Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Privatni dobar zubar u Zagrebu. 15.12.2010 14:11:21
|
|
|
|
leilany
|
znam ja,najbolja zubarka na svijetu (barem meni )...ona ti ima ordinaciju u sesvetama.....ak hoces broj reci,pa ti posaljem na pp
|
|
RE: Privatni dobar zubar u Zagrebu. 15.12.2010 14:50:51
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
ufffff,trebala sam navesti zubar u Novom Zagrebu,sesvete su mi zbilja daleko posto auta nemam...
|
|
RE: Privatni dobar zubar u Zagrebu. 15.12.2010 14:55:46
|
|
|
|
patka
|
ja ti imam odlicnog zubara na Zvijezdi. mozes kod nje i preko hzzo-a ali je stvarno odlicna. ja sam kod nje vec 20 godina i kako se ona selila tako sam se i ja. ak hoces posalji mi pp pa ti dam telefon i tak to
|
|
RE: Privatni dobar zubar u Zagrebu. 15.12.2010 15:51:50
|
|
|
|
crex
|
moja dobra ali jako skupa (plomba 400 kn) zubarka je u Jurišićevoj. Kod nje sam već skoro 17 g. Vrlo strpljivo spašava ono što se spasiti da od mojih jadnih zuba.
|
|
|
|
RE: Privatni dobar zubar u Zagrebu. 6.4.2011 7:53:33
|
|
|
|
miatezeo
|
treba mi dobar stvarno dobar zubar, ali da mogu i preko hzzo kod njega ić, molim vas pomozite
|
|
|
|
RE: Privatni dobar zubar u Zagrebu. 18.3.2016 13:03:33
|
|
|
|
DeniS10
|
IZVORNA PORUKA: miatezeo treba mi dobar stvarno dobar zubar, ali da mogu i preko hzzo kod njega ić, molim vas pomozite Mogu ti ja preporucit jednog u Sesvetama. Jako dobar i vec godinama radi meni i obitelji usluge :) Eto, vise info: zubar sesvete Katidental
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!