|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   plava usta, molim pomoć..
10.9.2010 15:10:21   
nećaka
Molim pomoć ako netko zna šta bi moglo biti, primjetila sam da curici poplave usta na par minuta. Glavica bude topla ali  joj samo usta poplave (ne bude plava oko usta) i rukice joj budu jako hladne. Brine me jer to zna biti znak srčane mane ali se to tek sada pojavilo (prošli smo 9. mjesec). Inače joj je rađen ultrazvuk srca još dok je bila kod mene u stomaku jer tata ima blagu srčanu aritmiju koja mu u životu nikada nije smetala. Da li je moguće da je možda alergijska reakcija na nešto? Molim vas ako je netko imao takav slučaj da se javi..Inače bi trebali na kontrolu kod doktorice ali to me sad grize i ne mogu dočekati njeno mišljenje..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: plava usta, molim pomoć..
10.9.2010 15:20:08   
Ninaa
Ja o tome prvi put čujem i mogu ti samo reći da se nadam da će sve biti ok i dobro, možda da nazoveš pedijatricu i pitaš?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu nećaka)
Neposredna veza do poruke: 2
10.9.2010 15:24:36   
Ruža
Meni je Đurac znao sam sebi isisati usnu pa bi poplavila?user posted image
Ja bi svakako išla pediću.
Nadam se da će sve biti o.k.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
10.9.2010 15:31:37   
nećaka
Ma i ja sam pomislila da je možda od cuclanja usta jer su je patili zubići ali nije, baš poplave kao kad ti je zima..Ništa cure pokušat ću nazvati pedicu ali moram dočekati ponedjeljak, zato sam stavila upit možda je netko imao takav slučaj sa svojom bebom...Do ponedjeljka ništa..user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
10.9.2010 15:32:00   
ELISABETH
slažem se s curama,otiđite do pedijatra ili bar zvrcni na telefon pa pitaj za savjet

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
10.9.2010 16:02:36   
pako

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ja o tome prvi put čujem i mogu ti samo reći da se nadam da će sve biti ok i dobro, možda da nazoveš pedijatricu i pitaš?

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 6
10.9.2010 16:08:42   
JASNA33
ja ti savjetujem da nazoveš pedijatricu i posavjetuješ se s njom...

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 7
10.9.2010 21:48:33   
majda
Nadam se da će bebica biti ok ali nekad sam čula da kad tako poplavi kako ti opisuješ,da se nema dovoljno kisika.Otidji pedijatrici.user posted image

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 8
10.9.2010 23:01:23   
CallamityJane
ja bi svakako otisla doktoru user posted image
a kakav ste to test radili dok ti je bila u stomaku? to mi prvi glas...
mojoj nisu nista radili a ima vise nego "dobre" predispozicije da bude srcani bolesnik...

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 9
11.9.2010 1:44:19   
Gogule
ja neznam, al baš se brinem. nadam se da će vam vikend proći bez plavih usta a u pon. odmah kod ped i javi nam.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 10
12.9.2010 23:23:34   
nećaka
Hej cure nisam bila online..Nije imala plava usta jučer i danas ali sutra zovem pedicu pa ćemo vidjeti šta je.. Callanhoe mm je imao brata koji je rođen sa teškom deformacijom srca i poslije godinu dana bolnica i i operacija je nažalost umro tako da sam ja to spomenula svon gin. kad sam bila trudna. Kod nas u Osijeku ima jedan genijalan pedijatar (ako se ne varam on je dj. kardiolog) koji nam je napravio ultrazvuk bebe u stomaku dok je bila nekih 5 mjeseci da se vidi da li srce formirano u redu i da li je normalna funkcija srca. To ne rade inače samo na preporuku gin. ali nalazi su uredni i nismo do sada imali nikakvih problema. Ma ne brinem se toliko iz razloga jer vidim da je živi zvrk, nema problema kada se umori ili slično tako da ne znam šta da mislim šta bi moglo biti. Uplašila me svekrva jer je bila u petak kod nje pa mi je rekla da su joj usta poplavila dok je bila kod nje na čuvanju. 

Petra 05.12.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 11
14.9.2010 14:36:08   
Bubu
Jesi li bila kod doktora..? Nadam se da je sve u redu...

(Odgovor članu nećaka)
Neposredna veza do poruke: 12
23.9.2010 20:18:27   
nećaka
Evo cure da se javim, bila nam je pomalo ludnica pa nisam bila online..Dobre vijesti, nije ništa za zabrinjavanje - samo loša cirkulacija...Napravili krvne pretrage, popričala sa doktoricom koja kaže da bi dijete sa srčanom manom imala i druge tegobe (što sam i sama znala) i da bi bila plava i oko usta i u ustima, a i noktići poplave.. Sve u svemu hvala Vam svima na podršci i bitno je da je sve ok...user posted image user posted image user posted image user posted image

Petra 05.12.2009.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 13
23.9.2010 21:06:39   
CallamityJane
neka ste vi to ipak provjerili i za svaki slucaj uradili pretrage, ipak se lakse dise kada sigurno znas da je sve u redu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nećaka)
Neposredna veza do poruke: 14
24.9.2010 9:11:42   
ELENA35
Kad su bebe u pitanju posebno sam napeta i sve me zabrinjava,iako imam četvero djeceuser posted image .
Hvala Bogu da je sve ok i da je to samo loša cirkulacija,ali kako cure kažu,prati stanje.Nekoj djeci znaju i nogice poplaviti,tako je bilo i sa mojim Janom dok je bio malena beba.To je sada prošlo.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu nećaka)
Neposredna veza do poruke: 15
24.9.2010 21:00:20   
Gianna
IZVORNA PORUKA: JASNA33

ja ti savjetujem da nazoveš pedijatricu i posavjetuješ se s njom...

I to obavezno, takvo nešto nije za zanemariti, posebice ukoliko joj je dijagnosticirana srčana aritmija...
Znaš onu "Bolje spriječitit, neg liječiti".... U svakom slučaju, nadam se da nije ništa ozbiljno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!