danery
|
helooou mi po starom,digla se u pola 7,sad već zaspala...kodnas to kao bingo,par dana ovako,par onako....uglavnom veselo danas velika ide s vrtićem na plivanje,pa to su bile pripreme kao da na olimpijadu ide nakanila ona i onu skalameriju na napuhavanje nosit,pa nabraja rukavice,šlauf,koju loptu,čamac skoro,ja ono alooooo,tamo ste sat vremena,dok ti to napušeš,gotovo zapravo imaju školicu plivanja.čisto navikavanje djece na vodu....volim da ide,al su nam bazeni daleko,pa nam treba ihaj jahanja do tamo i nazad,inače bi ju pisala na plivanac pa nek se rekreira.... preko ljeta obožava se bacakat u našem bazenu....mm bio kontra da kupimo,e sad kad je dupe umočio i on,odjednom trebamo i veći kod nas hladno....sunašce sjajucka,ali brrrr ja sve čekam da procurim,samo ne danas....naručena u 6 na masažu,nadam se da će me netko dobro izgnječit,sva sam pokočena u ramenima....