|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   madezi
23.4.2009 8:47:52   
dominik
cure jel koja isla na skidanje ili preledavanje istog? ja ih svako malo dobivam i ne znam kad bu to prestalo...imam ih svih vrsta i oblika i boja...uopce me strah kak bi to izgledalo kad bi se isla rijesit ih...jedan cu definitivno morat maknut jer mi izgleda da poprima alien oblik...strah me da bu me prozdrouser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: madezi
23.4.2009 9:06:59   
uspavana
ja sam išla pred godinu dana...
na leđima sam imala jedan dosta velik, a točno na mjestu gdje mi je grudnjak.. i smetao mi je..
bilo je ok dok ga par put nisam zakačila kad sam se žurila, pa sam i prokrvarila.. pa sam otišla na pregled i odlučili smo ga maknut.
ta ambulantna operacija nije ništa strašno.. još pogotovo što sam ležala na trbuhu i nisam baš ništa vidjela, jer ne volim promatrati te stvarčice... i poslije još par previjanja, vađenje konci i to je to..
imam ožiljak, ali skoro da se i ne vidi...

rekli su mi da bi ostale trebala kontrolirati, jer ih imam još... ali poslije nisam više išla...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2
23.4.2009 9:09:15   
dominik
pa to je mene frka jer ih stvarno ima...nema djela tjela na kojem nemam i sad kad bih krenula bila bi puna oziljaka...jedan dva bum siurno jer ovaj na cici mi se rascvjetao i mjenja oblike user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 3
23.4.2009 9:09:49   
gljiva
Skinula sam jedan s lica, jer mi je u prvoj trudnoći promijenio boju i oblik,
a i povećao se.  Odlučila sam se za to jer me jednom Dario kad sam ga oblačila udario po
njemu, mislila sam da ga je otkinuo. Zahvat je trajao kratko, lokalna anestezija, a ožiljak se ni
ne vidi. Nikad me nije bilo tako strah nego taj dan, a sve je prošlo brzo i bezbolno, a i nalaz je
kasnije bio OK. user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
23.4.2009 9:25:14   
jipi
cure koje imate sumljive madeže trčeći kod doktora,nema zajebancije.Trenutno mi je jedan član obitelji hospitaliziran zbog madeža.Išao ga je skinut i nalaz mu je loš.Sad ga čekaju razne pretrage,bože daj da je samo zahvaćeno vanjsko tkivo.
Ne mogu više pisat o tome jel mi se samo plače.user posted image user posted image user posted image
Znači trk kod doktora i na najmanju sumnju,nemojte se igrat sa životom.
JAKO su opasni.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 5
23.4.2009 9:30:42   
ZVRK
imam ga na ljevij cici sastrane i već mi je jednom pao i došao novi na istome mjestu,ALI ja sam bila prvi put kod dr kada sam ga kupanjem ''povukla''i ostao da visi na polauser posted image .
ona mi rekla da se ne plašim da je  TAJ ok i da će mjenjati boju,pasti opet doći...... ali ako mi smeta da ga mogu skinuti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu jipi)
Neposredna veza do poruke: 6
23.4.2009 9:33:18   
jipi
Zvrk skini ga obavezno,bolje spriječiti nego......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
23.4.2009 9:35:43   
ZVRK
ali ovaj se još ''drži'' i ne smetauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu jipi)
Neposredna veza do poruke: 8
23.4.2009 9:44:23   
elina
i ja sam imala madez bas di se grudnjak kopca i tako sam ga jednom prilikom pocesala malo jace, a da nisam ni znala.Frendice su mi primijetile krvavu majcu,uzas koji strah.Na tom mjestu mi je naraslo nesto kao madez samo dosta iznad nivoa koze i zarko crveni.Tako mi je stalo 2-3 g.dok nisam napokon odlucila da ga skinem.Nasta strasno,kao sto je rekla "uspavana",ne vidis nista pa me nije bilo  briga i za sekund sve gotovo,a danas ne vidim nikakav oziljak.user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
23.4.2009 9:56:19   
ivanaa
to ti ambulntni skinu za pol sata..nije s njima za igrat se mogu bit jako opasni

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 10
23.4.2009 10:11:54   
m600
ja ih imam malo i zadovoljna samuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 11
23.4.2009 10:21:11   
dominik
ma nije meni frka gledati kak to micu dapace obozavam user posted image malo sam zeznuta po tom pitanju... ali vi si nemrete zamisliti koliko toga ima...sumnjam da budu puno htjeli maknuti...brijem da su oni neki virusni...ma ne znam...cekam da dora poraste pa bum ju uvaljala nekom na cuvanje pa kod dr...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 12
23.4.2009 10:36:33   
uspavana
sigurno nećeš trebati skidati sve...
treba dermatolog to pregledati, pa će on odrediti koje si trebalo eventualno odstraniti.

Ko zna, možda samo nekoliko njih.. ako ti ne smetaju i ako nisu strašni ...

samo odi, poslije će ti biti drago...a vjeruj mi nije stvarno ništa strašno!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
23.4.2009 10:39:28   
ejmama
Ja ih imam puno i otkad sam išla u solarij počeli su se još više množiti samo tada nisam znala da osobe sklone madežima nebi trebale ići u solarij. Bila sam kod dermatologa i jedan ima nepravilni obik i njega treba provjeravati. Sigurno ću morat skidati dva isopod cica zbog grudnjaka. Po ljeti kad idem na more sve velike madeže namažem posebno s kremom onom dječjom pa izgledam kao da imam plave točke.

H 07 E 09

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
23.4.2009 11:52:11   
tikica_69
Ja sam "bezmadezna" user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 15
23.4.2009 11:57:29   
Anoniman
Ja imam jedan na ledjima, malo iznad gde se grudnjak kopca, i planiram vec neko vreme da ga skinem jer mi se ne svidja, a u trudnoci sam ga zakacila i raskrvarila i jesam se uplasila bas, pa sam tad definitivno resila da cu ici da ga skinem ! necu da se zezam!

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 16
23.4.2009 13:31:32   
apika
Ja ih imam hrpu ,neke od rođenja,a svake godine mi se pojavi nakon ljeta sve više malih ,ali imam i velikih,izbjegavam sunce jer sam alergična na njega,od sunčanja dobijem bijele mrlje po leđima a smeđe po licu pa izgledam kao da se danima nisam umivalauser posted image .Išla sam na odstranjivanje madeža na guziciuser posted image  jer mi je prokrvario-ništa strašno ,ambulantno ti to odstrane za par dana izvadiš konce(imala 2 šava) i sve ok, ožiljak se skoro i nevidi osim ak se baš zabuljiš!Trebala bih ići kod dermatologa da mi ih sve detaljno pregleda ali znate kako je nikako da dođe na dnevni reduser posted image  

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 17
23.4.2009 13:33:41   
apika
Ja ih imam hrpu,neke od rođenja a neke sam dobila tokom života.Išla sam na odstranjivanje madeža na guziciuser posted image  jer mi je prokrvario.Ništa strašno,ambulantno ti ga odstrane,dobila sam 2 šava i za tjedan dana sam ih išla vaditi,ožiljak se niti ne pozna osim ak se baš zabuljišuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
23.4.2009 15:30:02   
Kika83
Imam ih dosta ali mi nesmetaju. Mm je prije god dana operirao jedan na leđima i sad sve ok, jedino šta ima ožiljakuser posted image

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 19
23.4.2009 15:35:35   
pepeljuga
imala sam jedan na vratu  i skinula sam ga prije par godina jer sam stalno zapinjala za njega,osta mi je oziljak koji se cak proširio.....user posted image
u trudnoci sam dobila ful puno malih po vratu i sad su se malo smanjiliuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!