|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pregradjena maternica-uterus subseptus
18.4.2010 16:13:30   
pdada
evo jos jedna tema,sve sam ja ovo prosla,pa sam dodala i ovu temu,nadam se da ce posluziti

< Poruku je uredio mariola -- 19.4.2010 17:34:18 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pregradjena maternica-uterus subseptus
18.4.2010 17:18:27   
adryosijek
pa napisi kako si prosla itd ovako malo bezvezeuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 19.4.2010 17:35:39 >

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 2
18.4.2010 17:49:05   
pdada
otisla sam na histeroskopiju prosli mjesec,misleci da imam polip u maternici,ali nije bio,nego mi je nekako bila pregradjena maternica,ja vam sad to neznam mnogo objasniti,postavila sam temu nebili mozda jos neko imao takvo iskustvo pa podjelio samnom,ja mislim da to moze biti samo urodjeno,ali mi opet nijije jasno kako mi to do sad nisu vidjeli,citala sam,istrazivala,pise da se vidi samo kad je odredjena debljina endometrijuma,pa meni se valjda tad potrefilo da nesto vide.tek za 20 dana idem opet kod doktorice pa cu da pitam kako sam ja imala pregradjenu maternicu,od kud to,nikad nisam bila trudna,ni jedan pobacaj nisam imala,da bi naprimjer nekako se pojavila ta pregrada,cure nemam pojma.citala sam da ona smeta kad zena ostane trudna,da smeta da se plod razvija,ali nisam nigdje nasla da smeta da se ostane u drugom stanju,tako da ja jos uvjek neznam sta meni toliko smeta da se ja borim i patim vec 5 godina

< Poruku je uredio mariola -- 19.4.2010 17:36:19 >

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 3
18.4.2010 22:58:40   
mirna
Bok !

Znam jednu zenu koja je zatrudnila s tom diagnozom, bez da bi znala da nesto nije u redu...gin nije nista primjetio... rodila je prijevremeno i to toliko rano da je dijete jedva prezivjelo. prije toga je skoro cijelu trudnocu odlezala u bolnici. Nakon 1. poroda je bila na operativnom zahvatu i nakon njega bez problema nosila jos dvije trudnoce do kraja.

Sada ima 3 djece...user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 19.4.2010 17:36:44 >

(Odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 4
19.4.2010 6:58:25   
mani
hej...imam poznanicu isto s tim problemom,rodila 2 djece sve ok jedino posteljica kod oba poroda nije izašla nego su je morali operativno ukloniti.pozzz

< Poruku je uredio mariola -- 19.4.2010 17:37:07 >

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
19.4.2010 11:38:40   
pdada
pa da citala sam da smeta kad je trudnoca vec nastupila,ali kod mene nikad nije,a nigdje nisam nasla da smeta da se ostane u drugom stanju,tako da ja jos uvjek neznam a sta meni u stvari smeta.mozda je smetalo sto sam imala stalno nekakve upale,ali eto srecom jajnici su mi i jajovodi uredu,pa valjda ce doci dan kad cu i ja ugledati svoja dvauser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 19.4.2010 17:37:34 >

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 6
19.4.2010 13:22:41   
bembo
kako se dijagnosticira septum? može li se vidjeti na obično uzv? meni je danas 17 dan ciklusa i pred ovulaciju, bila sam jutros kod gin i kao učinilo joj se da imam septum, kada je detaljnije pogledala rekla je kako je sve u redu, ali u meni je ostao crvić koji mi ne da mira....

PDADA kada i kako je tebi ustanovljeno?

< Poruku je uredio mariola -- 19.4.2010 17:37:58 >

(Odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 7
19.4.2010 18:30:30   
pdada
meni je vidjeno znaci deseti dan od prvog dana menstruacije.vaginalnim ultrazvukom.mada je moja doktorica mislila da je to polip,ali eto nije bio.doktor koji me je operirao dok je gledao na ultrazvuk,odmah mi je rekao da nije siguran da je to polip,ali posto nemam djece da ce mi ipak raditi histereskopiju i laparaskopiju.ali mislim da to stvarno ima kod tebe,tvoja doktorica bi te malo duze gledala na ultrazvuk dok ne bude sigurna sta je,jel ako to imas ,to se moze dobro vidjeti,kad sam ja koja nemam pojma o tome vidjela na ultrazvuku tu neku iskrivudanu crtu

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 8
19.4.2010 18:33:04   
pdada
budi bez brige,vjerovatno je sve ok,kod tebe a i da nedaj Boze nesto i ima,ta histereskopija nije strasna,kad sam ja koja sam veliki panicar prezivjela,mislim da i druge cure mogu,sutra bih isla opet,bez straha

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 9
19.4.2010 18:54:50   
bembo
Mene je gledala danas. Prvo je gledala maternicu i onda je kao spomenula da joj se čini da vidi srcoliki oblik i kao pokazuje mi ga, ja ništa tu nisam vidjela, ali ja nisam ginuser posted image . Onda je rekla da će pogledati jajnike a onda će detaljnije pogledati maternicu. vidjela mi je folikul na lijevom jajniku, veličine 20 mm. kad je opet gledala maternicu malo je podesila taj njihov aparat, kao potamnila sliku i onda je rekla da je dobro, da tako sve fino izgleda, a da joj se kad je onako gledala učinilo da je u pitanju septum. Pošto ja nisam o tome ništa čitala do sada nisam ju više ništa niti pitala. Sad mene muči zašto se to njoj uopće i učinilo? Prije godinu dana sam isto išla na uzv i onda ništa nije govorila o tome. Osim toga imam zavaljenu maternicu, a to mi npr. kaže pri svakom pregledu.
Ima li smisla da idem drugom giniu na uzv?

(Odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 10
19.4.2010 21:23:37   
pdada
pa mozda je zbog toga sto ti je malo zavaljena maternica,znas kako ja kad sam posle operacije cula da je bila pregrada u maternici ja sam odmah na googl i citala,sta je to i za sta smeta ili ukucas zavaljena maternica pa citas.mada ja mislim da ti to nemas a narocito srcolikog oblika,a taj folikul ti je dobar,ja mislimda treba biti 22mm,ali kod tebe je to jos malo.otvoreno je pitaj,ja svoju doktoricu sve ispitujem

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!