tikica_69
|
Nisam ti bas panicar po prirodi, pa sam ostala uz jednu gospodju najprisebnija tam u parkicu. Moja susjeda se zabetonirala, ta gospodja je krenula trcati prema nama i vikati - ne dizite ga. Zena ja lijecnica pa ga je odmah isprepipala da vidi da nije slomio vrat, kicmu il nesto, jer on je ostao nepomicno lezati s otvorenim ocima i pogledom u zrak, samo se culo soptanje i meni je to u tom trenutku bilo najbitnije - ziv je.Onda je prekokrenuo ocima, zazmirio i nakon minutu pogledao i poceo nesto nesuvislo pricati. Ja sam cijelo vrijeme klecala kraj njega i gladila ga po glavici ali nisam panicarila. Onda mu je ta gospodja pocela polako micati prste na rukama i pitati ga jel to osjeti i onda se sam polako poceo dizati i govoriti da mu nije nista.Ni kapi krvi nije bilo, a streso se na soder ko vrece cementa....dvije ogrebotine na celu i dvije na licu.Nastavio bi se on dalje igrati ali ja sam otisla s njim doma, u kadu da ga cijelog spregledam, isprepipam i operem od prasine.Nije htio jesti, jako je rano zaspao i to mi je odmah bilo sumnjvo....probudio se oko 3 ujutro da mu se piski, zavo me iz kreveta i kad sam mu donjela tutu, digla i htjela posatviti na nogice da mu skinem pidjamicu samo je pokleknuo i skuzila sam da uopce nema osjeta u nogama.Bili smo za 15 min. u Klaicevoj, pobljuvao je auto valjda 17 puta...samo vodu i kad smo dosli do tamo, popeo se na onaj stolic gdje se premataju bebe (vratio mu se osjet u nogama i ravnoteza) ni poceo skakati po tome i pjevati na sav glas Moj mali je opasan....a do tada mi se skrival iza nogavice koliko je bio povucen i sramezljiv Al to je jedina posljedica