Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 27.2.2010 23:30:53
|
|
|
|
ninolina
|
ananas mislim treba ga njamati, jesti tebi se žuri, dobro ti je leći u kadu malo se namakati i onda hopsnuti na muža...
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 27.2.2010 23:41:33
|
|
|
|
MKata
|
Ma joooj, kad bih ja to nakako potaknula da samo krene pa da drip eventualno pomogne, a ne da bez ikakvih trudova sve iniciraju... Već sam sama sebi dosadna...mogu misliti da sam i vama... Namakanje u kadi nemoguće, eventualnoispod tuša, a mm mi se nekako ne da nagovoriti...mislim da ga je sad strah...
|
|
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 27.2.2010 23:45:55
|
|
|
|
ninolina
|
a sigurno ga je strah, oni su u većoj panici nego mi ja sam se baš lijepo pripremila za i.porod... otišla tamo znala sam da je danas naš dan, svi ljubazni ma super... a ono čekanje me izluđivalo, ako ću imati još bebača idem sigurno na dogovoreno
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 27.2.2010 23:52:39
|
|
|
|
MKata
|
A i moja dr kaže da je oboje rodila induciranim i da joj je bilo super, za sat ipo je bila gotova... Nisam baš uvjerena da će i moje biti tako brzo, ali...u biti me nije strah, ali bih radije da malo samo krene... Komplicirana sam, jel?
|
|
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 27.2.2010 23:58:45
|
|
|
|
ninolina
|
ma ne čini ti se šalim se, pa naravno da želiš da to sve krene samo od sebe, ali gledaj to ovako... dođeš u bolnicu bez trudova sve obaviš lijepo polako, a kad bi došla s trudovima sve to rade mislim na brijanje, klistir a tebe frče, nemreš nikud... ovako sve po malo... probuše ti vodenjak, koji i ovako ne mora značiti da će sam puknuti... malo prošečeš, kaj nebi mogla da si došla s trudovima, oticanjem vode... i daju ti drip koji ti i ovako ne gine, osim ako se stvarno brzo otvoriš pa ne stigneju... imat češ dogovoreno, doktora na raspolaganju kaj je meni bilo jako važno i ono najslađe znaš točno kad će tvoja beba doći. Mi smo trećem i četvrtom sami birali dan i dolazak na svijet
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 28.2.2010 0:22:58
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: MKata A i moja dr kaže da je oboje rodila induciranim i da joj je bilo super, za sat ipo je bila gotova... Nisam baš uvjerena da će i moje biti tako brzo, ali...u biti me nije strah, ali bih radije da malo samo krene... Komplicirana sam, jel? nisi uopće komplicirana, ja sam onaj dan radila kada sam dobila trudove -otišla giniću, ovaj me rasčetvorija -kući legla u malo topliju kupku -zatim se poigrala s mužem i onda dobilla trudove, ali bez obzira na ovo sve dijete će izaći kada ono odluči, bez obzira šta ti činila. sretno
|
|
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 28.2.2010 8:19:51
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja sam dobila trudove pri pregledu plodne vode.Kad mi je jedna jako "nježna" doktorica gurnula onu cijev,nije ni čudo da sam dobila trudove ...Pa eto,je ti to preporučam ,šalim se malo....Kažu da šetanje po stepenicama isto pripomaže.
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 28.2.2010 10:00:46
|
|
|
|
elle1
|
A DA TI IZ ISKUSTVA KAZEM-NEMA!!!!! JA BILA PRENIJELA 18 DANA PROBALA SVE ZIVO,I SETNJU,I SEX,I SVASTA NESTO I NISTA NIJE POMOGLO,NA KRAJU BILA NARUCENA NA BUSENJE VODENJAKA I KAD SAM LEGLA NA STOL DA MI GA PROBUSE ON SAM PUKAO,HAHAHA ZAMISLI TO
|
|
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 28.2.2010 17:26:30
|
|
|
|
Zimic
|
sex
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 28.2.2010 17:54:02
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: elle1 A DA TI IZ ISKUSTVA KAZEM-NEMA!!!!! JA BILA PRENIJELA 18 DANA PROBALA SVE ZIVO,I SETNJU,I SEX,I SVASTA NESTO I NISTA NIJE POMOGLO,NA KRAJU BILA NARUCENA NA BUSENJE VODENJAKA I KAD SAM LEGLA NA STOL DA MI GA PROBUSE ON SAM PUKAO,HAHAHA ZAMISLI TO i meni se čini da je ovako kad beba hoće, a ne mi
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 28.2.2010 18:02:34
|
|
|
|
adryosijek
|
ja bi rade pol mjeseca ranije da rodim neg pol kasnije
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 28.2.2010 19:59:08
|
|
|
|
MKata
|
Danas bila u šetnji, hopsam po lopti, hodala po stepenicama... I, naravno, pripremila se na inducirani za nedjelju! Hehe... A i meni je u stvari draže što će biti malo ranije, nego da iščekujem svaki dan iza termina.
|
|
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 13.4.2010 16:23:45
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek ja bi rade pol mjeseca ranije da rodim neg pol kasnije tako je,meni su rekli da ću rodit 2tj prije termina,weeee jedva čekan
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 13.4.2010 17:29:18
|
|
|
|
adryosijek
|
je meni trebaju trudovi da nemoram prelaziti termin nece i nece a moj je daleko mozda da nadem zamjenu salim se znaci sex otpada mozda je orbitrek dobar za to jos 10 dana daj boze da se mesto pokrene jel sam nestrpljiva i zivcana
|
|
RE: Prirodno poticanje trudova 13.4.2010 17:30:15
|
|
|
|
adryosijek
|
kada otpada imam tus jedino stepenice ostaju a to mi se neda jedva odam
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
da li vam se sviđabemboime Dea za curicu'da (
34%)

ne (
66%)
Broj svih glasova: 130Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!