Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 11:17:17
|
|
|
|
jagodicabobica
|
10 jusnih zlica...sta je jusna zlica?
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 11:40:41
|
|
|
|
pticica
|
super zvuci, ako je djelotvorno nisam nikad probala, al sada imam u planu iako ne vjerujem da djeluje ja mislim da su u pitanju supene kasike ili??
< Poruku je uredio pticica -- 16.10.2011 11:42:23 >
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 11:47:38
|
|
|
|
ivana st
|
Jušna žlica je velika žlica, ona sa kojom se jede juha. A što se depilacije tiče, živjela britvica , ja se grozim tog čupanja .
< Poruku je uredio ivana st -- 16.10.2011 11:48:19 >
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 12:05:34
|
|
|
|
škorpioni
|
vrijedi pokušati.......!!! također se ježim sama koristiti trake za depilaciju dok kod kozmetičarke mi to uopće nije problem i ne boli toliko!
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 12:26:15
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: pticica super zvuci, ako je djelotvorno nisam nikad probala, al sada imam u planu iako ne vjerujem da djeluje ja mislim da su u pitanju supene kasike ili?? pa citala sam komentare...zene su zadovoljne...samo je tesko napraviti... ma zene svasta znaju napraviti...
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.10.2011 12:27:25 >
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 12:50:19
|
|
|
|
danery
|
evo ja si upravo napravila i nije uopće teško.... stavila 10 žlica šećera,razom pune,ne vrhom,žlicu i pol vode i sok od pola manjeg limuna....miješala pjenjačom na laaaganoj vatrici (plin,najmanja ringla) kakvih 15 min,smjesa ostala bijela,šećer otopljen sasvim... pretočila u keramičku posudicu,nalila vode u sudoper,stavila posudicu u hladnu vodu i miješala da se brže ohladi.... preporuka-što brže miješate,pasta se brže zgusne i postaje ljepljivija i lakša za rad.... i da....ak ćete čupkati nogice i sl.,naprašite baby puderom malo,bolje hvata dlačice.... a sad skužajte....imam nekog pljevljenja za obaviti
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 12:57:07
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: danery evo ja si upravo napravila i nije uopće teško.... stavila 10 žlica šećera,razom pune,ne vrhom,žlicu i pol vode i sok od pola manjeg limuna....miješala pjenjačom na laaaganoj vatrici (plin,najmanja ringla) kakvih 15 min,smjesa ostala bijela,šećer otopljen sasvim... pretočila u keramičku posudicu,nalila vode u sudoper,stavila posudicu u hladnu vodu i miješala da se brže ohladi.... preporuka-što brže miješate,pasta se brže zgusne i postaje ljepljivija i lakša za rad.... i da....ak ćete čupkati nogice i sl.,naprašite baby puderom malo,bolje hvata dlačice.... a sad skužajte....imam nekog pljevljenja za obaviti eee pa bas super...samo se nemoj zaljepiti sva.... Danery OHLADI MALO SMJESU!
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.10.2011 13:01:07 >
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 12:58:48
|
|
|
|
danery
|
kasno si mi rekla....MOGU GLUMIT MUHOLOVKU AL AJD,NEŠTO SE ČUPNULO JE.....SMJESA OK,AL OČITO MI SE NIJE DOVOLJNO OHLADILA-TKO MI KRIV KAD SAM NESTRPLJIVA sori,ne vičem,caps
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 13:02:36
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: danery kasno si mi rekla....MOGU GLUMIT MUHOLOVKU AL AJD,NEŠTO SE ČUPNULO JE.....SMJESA OK,AL OČITO MI SE NIJE DOVOLJNO OHLADILA-TKO MI KRIV KAD SAM NESTRPLJIVA sori,ne vičem,caps aha ziva si! ne skonta te...je li cupa dobro? probacu i ja danas..pa javim kako je ispalo
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.10.2011 13:08:39 >
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 16.10.2011 14:19:13
|
|
|
|
mariola
|
Ja to radim kod kozmetičarke i super mi je za bikini zonu. Koža ostaje lijepo meka i glatka, bez crvenila.
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 17.10.2011 9:12:31
|
|
|
|
modesty blaise
|
čini me se OK, samo još moram isprobati u "hand made" radinosti...i ja to ko mariola za sada damski obavljala u kozm salonu... i svakako sam za tu vrstu depilacije a britvicu ne želim ni blizu svoje kože......brrrrrrrrrrrrrrrrrrr! javim jesam li i ja ko muholovka i dal sam prošla bez opeklina ...i jesam li uspjela počerupat sav korov
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 19.10.2011 19:36:05
|
|
|
|
jagodicabobica
|
samo da vam javim da je danery prosla bez opekotina
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 19.10.2011 19:37:31 >
|
|
|
|
RE: secerna pasta za depilaciju 19.10.2011 20:19:46
|
|
|
|
mamacita
|
Ja trebam sacekati mengu, pa onda uzgojiti dlake, i krenut na posao. To sam samo jednom probala sa kupljenim voskom u kucnoj radinosti, otkrila sam da mi treba cijelo cudo voska, jer sam zbiljam dlakava . Tako da sam eto do sada na britvici i ide mi vec super na zivce brijanje svaku vecer. Ovo ce mi biti super. Javim kako ce se vidjeti rezultati.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!