|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Molitva majke za dijete
11.9.2009 16:58:39   
elina
Preporucujem ove dvi molitve svim trudnicama!!

POGREBNI VEO NEBESKOG SPASITELJA

O,svemogući Bože koji si trpio na drvenom križu zbog mojih grijeha,budi sa mnom.
O,sveti križu Isusa Krista smiluj mi se!
O,sveti križu Isusa Krista izbavi me od svake zloće!
O,sveti križu Isusa Krista izbavi me od oštrog oružja!
O,sveti križu Isusa Krista izbavi me od smrtnih grijeha!
O,sveti križu Isusa Krista vodi me putem spasenja!
O,sveti križu Isusa Krista spasi me od svake pogibelji tijela ili duše!
O,sveti križu Isusa Krista budi moja utjeha i ojačaj me da mogu trpjeti muke popute tebe!
O,sveti križu Isusa Krista izbavi me od ognja paklenog i daj mi da budem nasljednica sretnog svršetka života!
O,sveti križu Isusa Krista umnoži moju vjeru i zauvijek me potvrdi u svemoćnoj ljubavi!
O,Gospodine klanjam ti se pod tvojim svetim križem i slavim tvoje sveto uskrsnuće.
Tvojim tajanstvenim rođenjem,tvojoj dragocijenom krvlju i tvojom smrću na križu za moje grijehe,štiti me!
O,Isuse koji me vodiš putem spasenja,učini me tvojoj izabranicom!
                                                                                                                    Amen

(Ova je molitva pronađena u grobnici Isusa Krista 1505 g.Onaj tko pročita ovu molitvu neće umrijeti,niti mu može naškoditi otrovanje i neće pasti u ratno ropstvo.Onaj tko nosi ovu molitvu bit će gore spomenutim milostima zaštićen,te onaj tko ovu molitvu prepiše za drugoga bit će blagoslovljen po Gospodinu.Onaj tko se bude izrugivao ovoj molitvi ili je omalovažavao bit će kažnjen.Ako ovu molitvu pročita trudna žena u porodu,odmah će joj se bolovi smanjiti i dijete će joj se lako poroditi.Poslije poroda ako majka stavi ovu molitvu s desne strane novorođenčeta,ono će biti zaštićeno od grozničave bolesti.Svaki boleskik koji pročita ili izmoli ovu molitvu ozdravit će.Onaj tko drži ovu molitvu u kući ili trgovini bit će zaštićen od gromova.Onaj tko dnevno čita ovu molitvu neće nenadano umrijeti već će dobiti od Boga znak 3 dana prije smrti.)

Marijo,prati moje dijete koje nosim da bude uvijek plemenito,sretno i pošteno.
Pomozi mi da još više volim muža,oca našeg djeteta. Smijem te zamoliti da mi
porod bude što manje bolan,premda očekujem radost radi novog čovjeka.
Bdij nad liječnicima koji vode brigu o meni i djetetu i pomozi im da svijesno
izvrše svoju dužnost. Neka život ovog djeteta bude na Tvoju slavu Gospodine,
u zdravlju i bolesti, u uspjehu i neuspjehu. Gospodine, ti si Mariji povjerio da
bude majka tvoga sina. Zahvaljujem ti što si meni povjerio da budem majka
još jednog tvoga djeteta. Pomozi mi, Marijo, da poteškoće trudnoće i poroda
velikodušno i vedro prinesem za dobro djeteta. Marijo, Majko, zaštitnice trudnica,
moli za nas!

Amen

Ako netko zna još neku molitvu,nek ju napiše! Prepišite i šaljite svima i nek vam svima budu na pomoć!Sretno novim mamama gdje evo ubrajam i sebe!user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Molitva majke za dijete
12.9.2009 14:55:29   
tikica_69

Onaj tko pročita ovu molitvu neće umrijeti - da, bas djeluje istinito i djelotvorno
Svaka majka u sebi nosi molitvu za svoje dijete i to je ona prava molitva koja ima svoju dubinu i velicinu!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 2
12.9.2009 16:00:19   
elina
Neče umrijeti ,misli se  na  smrt u vječnom životu,a ne u ovom tjelesnom kojoj ne možemo izbjeci! Dal djeluje djelotvorno ili ne sve ipak zavisi o vjeri koju osoba ima i ako netko nađe utjehu u molitvi ,tko smo mi da prosuđujemo dali ona djeluje ili ne!"Bit će ti kako vjeruješ"!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
12.9.2009 20:36:54   
malizia
Ova molitva zaista pomaze. Moli se 9 utoraka!

O sveta Marto, ti prekrasna
uzimam pribjezise u tvojoj pomoci
uzdajuci se u tebe da ces mi pomoci u nevolji i pridrzavati me u mojim iskusenjima.
Kao zahvalnost obecavam ti da cu posvuda siriti ovu molitvu.
Tjesi me u mojim brigama i teskocama, ponizno te molim.
Uz veliku radost koja te je ispunila kad si u svom domu u Bethaniji pruzila utociste spasitelja svijeta, molim te pomoli se za mene i moju obitelj da sacuvamo Boga u svojim srcima i da zavrijedimo dobivanje lijeka protiv siromastva, te kod ove brige koja me trenutno pritisce (Reci sto...).
Molim te spasiteljice u svakoj nevolji pobijedi teskoce kao sto si pobijedila zmaja sve dok ti nije lezao pod nogama.

Izmoli;
3 Oce nasa
3 Zdravo Marijo --------> "Sveta Marto moli za nas"
3 Slava Ocu

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 4
13.9.2009 0:27:38   
monte
Poznajem i jednu i drugu molitvu napamet,molila sam obje!

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 5
13.9.2009 0:32:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Svaka majka u sebi nosi molitvu za svoje dijete i to je ona prava molitva koja ima svoju dubinu i velicinu!

ovo moram da potpisem.

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 6
13.9.2009 0:37:41   
Kika83
IZVORNA PORUKA: elina

Neče umrijeti ,misli se  na  smrt u vječnom životu,a ne u ovom tjelesnom kojoj ne možemo izbjeci! Dal djeluje djelotvorno ili ne sve ipak zavisi o vjeri koju osoba ima i ako netko nađe utjehu u molitvi ,tko smo mi da prosuđujemo dali ona djeluje ili ne!"Bit će ti kako vjeruješ"!

Ovo potpisujem!!
Čovjek koji ne vjeruje u Boga, nema niti pravo tražit njegovu pomoć, a još manje govorit protiv njega.

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!