|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   secerna pasta za depilaciju
16.10.2011 11:15:39   
jagodicabobica
Šečerna pasta-za depilaciju
...bezbolno se i na duži rok riješite neželjenih dlačica…ja dugo tražila recept, isprobala i zaista sam oduševljena…znam da nije recept za hranu ili piće,ali vjerujem da će mnoge žene,ali i pokoji muškarac biti zadovoljniovim receptom…  http://www.coolinarika.com/recept/secerna-pasta-za-depilaciju/ jeste li ikada same sebi pravile pastu za depilaciju?kakva su vam iskustva??
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: secerna pasta za depilaciju
16.10.2011 11:17:17   
jagodicabobica
10 jusnih zlica...sta je jusna zlica?user posted image

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 2
16.10.2011 11:40:41   
pticica
super zvuci, ako je djelotvorno

nisam nikad probala, al sada imam u planu iako ne vjerujem da djeluje

ja mislim da su u pitanju supene kasike ili??

< Poruku je uredio pticica -- 16.10.2011 11:42:23 >

Neposredna veza do poruke: 3
16.10.2011 11:47:38   
ivana st
Jušna žlica je velika žlica, ona sa kojom se jede juha.
A što se depilacije tiče, živjela britvica user posted image , ja se grozim tog čupanja user posted image .

< Poruku je uredio ivana st -- 16.10.2011 11:48:19 >

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 4
16.10.2011 12:05:34   
škorpioni
vrijedi pokušati.......!!!
također se ježim sama koristiti trake za depilaciju dok kod kozmetičarke mi to uopće nije problem i ne boli toliko!user posted image

"uvijek samo hrabro i odlučno"
sin 11.11.2005
kćer 25.10.2010

(Odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 5
16.10.2011 12:26:15   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: pticica

super zvuci, ako je djelotvorno

nisam nikad probala, al sada imam u planu iako ne vjerujem da djeluje

ja mislim da su u pitanju supene kasike ili??

pa citala sam komentare...zene su zadovoljne...samo je tesko napraviti...
ma zene svasta znaju napraviti...

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.10.2011 12:27:25 >

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 6
16.10.2011 12:47:54   
jagodicabobica
http://www.youtube.com/watch?v=FZfhfu5qhVg&feature=related

Secret Egyptian Sugar Hair Removal - Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=WxjUXAMvFFQ&feature=relmfu

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.10.2011 12:48:42 >

Neposredna veza do poruke: 7
16.10.2011 12:50:19   
danery
evo ja si upravo napravila i nije uopće teško.... user posted image user posted image
stavila 10 žlica šećera,razom pune,ne vrhom,žlicu i pol vode i sok od pola manjeg limuna....miješala pjenjačom na laaaganoj vatrici (plin,najmanja ringla) kakvih 15 min,smjesa ostala bijela,šećer otopljen sasvim...
pretočila u keramičku posudicu,nalila vode u sudoper,stavila posudicu u hladnu vodu i miješala da se brže ohladi....
preporuka-što brže miješate,pasta se brže zgusne i postaje ljepljivija i lakša za rad....
i da....ak ćete čupkati nogice i sl.,naprašite baby puderom malo,bolje hvata dlačice....
a sad skužajte....imam nekog pljevljenja za obaviti user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 8
16.10.2011 12:57:07   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: danery

evo ja si upravo napravila i nije uopće teško.... user posted image user posted image
stavila 10 žlica šećera,razom pune,ne vrhom,žlicu i pol vode i sok od pola manjeg limuna....miješala pjenjačom na laaaganoj vatrici (plin,najmanja ringla) kakvih 15 min,smjesa ostala bijela,šećer otopljen sasvim...
pretočila u keramičku posudicu,nalila vode u sudoper,stavila posudicu u hladnu vodu i miješala da se brže ohladi....
preporuka-što brže miješate,pasta se brže zgusne i postaje ljepljivija i lakša za rad....
i da....ak ćete čupkati nogice i sl.,naprašite baby puderom malo,bolje hvata dlačice....
a sad skužajte....imam nekog pljevljenja za obaviti user posted image user posted image

eee pa bas super...samo se nemoj zaljepiti sva....user posted image user posted image

Danery OHLADI MALO SMJESU!

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.10.2011 13:01:07 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 9
16.10.2011 12:58:48   
danery
kasno si mi rekla....MOGU GLUMIT MUHOLOVKU user posted image user posted image user posted image user posted image
AL AJD,NEŠTO SE ČUPNULO JE.....SMJESA OK,AL OČITO MI SE NIJE DOVOLJNO OHLADILA-TKO MI KRIV KAD SAM NESTRPLJIVA user posted image user posted image
sori,ne vičem,caps  user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 10
16.10.2011 13:02:36   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: danery

kasno si mi rekla....MOGU GLUMIT MUHOLOVKU user posted image user posted image user posted image user posted image
AL AJD,NEŠTO SE ČUPNULO JE.....SMJESA OK,AL OČITO MI SE NIJE DOVOLJNO OHLADILA-TKO MI KRIV KAD SAM NESTRPLJIVA user posted image user posted image
sori,ne vičem,caps  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

aha ziva si!user posted image user posted image ne skonta te...je li cupa dobro?

probacu i ja danas..pa javim kako je ispalouser posted image

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.10.2011 13:08:39 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 11
16.10.2011 14:19:13   
mariola
Ja to radim kod kozmetičarke i super mi je za bikini zonu. Koža ostaje lijepo meka i glatka, bez crvenila.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 12
17.10.2011 9:12:31   
modesty blaise
čini me se OK, samo još moram isprobati u "hand made" radinosti...i ja to ko mariola za sada damski obavljala u kozm salonu...user posted image
i svakako sam za tu vrstu depilacije a britvicu ne želim ni blizu svoje kože......brrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

javim jesam li i ja ko muholovka i dal sam prošla bez opeklinauser posted image user posted image ...i jesam li uspjela počerupat sav korov user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 13
19.10.2011 19:36:05   
jagodicabobica
samo da vam javim da je danery prosla bez opekotinauser posted image

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 19.10.2011 19:37:31 >

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 14
19.10.2011 20:19:46   
mamacita
Ja trebam sacekati mengu, pa onda uzgojiti dlake, i krenut na posao. To sam samo jednom probala sa kupljenim voskom u kucnoj radinosti, otkrila sam da mi treba cijelo cudo voska, jer sam zbiljam dlakava user posted image . Tako da sam eto do sada na britvici i ide mi vec super na zivce brijanje svaku vecer. Ovo ce mi biti super. Javim kako ce se vidjeti rezultati.

Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!