|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Potres mozga
15.3.2009 20:46:10   
tikica_69
Da li ste ga ikada imale?Netko od vasih? Klinci?Kakve posljedice osjecate? Ja sam ga zaradila zajedno sa trzajnom ozljedom kraljeznice. Jedino sto jos i danas osjecam od posljedica je da tesko spavam na desnoj strani jer me tako boli vrat i prvih godinu dana sam imala ceste glavobolje i poremecaje pamcenja, ali to je sad ok. I mladji klinac ga je imao i to tezi oblik (bio je par minuta u nesvjesti), posljedica je da je od izuzetno mirnog i povucenog djeteta, nastalo hiperaktivno cudoviste i to vec drugi dan nakon pada user posted image Stvarno, bez zezancije....to je posljedica udarca u glavu. 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Potres mozga
15.3.2009 21:09:47   
Ruža
Koliko znam nisam, premda sam imala udaraca i padova sa simptomima potresa ali nisam išla liječniku.
Nisam znala da posljedice mogu biti takve?user posted image
Kako ga je zaradio uopće?

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
15.3.2009 21:12:54   
tikica_69
Pao je sa onog tobagana - rakete, sa skoro 2 m visine kao vreca cementa, 2 cm izmedju mene i susjede.To je bila takva brzina da se nismo ni snasle.....jedno tri godine je imao

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
15.3.2009 21:13:57   
Ruža
Ajme strašno, vjerujem da si umirala od straha.user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 4
15.3.2009 21:22:49   
tikica_69
Nisam ti bas panicar po prirodi, pa sam ostala uz jednu gospodju najprisebnija tam u parkicu. Moja susjeda se zabetonirala, ta gospodja je krenula trcati prema nama i vikati - ne dizite ga. Zena ja lijecnica pa ga je odmah isprepipala da vidi da nije slomio vrat, kicmu il nesto, jer on je ostao nepomicno lezati s otvorenim ocima i pogledom u zrak, samo se culo soptanje i meni je to u tom trenutku bilo najbitnije - ziv je.Onda je prekokrenuo ocima, zazmirio i nakon minutu pogledao i poceo nesto nesuvislo pricati. Ja sam cijelo vrijeme klecala kraj njega i gladila ga po glavici ali nisam panicarila. Onda mu je ta gospodja pocela polako micati prste na rukama i pitati ga jel to osjeti i onda se sam polako poceo dizati i govoriti da mu nije nista.Ni kapi krvi nije bilo, a streso se na soder ko vrece cementa....dvije ogrebotine na celu i dvije na licu.Nastavio bi se on dalje igrati ali ja sam otisla s njim doma, u kadu da ga cijelog spregledam, isprepipam i operem od prasine.Nije htio jesti, jako je rano zaspao i to mi je odmah bilo sumnjvo....probudio se oko 3 ujutro da mu se piski, zavo  me iz kreveta i kad sam mu donjela tutu, digla i htjela posatviti na nogice da mu skinem pidjamicu samo je pokleknuo i skuzila sam da uopce nema osjeta u nogama.Bili smo za 15 min. u Klaicevoj, pobljuvao je auto valjda 17 puta...samo vodu i kad smo dosli do tamo, popeo se na onaj stolic gdje se premataju bebe (vratio mu se osjet u nogama i ravnoteza) ni poceo skakati po tome i pjevati na sav glas Moj mali je opasan....a do tada mi se skrival iza nogavice koliko je bio povucen i sramezljiv   user posted image Al to je jedina posljedica user posted image  user posted image  user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
15.3.2009 21:28:55   
zaba
ajme užas,ja bi premrla

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 6
15.3.2009 21:30:50   
tikica_69
Ima neka tema gdje smo pisale o svim tim ozljedama koje su nam klinci prosli...ja mislim da sam odstazirala u Klaicevoj i da moji vode u broju dobivenih ozljeda  user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 7
15.3.2009 22:31:05   
dikac
da, imala sam ga. pala sam sa vrha tobogana igrajući igru "neko na podu" i nevjerojatno je da se još uvijek sjećam kako sam se probudila kod susjede s nekim oblozima čekajući mamu da dođe hitno s posla. mislim da me nisu furali u bolnicu, a za posljedice ne znam.

Neposredna veza do poruke: 8
15.3.2009 22:34:36   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: dikac

pala sam sa vrha tobogana igrajući igru "neko na podu"
 Vidim da je bas ta poprilicno popularna medju djecom user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 9
15.3.2009 22:37:02   
Lady3
ajme.ja bi dobila slom živaca...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 10
15.3.2009 22:37:10   
Florijan Jakov
Nisam...ali stvarno strašno što se može dogoditi. 

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 11
16.3.2009 20:47:07   
božica
lagani potres zaradila na klizanjuuser posted image user posted image
vrtoglavica i slabo mi je bilo

idem micat rit...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 12
16.3.2009 20:49:29   
lee
ja sam imala potres lagani kad sam bila mala lupila me ljuljačka i bila sam u nesvjesti...nikakve posljedice nemam hvala bogu...svi centri  u mozgu mi dobro rade.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 13
19.3.2009 22:56:47   
mirna
Nakon sudara prije nekoliko mjeseci sam imala lagani: vrtoglavica, nesposobnost koncentracije i glavobolje tjedan dana... za poslijedice jos ne znam... ali ostao mi je  strah kad se vozimo po zg..

tikica mene bi kap...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 14
20.3.2009 0:54:20   
Candy
Na sreću ne...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

faks
andela1

Koliko je od vas zavrsilo neki studij?

jesam (52%)

ne (35%)

jos studiram (13%)

Broj svih glasova: 765

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!