|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napuhnutost
22.9.2009 23:50:15   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: cvrčak

u našoj kući pomaže to što imamo psa..pa uvijek okrivimo njegauser posted image

Ja za sada još mogu malu jer je u pelenama. Da vidiš kako se trči da je se presvuče a ono -ništa user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
22.9.2009 23:56:20   
elle1
probaj napraviti crnu kavu s malo mlijeka i s puno secera...mozda pomogne
ili pak kamilicu s isto vise secera...ja sam isto napuhnuta pred menstruaciju pa mi ta kava pomogne

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
23.9.2009 13:14:52   
malica
Može i medicinski ugljen čisti (granule ili tablete) ili ugljen sa biljkama, mislim da sam tako neš i vidjela. Uglavnom ugljen je adsorbens pa problem nadutosti uspješno rješava. Nije štetan uopće, a možete ga uzeti prije nego jedete hranu koja nadima, u periodima nadimanja (ili ako ste jako feštale user posted image kad završite da ujutro imate "zdrav" želudac - isprobano na mmuser posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 28
23.9.2009 13:19:26   
CallamityJane
kakav je to medicinski ugalj? nikada cula, ako stvarno djeluje tako dobro kao sto kaze odoh kod susjeda u podrum pojescu mu bar jedan sepet ugljena user posted image

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 29
23.9.2009 13:44:26   
Anoniman
ahahahahahahahahaha koliko sam se nasmejala ahahahahahaha, ne prestajem da se smejem, vi zene niste normalne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 30
23.9.2009 13:46:39   
CallamityJane
je tebi smjesno a sto ja nos ne smijem iz kuce promoliti to te briga user posted image
vidis sada sto se ne smijem slikati?
hoces da ljudi na mene prstom pokazuju i vicu vidi one prdare stare user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31
23.9.2009 13:50:30   
nancy
ajde ,ajde,a sta onda setas svaki dan.paradiras gore po kvartu da se malo pokazesuser posted image user posted image

plavusice jedna

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 32
23.9.2009 13:53:13   
CallamityJane
to se luftam user posted image
i ne odaji me cinkarosu jedan user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 33
23.9.2009 14:45:27   
malica
IZVORNA PORUKA: callanhoe

kakav je to medicinski ugalj? nikada cula, ako stvarno djeluje tako dobro kao sto kaze odoh kod susjeda u podrum pojescu mu bar jedan sepet ugljena user posted image

Mislim da se granule i tablete zovu Carbomed. Koristi se kod trovanja hranom, proljeva ali i kod nadutosti. Nije loša kombinacija sa biljem pa malo i probavu popravi

Neposredna veza do poruke: 34
23.9.2009 18:16:15   
Kika83
Meni jedino ponekad pomaže donat, tablete i planinski čaj(neuvijek)user posted image Od hrane i jogurta ništa

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Jeste doživjeli orgazam'
Lady3

Više puta (80%)

Par puta (12%)

Nikada (8%)

Broj svih glasova: 133

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!