|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   naše novosti
10.9.2010 13:08:06   
natalijax
Bili smo na kontroli imamo 8900 i 71 dužina,kaže doktor taman na razini ni debel ni mršav,dobio je jednu bocu i opet dreka,kad smo čekali knjižicu u hodniku donese sestra a on opet u dreku,prevuko mu je pišu jadničak dere se ko nespašen i ja zajedno s njimuser posted image user posted image ,niš neda od straha jedva sam mu čepić stavila,Mame pišulinca koliko to traje peckanje dok piškiuser posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: naše novosti
10.9.2010 13:13:28   
cuba
A mišić mali, nadam se da će brzo proći...ne znam ti koliko dugo to pecka, nebi trebalo dugouser posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
10.9.2010 13:30:39   
ZVRK
bude mu prošlo kroz dan-dva
ovisi koliko gaje ''ozljedio'' u natezanju.
može ti i pocrveniti i oteči malo.to je normalno
ako vidiš da je pelena jsaaaaaaako dugo suha stavi ga da se brčka u kadici pa će mu biti lakše

IZVORNA PORUKA: natalijax

Bili smo na kontroli imamo 8900 i 71 dužina

user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 3
10.9.2010 13:36:38   
martina33
mom je pedijatar to napravio tek s 3 godine..užas živi,koja je to muka bila..morala sam mu davati da piški u posudicu s toplom vodom kako ga je jako peklo...a šta je najgore,to moraš svaki dan prevlačit da se ponovo ne zaljepi...a on ne da dirati jer ga boli...katasrofa...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
10.9.2010 13:42:09   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 5
10.9.2010 13:47:15   
maja
user posted image user posted image user posted image
uh pišulinac, kod nas je na svu sreću bol trajala samo taj dan, jako ga je boljelo dok je piškio i nije htio pa sam ga stavila u kadu i polijevala pišulinca vodom i onda je tako piškiouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
10.9.2010 14:22:37   
Ninaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za Liama!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
10.9.2010 14:46:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 8
10.9.2010 23:36:27   
mariola
maleniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
11.9.2010 0:07:11   
Gogule
bravo za napredakuser posted image  a za mišića mi nismo s R imali problema jer nam je ped. odmah na prvom pregledu rekla da ga treba povlačiti kad se kupamo.naravno da je mene bilo strah pa je to obavljao mmuser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
11.9.2010 1:38:44   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 11
11.9.2010 10:44:49   
pakić
Gogule, zanima me koliko mu je to tvoj mm prevlačio, i od koje dobi? Ja svome P. malo povučem, da ga ne boli,. od svoje dokt niš ne saznam jer kaže da je to dobro. Zanima me kada se da kožica skroz prevuć?

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 12
13.9.2010 14:16:56   
natalijax
prvi dan je bilo grozno,ajme prvo što smo dohvatili je lavor,tako sam ga stavljala piškit,taj dan nisam htjela ništa dirati,sutradan smo odma prevukli i jadničak nije dao da vratimo kožicu,na jedva jedvice smo uspjeli,Zanima me jel svaki dan prevlačite pišu,ili ne ,user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 13
13.9.2010 19:12:46   
niina
user posted image user posted image

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!