|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Privatni dobar zubar u Zagrebu.
15.12.2010 12:16:28   
skorodolazi beba
moji zubi su jednom rijecju-KATASTROFA!!!!!!!!!

imam uzasno antipaticnu zubaricu koja kao ona kaze nema zarade od mene ako joj ne placam svaki popravak zuba tj.stavljanje plombe iako je socijalna...user posted image i jos mi neda inekciju iako ju ja zahtjevam i jos placam...

pa me zanima posto ja nju moram placati zasto nebi otisla privatniku da mi sve rijesi po brzom postupku...inace kosa mi se dize na pomisao zubara...aaaaa

znate kojeg dobrog?
kako se cijene krecu?

Imam dvije predivne kcerkice koje VOLIM najvise na svijetu,imam i muza kojeg volim samo ponekad :-)))))))))
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Privatni dobar zubar u Zagrebu.
15.12.2010 14:11:21   
leilany
znam ja,najbolja zubarka na svijetu (barem meni )...ona ti ima ordinaciju u sesvetama.....ak hoces broj reci,pa ti posaljem na pp user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 2
15.12.2010 14:50:51   
skorodolazi beba
ufffff,trebala sam navesti zubar u Novom Zagrebu,sesvete su mi zbilja daleko posto auta nemam...user posted image

Imam dvije predivne kcerkice koje VOLIM najvise na svijetu,imam i muza kojeg volim samo ponekad :-)))))))))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
15.12.2010 14:55:46   
patka
ja ti imam odlicnog zubara na Zvijezdi. mozes kod nje i preko hzzo-a ali je stvarno odlicna. ja sam kod nje vec 20 godina i kako se ona selila tako sam se i ja. ak hoces posalji mi pp pa ti dam telefon i tak to

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 4
15.12.2010 15:51:50   
crex
moja dobra ali jako skupa (plomba 400 kn) zubarka je u Jurišićevoj. Kod nje sam već skoro 17 g. Vrlo strpljivo spašava ono što se spasiti da od mojih jadnih zuba.user posted image

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 5
6.4.2011 7:53:33   
miatezeo
treba mi dobar stvarno dobar zubar, ali da mogu i preko hzzo kod njega ić, molim vas pomoziteuser posted image

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 6
18.3.2016 13:03:33   
DeniS10

IZVORNA PORUKA: miatezeo

treba mi dobar stvarno dobar zubar, ali da mogu i preko hzzo kod njega ić, molim vas pomoziteuser posted image

Mogu ti ja preporucit jednog u Sesvetama. Jako dobar i vec godinama radi meni i obitelji usluge :)
Eto, vise info: zubar sesvete Katidental

(Odgovor članu miatezeo)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!