Kontesa Nera
|
Pinky, i meni je to sve čudno, ali ima jako puno primjera gdje je to funkcioniralo i stvarno me zanima o čemu se radi. Jučer sam cijeli dan izgubila na webu i prekopala sam sve u vezi s tom metodom, gledala sam i položaj mjeseca na dan kad sam se rodila i potražila točno takav mjesec za svaki ciklus i poklapa se sa ovim kalendarom i baš onim danom koji dr. Jonas određuje kao plodan. E sad, ja sam ti malo freaky po tom pitanju, više se nekako oslanjam na "sile svemira" nego znanstvene metode, to me malo intrigira Bitno mi je da si ja nađem nešto da me "drži" jer ako je krenulo, sve sam više razočarana . Ja ću krenuti s tim pa ću vidjeti. Naravno, neću preskakati ni pravu O, jel.. Malo me zbunjuju neki komentari cura kad kažu da se ta astro O mora poklopiti sa našom "pravom" O da bi to 99% funkcioniralo, ako je tako ja narednih par godina neću to pohvatat Ima i onih kojima se poklopilo pa nije bilo ništa Uglavnom, to je neka viša matematika, u dosta slučajeva dobro izračunata, vidjet ćemo kako će funkcionirati kod mene. A škicni i ti na onaj free kalendar, podudaraju se, čisto da se malo keksneš i u te dane, nije na odmet
|