s nama u krevetu, ponajvise jer kad ga podojim i premjestim u njegov krevetic, odmah se razbudi i place. Ovako kad je do mene, zaspe sisajuci. E sad bi ja njega rado u krevetic ucila. Najvise radi njega, jer da se razumjemo- meni je najdraze kad je on do mene, a i bolje se naspavam kad lijepo spajki do mene i papi.
Za pocetak smo skinuli jednu stranu ograde od kinderbeta i stisli ga uz krevet. Maleni spava sad u kinderbetu, a kad se probudi za dojenje, ja se nagnem u njegov krevetic, podojim ga i on nastavi spavat.
Ima li smisla ovo sto radim? Misli li maleni da je i dalje sa menom na krevetu ... Rado bih da se nauci na svoj krevetic, ali uz 3 nocna hranjenja idem linijom manjeg otpora. Radim li sto krivo ako poduzimam sve samo da on ne place?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!