|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   poboljšanje spermiograma - konačno
22.3.2012 19:21:35   
anastasija0702
Pozdrav drage moje
Već dosta vremena nisam postala na forumu pa evo da se javim sa iskustvima. Ukratko 3,5 god se borimo sa astenoteratozoospermijom - na kraju je muž operirao varikocelu te je od oper prošlo 1,5 godina. Sada mu se nalaz sa atenoteratozoospermije popravio u teratozoospermiju. Pokretljivost je 50% ali je mmorfologija 11 %. Zanima me od čega bi onda moglo biti ta teratozoospermija i kakve su nam šanse sa tom dijagnozom za začeće normalno??
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: poboljšanje spermiograma - konačno
23.3.2012 8:32:20   
Malena1979
Bok Anastasia

Moj muž je imao teratozoospermiju i u biti to znači da ih je imao dosta sa abnormalnim izgledom spermija (2 glave, 2 repa, itd.)..
Znači radi se o morfologiji, a ne o pokretljivosti i količini.

Možeš zatrudniti ako ti muž to ima, samo je već opasnost od spontanih pobačaja upravo zbog te abnormalnosti..tako je barem meni dr rekao..

Trenutno mi muž ima normozoospermiju i to smo postigli promjernom prehrane, puno zelenog čaja i vitamina :)

Sretno

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 2
23.3.2012 15:12:31   
anastasija0702
da, tako sam i petpostavljala iako me zanima informacija koju sam pročitala da iako piše da je min 30 % potrebna morfologija da bude da većina muškaraca ima 15 % normalnih zbog današnjeg načina života. Da li je to točno ili? Pitam jer mi je mužu prije par mj bilo 19% morfologija čisto da znamo na čemu smo i što dalje. Do sada je imao astenoteratozoosp. i nikada nismo uspjeli ni pobačaj ni nništa imati. Nadam se da će sve doći na svoje iako sam tek počela raditi i sad neznam da li sam spremna na bebu i nisam sigurna što dalje. POkušajte me shvatiti s obzirom na stanje u zemlji i nesigurnost posla odmah dobiješ otkaz ako zatrudniš. Kako ti je muž promijenio prehranu i koliko zelenog čaja pije?

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 3
27.3.2012 13:23:33   
Malena1979
Hej draga :)

Evo lijepih vijesti. Bili smo na AIH prije 2 tjedna i trudna sam ;)

Tako da vidiš da ima šanse i nade.

On ti je pio 3 šalice zelenog čaja dnevno bez šećera
4 tablete Bioastin
Vitamin E 1 tableta
Cink 1 tableta
Selen 1 tableta
Multić 1 tableta
Folna kiselina 1 tabletu
L-glutamin 2 tablete
L-arginin 4 tablete

sretnooooooooooooooo

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 4
8.5.2012 19:47:37   
fitschi
Bok.Ja sam nova na forumu i sve puno pozdravljam.Nadam se da nisam na krivoj stranici.Ja i moj muž pokušavamo napraviti bebu ali nam do sad nije uspjelo.nekih godinu dana pokušavamo a i nismo u cvjetu mladosti, ja imam 33 i muž 44 koji već ima 2 djece.
Uglavnom ginekolog je preporučio spermiogram u bolnici Sv.Duh u zagrebu gdje bi se naručili za srijedu iduću.Molim pomoć od Vas da li se treba naručiti kako je to da li je on tamo u sobi jednoj pa obavlja " ono ", ako mi može netko malo bolje pojasniti.Hvala Vamuser posted image

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 5
9.5.2012 11:23:42   
*zmaja*
fitschi, dobro nam došla i što prije postala trudnica!
što se tiče spermiograma na sv. duhu, da li se treba naručiti to ne znam (vjerojatno da), mi smo naš prvi spermiogram radili privatno. idem na sveti duh na ivf i procedura davanja sjemena ti je sljedeća: postoji jedan zaključan wc na kojem piše humana reprodukcija, tvoj muž dođe, preda uputnicu ispuni papire, dobije ključ od wc-a, da svoj prilog, preda kutijicu i ode. to ti je to. možes slobodno doći na temu aih-inseminacija, tamo smo mi curke kaj smo u proceduri pa možeš pitat sve kaj te zanima.
SRETNO!!!!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu fitschi)
Neposredna veza do poruke: 6
5.7.2012 23:06:39   
sarinamamica
Pozdrav svim aja sam nova ovdje i mogu samo reci da smo mm i ja obisli razne bolnice i razlicite doktore..zbog smanjenog broja spermija ,nikako nisam mogla da zatrudnim ..tada mi je npredlozeno da pokusamo sa fiti terapijom i uspjeli smo,sad imamo nasu Saru ...user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 7
6.7.2012 9:06:08   
PinkyFunkyBirdy
Sarinamamica, čestitam ti na Sari! user posted image user posted image user posted image
Da li možeš malo detaljnije opisati tu "fiti terapiju" kako bi i ostale trudilice kojima zatreba znale o čemu je riječ?
Hvala! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu sarinamamica)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!