|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prirodno poticanje trudova
27.2.2010 23:20:15   
MKata
Ispričavam se ako tema već postoji, ali evo...zanima me ima li tko iskustva kako prirodno potaknuti trudove i porod? Neki čaj ili ono što već znamo ...šetnja, hopsanje na lopti, sex...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prirodno poticanje trudova
27.2.2010 23:30:53   
ninolina
ananas mislim treba ga njamati, jestiuser posted image
tebi se žuri, dobro ti je leći u kadu malo se namakati i onda hopsnuti na muža...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 2
27.2.2010 23:41:33   
MKata
Ma joooj, kad bih ja to nakako potaknula da samo krene pa da drip eventualno pomogne, a ne da bez ikakvih trudova sve iniciraju...
Već sam sama sebi dosadna...mogu misliti da sam i vama... user posted image   user posted image

Namakanje u kadi nemoguće, eventualnoispod tuša, a mm mi se nekako ne da nagovoriti...mislim da ga je sad strah...user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
27.2.2010 23:45:55   
ninolina
a sigurno ga je strah, oni su u većoj panici nego miuser posted image user posted image
ja sam se baš lijepo pripremila za i.porod... otišla tamo znala sam da je danas naš dan, svi ljubazni ma super... a ono čekanje me izluđivalo, ako ću imati još bebača idem sigurno na dogovoreno

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 4
27.2.2010 23:52:39   
MKata
A i moja dr kaže da je oboje rodila induciranim i da joj je bilo super, za sat ipo je bila gotova...
Nisam baš uvjerena da će i moje biti tako brzo, ali...u biti me nije strah, ali bih radije da malo samo krene...
Komplicirana sam, jel? user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
27.2.2010 23:58:45   
ninolina
ma ne čini ti seuser posted image user posted image
šalim se, pa naravno da želiš da to sve krene samo od sebe, ali gledaj to ovako... dođeš u bolnicu bez trudova sve obaviš lijepo polako, a kad bi došla s trudovima sve to rade mislim na brijanje, klistir a tebe frče, nemreš nikud... ovako sve po malo... probuše ti vodenjak, koji i ovako ne mora značiti da će sam puknuti... malo prošečeš, kaj nebi mogla da si došla s trudovima, oticanjem vode... i daju ti drip koji ti i ovako ne gine, osim ako se stvarno brzo otvoriš pa ne stigneju... imat češ dogovoreno, doktora na raspolaganju kaj je meni bilo jako važno i ono najslađe znaš točno kad će tvoja beba doći. Mi smo trećem i četvrtom sami birali dan i dolazak na svijet

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 6
28.2.2010 0:22:58   
malizia
IZVORNA PORUKA: MKata

A i moja dr kaže da je oboje rodila induciranim i da joj je bilo super, za sat ipo je bila gotova...
Nisam baš uvjerena da će i moje biti tako brzo, ali...u biti me nije strah, ali bih radije da malo samo krene...
Komplicirana sam, jel? user posted image

nisi uopće komplicirana, ja sam onaj dan radila kada sam dobila trudove
-otišla giniću, ovaj me rasčetvorija
-kući legla u malo topliju kupku
-zatim se poigrala s mužem
i onda dobilla trudove, ali bez obzira na ovo sve dijete će izaći kada ono odluči, bez obzira šta ti činila.
sretnouser posted image

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 7
28.2.2010 8:19:51   
Nika 24052006
Ja sam dobila trudove pri pregledu plodne vode.Kad mi je jedna jako "nježna" doktorica gurnula onu cijev,nije ni čudo da sam dobila trudoveuser posted image ...Pa eto,je ti to preporučamuser posted image ,šalim se malo....Kažu da šetanje po stepenicama isto pripomaže.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 8
28.2.2010 10:00:46   
elle1
A DA TI IZ ISKUSTVA KAZEM-NEMA!!!!!
JA BILA PRENIJELA 18 DANA PROBALA SVE ZIVO,I SETNJU,I SEX,I SVASTA NESTO I NISTA NIJE POMOGLO,NA KRAJU BILA NARUCENA NA BUSENJE VODENJAKA I KAD SAM LEGLA NA STOL DA MI GA PROBUSE ON SAM PUKAO,HAHAHA ZAMISLI TO

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 9
28.2.2010 17:26:30   
Zimic
sex

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 10
28.2.2010 17:54:02   
novamama
IZVORNA PORUKA: elle1

A DA TI IZ ISKUSTVA KAZEM-NEMA!!!!!
JA BILA PRENIJELA 18 DANA PROBALA SVE ZIVO,I SETNJU,I SEX,I SVASTA NESTO I NISTA NIJE POMOGLO,NA KRAJU BILA NARUCENA NA BUSENJE VODENJAKA I KAD SAM LEGLA NA STOL DA MI GA PROBUSE ON SAM PUKAO,HAHAHA ZAMISLI TO

i meni se čini da je ovakouser posted image

kad beba hoće, a ne miuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 11
28.2.2010 18:02:34   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image ja bi rade pol mjeseca ranije da rodim neg pol kasnije 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 12
28.2.2010 19:59:08   
MKata
Danas bila u šetnji, hopsam po lopti, hodala po stepenicama... user posted image

I, naravno, pripremila se na inducirani za nedjelju! Hehe...
A i meni je u stvari draže što će biti malo ranije, nego da iščekujem svaki dan iza termina.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 13
13.4.2010 16:23:45   
tina0310
IZVORNA PORUKA: adryosijek

user posted image user posted image user posted image user posted image ja bi rade pol mjeseca ranije da rodim neg pol kasnije 

tako je,meni su rekli da ću rodit 2tj prije termina,weeee jedva čekanuser posted image     user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 14
13.4.2010 17:29:18   
adryosijek
je meni trebaju trudovi da nemoram prelaziti termin nece i nece a moj je daleko mozda da nadem  zamjenu user posted image user posted image salim se znaci sex otpada mozda je orbitrek dobar za touser posted image jos 10 dana daj boze da se mesto pokrene jel sam nestrpljiva  i zivcana

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 15
13.4.2010 17:30:15   
adryosijek
kada otpada imam  tus jedino stepenice ostaju a to mi se neda jedva odamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

da li vam se sviđa
bembo

ime Dea za curicu'

da (34%)

ne (66%)

Broj svih glasova: 130

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!