|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2014.
10.11.2014 13:20:47   
mutilica

IZVORNA PORUKA: nelly.

Cure beta je 1166.. javim se cim se docepam kompa..

Prava beta user posted image user posted image user posted image
Zelim ti naj naj naj... user posted image
Nazdravit cemo s kavicom user posted image (sad si trudna)

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 401
10.11.2014 13:24:51   
daxy

Trudilice:

user posted image nelly. - ponosna user posted image
user posted image miasplit - 02.11.
user posted image lili88 - 11.11.
user posted image Minnieme - 12.11.
user posted image mkmkmk - 13.11.
user posted image Snjeguljica_83 - 14.11. user posted image
user posted image mali andeo - 17.11.
user posted image daxy - 19.11.
user posted image mutilica - 25.11.
user posted image hipo - 26.11.
user posted image perlica55 - 28.11.
user posted image eternity - 29.11. user posted image
user posted image folletto - 30.11.
user posted image noemaa - 30.11.
user posted image syringa - 30.11.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 402
10.11.2014 13:27:53   
eternity
nelly user posted image user posted image user posted image čestitam draga na finoj beti, želim ti ugodnu trudnoću i živu i zdravu bebicu user posted image user posted image user posted image

mutilice ne slažem se sa tobom da je bolje ne znati ako imaš biokemijske trudnoće. ja sam imala 4 i zahvaljujući baš tim biokemijskim trudnoćama sam saznala da imam poremećaj koagulacije, blagu trombofiliju, mutacije na genima... i da ću morat uzimat terapiju da bi održala trudnoću kad opet do nje dođe. tako da je bolje na vrijeme saznat ako nešto nije uredu.

kika najosjetljiviji kućni test očita 10 jedinica tako da se već 2-4 dana nakon implatacije odnosno 8-12 dpo može očitat pozitivan rezultat, najbolje je čekat datum kad trebaš dobiti user posted image a ako je nešto "sumnjivo" bolje odmah vaditi betu nego doma raditi testove.

JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16
MM - trombofilija, nosilac za cf i NN

11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske
11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 403
10.11.2014 13:36:18   
mutilica
Eternity slagala se ti ili ne tesko da ce zena koja nema vec utvrdenih problema praviti test 8-12 dpo...
I sve mi manje vise to dozivimo pa pripisemo obicnom kasnjenju menstruacije pa nekad bolje ne znati ( osim u tvom slucaju ili zena koje imaju probleme sa neplodnosti) i ja sam imala biokemijsku i saznala za nju jer mi je kasnilo 7 dana inace nebi saznala(bolje bi bilo da nisam,jer ja sam jednom rodila i nesmatram da to treba biti toliki signal za uzbunu)

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 404
10.11.2014 13:42:35   
daxy
nelly čestitam od srca!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti najljepših user posted image . Da minimalno brineš i maksimalno uživaš! user posted image user posted image

lili želim ti user posted image !

kika svaka user posted image je drugačija,a mi kad se počnemo trudit puno više pažnje posvetimo detaljim,tako nam puno toga izgleda kao da se nikad nije dogodilo,a zapravo jednostavno nismo primjetili ranije.

mutulice svakako se slažem s eternity po pitanju biokemijskih trudnoća.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 405
10.11.2014 13:48:31   
daxy
mutilice niste u istoj poziciji ti i eternity.
Tebi bi bilo bolje da nisi znala jer je samo jedna biokemijska u pitanju i zbog jedne takve trudnoće ne treba radit strku,al zbog uzastopnih biokemijskih je definitivno važno otkriti da su se dogodile upravo zbog dijagnoza na koje upućuju.

Slažem se s njom da valja radit test na dan očekivane user posted image .

Ja garantiram da nisam nikad imala biokemijsku. user posted image

Biokemijske trudnoće i nisu toliko česte,to je više iznimka nego pravilo.

< Poruku je uredio daxy -- 10.11.2014 13:54:37 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 406
10.11.2014 13:52:10   
eternity
mutilice ponovljene biokemijske i spontani ukazuju da nešto sa organizmom nije uredu, jedna biokemijska može isto ukazivati na nešto u organizmu ali i na neku "manu" ploda zbog kojeg je tijelo "odbacilo" plod ali mislim da nakon 2 ili više biokemijskih ili spontanih bi svaka žena morala odraditi neke pretrage.
a sad što se tiče testova prije user posted image , ovdje na odbrojavanju se valjda podrazumjeva kad već prijaviš datum da onda i znaš kad user posted image ne treba doći i radiš test dan-dva prije ( što bi npr kod naše perlice bio 9dpo jer je njen ciklus kratak ) ili na taj dan, mislim da nijedna cura ovdje na odbrojavanju ne bi uspijela čekati pa nakon 7 dana kašnjenja raditi prvi test. nekim sretnicama uspije neplanirano ili bez muke ostvariti trudnoću ali kad odbrojavaš iz mjeseca u mjesec svaki dan je bitan user posted image

< Poruku je uredio eternity -- 10.11.2014 13:54:15 >

JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16
MM - trombofilija, nosilac za cf i NN

11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske
11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 407
10.11.2014 13:54:15   
hipo
nelly, čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

daxy, žao mi je zbog smeđeg brljavitisa. Već smo se prošli mjesec raspisale o tome, al gledam kako ti je taj brljavitis na 8-9DPO, a temperatura ti raste...ako je iscjedak zbog fušavog žutog tijela i niskog progesterona zašto se temperatura penje? umara me to smeđe brljavljenje, al ne mogu se prestat pitat na tu temu svaki put iznova....

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 408
10.11.2014 13:58:27   
mutilica
Daxy pa da,nismo u istoj poziciji o tome se i radi.Napisala sam da razumijem zene koje se bore s neplodnoscu ali isto tako znamo svi,kod nas drugih test ide kad kasni user posted image
Ali kika moze otic kod dr i nek provjeri sta je u pitanju i nek dr odluce dali je potrebno da pravi test prije menstruacije,na ocekivani dan ili s kasnjenjem.Ipak je njihova zadnja,ja nisam ginekolog!A i ne znamo mi dali Kika ima nekakvu dijagnozu ili njen muz.
Znam samo da zene rode po 4 a izmedu tih trudnoca imaju biokemijske za koje nikad ne saznaju,zar za njih nije bolje sto ne znaju?!
Nije dobro na temelju svojih iskustava odmah drugim zenama davati iste dijagnoze.Al' dobro sto ljudi-dvjesto cudi user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 409
10.11.2014 14:00:57   
Snjeguljica_83
Nellyuser posted image za jako lijepu betu!user posted image Uživaj u trudnoći, neka bude bezbrižna, uspješna, beba zdrava i vesela, kako u trbuhu, tako i u tvom naručju!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 410
10.11.2014 14:03:00   
daxy
hipokad bih bar znala. user posted image
Sve to te(r)oriziranje o spotingu sam prošla u svojoj glavurdi,al uzalud.

Jedan dan nisam mjerila BT,možda bi tada bila niža jer mi je tek sutradan krenulo smeđe brljavljenje (stara krv)?
To mi je najbolja teorija za ovaj ciklus. user posted image

A možda je implantacijsko? user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 411
10.11.2014 14:09:21   
daxy
mutilice ne bih joj ni u bunilu dala dijagnozu,već sam napisala sljedeće:

IZVORNA PORUKA: daxy

kika svaka user posted image je drugačija,a mi kad se počnemo trudit puno više pažnje posvetimo detaljim,tako nam puno toga izgleda kao da se nikad nije dogodilo,a zapravo jednostavno nismo primjetili ranije.

A moje najskromnije mišljenje je da je obićna user posted image u pitanju,što sam i napisala.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 412
10.11.2014 14:12:28   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: daxy

A možda je implantacijsko? user posted image user posted image user posted image

Meni se sviđa ovaj scenarij! Zašto ne bi mislile tako, možda i ludo, ali pozitivno!?user posted image

user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 413
10.11.2014 14:13:34   
perlica55
NELLYYYYYYYYYYYYY čestitam na ogromnoj beti user posted image
user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kika nije imala pozitivan test, i 99% nije niti trudna,
neg ima mengu malo drugačiju neg ineče...
Svaka čast curama koje se trude imati user posted image  i čekaju
da im user posted image  kasni kako bi piškile testić user posted image  ja nisam jedna od
njih.. Nestrpljiva sam, a i nakon dvije godine čekanja user posted image , tak da
ja uvijek piškim najkasnije 12dpo...

Edit: Nelly, kada ćeš imati vremena, molim detalje user posted image
Dal si uzimala kakvu stimulaciju, štopericu, ako da, kada???
Kada je bila inseminacija?? Odnosi?? Simptomi??

< Poruku je uredio perlica55 -- 10.11.2014 14:22:10 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 414
10.11.2014 14:24:33   
daxy
snjeguljice kraljice,kad bih par mogla resetirat mozak da vjeruje u to.
Ne ide mi to. Poslije 2 godine i kusur teško je nekako vjerovat da će se baš sad dogodit takvo što.
Mogu samo napisati da se skromno nadam. user posted image

perlice ne bih ni ja mogla čekat da mi zakasni. Volim radit test na dan kad user posted image treba doći. Znaš mene. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 415
10.11.2014 14:43:54   
mutilica
Vi ste mene izvukle ovaj put,vjerovale ili ne.
Muz se cudio kako sam ovaj put to podnijela tako dobro,rekla sam mu kako sam citala vasa iskustva i kako vam je " dobar znak" biokemijska jer mate nadu i da ne odustajete ni nakon par godina...shvatila sam da bzvz cendram,kako je zenama koje imaju par spontanih pa idu dalje...
Ja se divim vasim ranim pravljenjima testova svaki mjesec,razocarenjima,hrabrosti...
Ja nisam taj tip,volim ne(docekati) user posted image pa onda pravit test i svejedno me slomi kad je negativan.Nismo sve iste,znam ih puno koje dotuce jedna biokemijska npr. Vi imate strasno veliku snagu i hvala vam sto ste mi dale nadu! Vi ste "zene lavice"user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 416
10.11.2014 14:54:18   
hipo
daxy, ma i meni je palo na pamet implantacijsko, vremenski bi ti baš pasalo, al znam da nisi baš sklona lažnim mengama i implantacijskim krvarenjima...al kad si već to sama spomenula....
ja ću dok ne dokažeš suprotno tebe proglasit user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 417
10.11.2014 15:08:01   
daxy
mutilice draga,mora se gurat naprijed,to nam je jedina opcija.
Ti možeš ostat trudna,to je jedan veliki + u cijeloj situaciji. Iznijela si već jednu trudnoću,to znači puno više.
Vjerujem da će ti sljedeći user posted image donijeti 9 mjeseci sreće i poslije toga uspješan porod i jednu predivnu user posted image .

hipo kao što rekoh,skromno se nadam. user posted image
A vi na to nadodajte još malo svoje nade i možda uspije. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 418
10.11.2014 15:18:30   
LourdessPadme
Ej curke
Vidin da ste se raspisale.
Sta se tice biokemijskih slazen se potpuno s eternity ,bolje da zena zna da ima problem,pa moze raditi na rjesavanju istog.

daxy dao Bog da ti je ovo zadnji spotting za ovu godinu i veliki dio 2015 ♥️

nelly cestitke user posted image user posted image

lili drzim fige za sutra
hipo perlice snjeguljice syringa eternity ❤️❤️

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 419
10.11.2014 15:23:27   
hipo
a daxy, onaj mjesec kad sam bila PUPO bilo je oko mene brdo pluseva, pa možda da i sad umislim štogod iako još nisam ni ovulirala, možda ti donesem neku sreću user posted image
Evo vibrice za daxy: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

toliko si usisavala user posted image da je red da ugledaš user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 420
10.11.2014 15:29:14   
perlica55
Daxy imaš i moje dobre vibre
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 421
10.11.2014 16:10:43   
nelly.
Hvala vam cure od srca.. Nadam se da cete uskoro sve ugledat svoje user posted image !!
Evo za sve one koje zanima postupak prije i kasnije..
Klomifen sam uzimala od 5-9 dc. Štopericu sam dobila 12dc navecer i to popodne smo imali odnos. Inseminacija je odradena 14dc. Odnos smo imali i nakon inseminacije navecer po preporuci ljecnika( nije bas zanimljivo)
Imala sam sve simptome pms-a kao da cu dobiti, vjetrovi, bol u krizima grcevi i bila sam uvjerena da ce user posted image stic cim prestanem s utragestanima. Prvi test sam radila tek nakon 4 dana kašnjenja tj 15 dana nakon inseminacije. Betu sam vadila danas 18 dan nakon inseminacije. U srijedu idem na kontrolu kod ljecnika koji je radio inseminaciju.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 422
10.11.2014 16:40:30   
hipo
Nelly hvala na detaljima, ako s jos neceg sjetis, slobodno napisi, jako nas zanima.
Sretno na kontroli i javi sto su rekli!
Mia, lili, mkmkmk, minieme nadam se da cete vi prijavit plusice!

Sutra je moje auto na reduuser posted image prvo ujutro vadit TSH, a onda od 11h na dalje gin. s operacije. Nadam se da mu nije uletilo dezurstvo dan prije i poremetilo raspored, ako je, to znaci da je u svojoj privatnoj ordinaciji a ne u bolnici, pa cu ga lovit tamo. Nije mi zao platit.
Glupo mi je da me pregledava netko ko nije radio operaciju, a i neko s odjela su grubi s UZV, a ovog i ne osjetim. Nadam se da je ovo kapanje normalno i da ce mi pomoc slozit borbeni plan za dalje. Strpljenje mi je na izmaku.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 423
10.11.2014 17:15:34   
daxy
Hvala vam,cure. user posted image user posted image user posted image user posted image
Divne ste. user posted image

nelly hvala na informacijama. user posted image
Javljaj se i dalje. Sretno na kontroli. user posted image user posted image

hipo držim fige da uloviš doktora sutra. user posted image user posted image
I da smislite ratni plan. Zar još kapucka? user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 424
10.11.2014 17:19:25   
Minnieme
Draga Nelly čestitam od srcauser posted image user posted image Ja sam ipak danas napravila test....nestrpljiva kako jesam....i nazire se druga crtica dosta blijedo doduše. Ali trebam dobit tek za dva dana. Sve ove dane imam simptome pms-a. I sad me malo strah ne znam što će biti na kraju. Imam preksutra dogovoren pregled jos prije kod ginekologa pa cemo vidjeti...Zbog loseg iskustva u proslosti ne mogu da se ne brinem, a opet bit ce kako bude.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!