Snjeguljica_83
|
Jutro, cure! Čitam vas skoro sat vremena i tek sam došla do 19.11.... Moram odvojiti još sat vremena da pročitam ostatak. Vratila sam se!!! put je prošao dobro, Ema je bila super, koliko 3,5 godišnje dijete može biti, mrvicu sam čuvala. Ukratko za vas: Daxy, sretno!!! Počela je tvoja priča koja će imati sretan završetak! Eternity i Syringa, najprije sam otpisala ciklus, pa onda bez simptoma... Ali, stvarno je bilo nešto - vrtoglavica, par dana. Eto, to se smirilo, valjda je tijelo naviklo na tu neku promjenu, drugo stanje. Sad me muče gljivce. Već je počelo. S E. sam ih vukla 6 mj. Idem danas kod gin. tražiti 1. pregled upravo zbog njih ili da mi da već sada neke vaginalete! Iscjedak je bio žukasti par dana, prešlo u mokro bijeli....i evo ga tri dana svrbež, ali nije jako, nema neugodnog mirisa. Otkriveno na vrijeme. Syringa, imat ćeš I ti trbuh do zuba I druge će ti zavidjeti! Bit će, vjeruj! Nemoj mi klonuti! Šaljem ti pusu i zagrljaj! Noema, bravo za BT, nekako kao da si ulovila O! Lourdess, odlično za SH! Drago mi je da je to Ok! Andy, dobrodošla! Mali andeo, ja sam ovaj ciklus nakon označene O odlučila biti prava umišljena trudnica, nikad se nisam tako ufurala u PUPO status, a ishod vidiš!Sretno! Pinky, hvala na čestitki! Poljubi I pomazi malenog Mihaela! Perlice, privatni trener, zavidim ti! Hipo, super novi potpis! Sve ste mi nedostajele, strašno! Danas ću imati puno posla i bit ću zauzeta, kad stignem sve ću do kraja pročitati i javiti se kad budem u prilici!