|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spavanje u kinderbetu/sa roditeljima 11.9.2010 13:55:00
|
|
|
|
danery
|
naša spava kako kad...zaspe kod mene pa ju prebacimo u krevetić...malo vitla ručicama,malo zakmeči,ali zaspe... vidjet ćemo kako će dalje...nadam se da se neće useliti k nama u krevet za stalno...
|
|
|
RE: Spavanje u kinderbetu/sa roditeljima 11.9.2010 15:59:53
|
|
|
|
tina0310
|
po danu smo kako-kad na bračnom a noć obavezno u kinderbetu,nebuni se zasad ništa,a možda zato šta je još mali
|
|
|
RE: Spavanje u kinderbetu/sa roditeljima 11.9.2010 18:56:26
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: vanjak je, malo je brutalka...ja sam prvi dan otišla van a suprug je hendlao cijelu situaciju, ja sam na dvorištu plakala... nije bilo lako, ali čemu da se mučimo i ja i on noćima??on nije mogao samnom zaspati jer se ja stalno vrtim u krevetu, a niti ja jer se ona stalno nešto meškoljio... Inaće sam jako osjecajna i plačljiva, ali sam svejedno išla u to..sad ima 5, 5 mj...i spava sam! za trud, a sad se lipo svi troje naspavajte
|
|
|
RE: Spavanje u kinderbetu/sa roditeljima 17.9.2010 17:40:48
|
|
|
|
S84
|
Moj maleni je do 2 ipo mjeseca spavao s nama u krevetu, ponajvise jer kad ga podojim i premjestim u njegov krevetic, odmah se razbudi i place. Ovako kad je do mene, zaspe sisajuci. E sad bi ja njega rado u krevetic ucila. Najvise radi njega, jer da se razumjemo- meni je najdraze kad je on do mene, a i bolje se naspavam kad lijepo spajki do mene i papi. Za pocetak smo skinuli jednu stranu ograde od kinderbeta i stisli ga uz krevet. Maleni spava sad u kinderbetu, a kad se probudi za dojenje, ja se nagnem u njegov krevetic, podojim ga i on nastavi spavat. Ima li smisla ovo sto radim? Misli li maleni da je i dalje sa menom na krevetu ... Rado bih da se nauci na svoj krevetic, ali uz 3 nocna hranjenja idem linijom manjeg otpora. Radim li sto krivo ako poduzimam sve samo da on ne place?
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!