|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Može li se osjetiti otvaranje cerviksa?!
19.9.2011 21:47:16   
lime
U panici sam... prošli put na kontroli mi  nije rekao kao da bi bila otvorena... ali jednostavno sama sebe bacam u depru možda i bezveze... beba mi je jaako nisko... sad sam u 29tj...naravno na wc-u visim stalno...u noći se budim svakih 2h piškit radi dvije kapljice...user posted image  To znam da je sve normalno jer me beba pritišće na mjehur...ali sad zadnja dva dana imam bijeli gusti iscjedak i blage bolove kao mentrualne...Bojim se čak ići i na wc jer imam osjećaj kao da se otvaram?! može li se to osjetiti....?user posted image  user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Može li se osjetiti otvaranje cerviksa?!
19.9.2011 21:48:56   
lime
i da moram naglasit jaake bolove u kralješnici...koje do sada nisam imala...ne mogu normalno ni stajati...

(Odgovor članu lime)
Neposredna veza do poruke: 2
19.9.2011 22:00:04   
mamacita
Ja iskreno nisam osjetila otvaranje cervixa. Prvi put sam trebala imati serklazu jer sam se otvarala jako rano 20-tj.. Drugi, treci i cetvrti put nisam imala serklazu, no svaki put sam se pocela otvarati oko 36 tjedna, nista nisam primjetila, no Braxton-Hixeve kontrakcije ne pomazu na stvari pred kraj trudnoce, pa sam sva ta tri puta usetala u bolnicu na indukciju u 38. tjednu 4 cm otvorena.

Reci ginekologu sta osjecas, tako da se jos nesto napravi da se stvari zaustave, jer kod tebe je ipak sve to malo pre rano. Ako je beba nisko, to bi moglo pridonjeti tom pritisku koji osjecas. No Zdjelica se siri, no sirenje zdjelice je normalno, i sve zene to prodju, a neke se ne otvore niti milimetar prije trudova. Stoga, draga moja, provjeri da budes na miru, i lezi sto vise ako mozes, na boku (lijevom) i pij mg. Sretno.

(Odgovor članu lime)
Neposredna veza do poruke: 3
19.9.2011 22:03:29   
pepeljuga
Ja se sva tri puta dosta rano otvorila a da to ni sam ni ositila,drugi put dosla rodit otvorena 9 prstiju a ni to nisam ositila.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 4
20.9.2011 9:29:03   
m600
ne možeš osjetiti otvaranje cerviksa, ne briniuser posted image
jel se beba okrenula na glavicu? moji oboje su se dosta rano okrenuli na glavu i otad imam velike pritiske na mjehur pa idem i 10x noću na wc za 2-3 kapljice, a bolove kao menstrualne imam često, sad sam 34+4 i sve je uredu...
ne brini to je normalno, utopli si leđa i donji dio stomaka, popij brusnicu i uživaj u trudnoćiuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
20.9.2011 13:48:01   
mišica 666
ja bi rekla da su to bh kontrakcije. to ti se tjelo lagano priprema za veliko finale i normalna je pojava. što se tiće iscjetka možda imaš gljivice (pogotovo ako još i osjećaš svrbež) 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
20.9.2011 18:10:14   
lime
Da beba se okrenula na glavicu i dr mi je rekao da je jaako nisko... al sad sam mirnija...:) nazvala sam ga i rekla šta me muči pa mi je rekao da je to normalno... tako da...hvala i Vama...user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!