|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 11:16:40   
sretnabeba4
evo upravo sam pročitala da je jučer umrla od ovisnosti o alkoholu. Šteta, meni je bila prelijepog glasa i obožavala sam ju sllušati. ovov mi je zaista bio šok. još nemogu vjerovati. Kako vi??

_____________________________

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 11:28:31   
mala pcelica
i ja upravo pročitala ,bas mi je zao,bila je jako kvalitetna glazbenica user posted image
počela sam ju slušati još prije nego sam krenila u školu user posted image
R.I.P.

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 13:40:39   
adryosijek
droga i alkohol kao i kod amy ,zalosno ,tuzno koj vrh i kvaliteta od pjevaca zavrsava na ovaj nacin...user posted image

_____________________________

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 14:51:20   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image nisam pojma imala. šteta

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 15:39:42   
Bebys
U hotelu na Beverly HillsuPreminula legendarna Whitney Houston user posted image Smrt pjevačice potvrdila je njena menadžerica Kristen Foster, uzrok zasad nije poznat user posted image Fotogalerija! Jedna od najslavnijih diva koju je glazba baštinila, legendarna američka pop pjevačica Whitney Houston preminula je u 48. godini.

Glasnogovornik policije Mark Rosen izjavo je kako se pretpostavlja da je pjevačica umrla u 15.55 sati po lokalnom vremenu (00.55 sati) u svojoj sobi na četvrtom katu Beverly Hilton Hotela.

Djelatnici odjela protupožarne zaštite hotela kao i osoblje zaduženo za sigurnost pokušali su je oživjeti, no bez uspjeha. Houston je u Beverly Hilton Hotel odsjela, kaneći nazočiti zabavi koja se organizirala uoči dodjele nagrade Grammy, izjavio je njezin blizak prijatelj Clive Davis.



Istraga o uzroku smrti
Uzrok smrti pjevačice koja je obilježila 1980-e i 90-e, nije naveden, ali je policijski glasnogovornik pojasnio kako na tijelu preminule nisu uočeni nikakvi znakovi nasilja. Istraga je odmah povedena, a pretpostavlja se kako će proći i nekoliko dana do njezinih prvih rezultata, najavio je.

Opće je poznata višegodišnja borba Whitney Houston s ovisnošću o drogama i alkoholu, no nema potvrde da je njena ovisnost povezana sa smrću.

Tijekom karijere osvojla je šest Grammyja i dva Emmyja, a publika će je pamtiti po hitovima Where do broken hearts go, I wanna dance with somebody, Greatest love of all te vjerojatno najpoznatiji I Will Always Love You, pjesma iz filma "Tjelohranitelj" u kojem je i igrala glavnu ulogu uz Kevina Costnera.



Glumila je u još nekoliko filmova poput "Čekajući izdisaj" (Waiting to exhale) i "Obnovljena ljubav" (Preacher's wife), no posljednjih godina nije dobivala ni uloge u filmovima niti je izbacila ijedan hit.

Turbulentni brak
Naglo profesionalno, ali i zdravstveno propadanje Houston je doživjela u tubulentnom braku s pjevačem Bobby Brownom, kojega su njezini obožavatelji krivili za ovisnost o narkoticima koju je pjevačica razvila. U braku s Brownom je dobila kćerku Bobbi Kristinu, koja također ima problema s ovisnošću, koju je isticala je u medijima, razvila uz majku.

Od problematičnog pjevača Houston se razvela 2007. godine, uz brojne međusobne optužbe o nasilju i uživanju u drogi i alkoholu koje su punile medijski prostor.



Glazbeni svijet šokiran
Velika glazbena diva rođena je u New Jerseyu, uspjeh je započela pjevajući soul glazbu te gospele u crkvi, uz majku Cissy Houston, te rođakinju, poznatu pjevačicu Dionne Warwick kao i kumu Arethu Franklin.

Vrlo brzo je počela nastupati po noćnim klubovima u New Yorku, radila je i kao foto-model. Prvi glazbeni uspjeh 'pobrala' je radeći za kompaniju Arista Records.

"Ne mogu sada pričati o tome," rekla je kuma preminule Aretha Franklin u kratkoj izjavi za medije. "To je jako šokantno i nevjerojatno. Nisam mogla vjerovati kada sam pročitala vijest na TV ekranu" izjavila je slavna pjevačica na vijest o smrti svoga kumčeta.

Country pjevačica Dolly Parton, koja je napisala hit preminule Houston I Will Always Love You izjavila je kako je njezino srce, među milijunima ostalih slomljeno viješću o smrti Whitney Houston.

"Uvijek ću biti zahvalna na prekrasnoj interpretaciji stihova koje sam napisala, a iz dubine moga srca mogu samo poručiti jedno - uvijek ću te voljeti i nedostajat ćeš mi", poručila je preko medija Parton.



"Pjevačice poput Mariah Carey te Christina Aguilera pokušale su je imitirati glasovno, ali i nastupima na sceni, no niti jedna od njih nije bila blizu Houston", ocijenio je glazbeni kritičar Paul Gambaccini za BBC.

"Moj najveći grijeh sam ja sama. Ja sam sebi samoj najveći neprijatelj i najbolji prijatelj", izjavila je pokojna Houston u ABC emisiji s Diane Sawyer 2002. godine osvrćući se na svoje padove i životna postignuća.

Karijera u brojkama
Houston je prodala 170 milijuna nosača zvuka diljem svijeta, izbacila je 11 hitova koji su zaposjeli prvo mjesto američke glazbene ljestvice, osvojila 6 Grammya, od čega tri za najbolju žensku pop izvođačicu, ali i 22 različite američke glazbene nagrade.

I Will Always Love You je najbolji prodavani singl ženskog izvođača svih vremena.




(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 15:42:52   
Bebys
upravo sam tijela temu otvoriti 


SOKIRALA SAM SE

VOLJELA SAM JE JAKO KAO I NJENE PJESME

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nepise razlog smrti al garant je predoziranje

KOJA STETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 16:02:34   
adryosijek
cijeli zivot je bila nesretna kad se udala za onog svog zlostavljaca,steta tako lijepa pjevacica i vrhunska glazbenica ...rip.

_____________________________

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 16:55:39   
modesty blaise
user posted image

_____________________________

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 18:41:45   
mamacita
http://youtu.be/FQGt6VNm_iQ

RIPuser posted image

Ova njezina pjesma mi je najdraza.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: r.i.p. Whitney Houston
12.2.2012 18:43:40   
Indy
IZVORNA PORUKA: adryosijek

steta tako lijepa pjevacica i vrhunska glazbenica ...rip.


_____________________________

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!