|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
20.3.2014 7:50:01   
perlica55
Cuba draga, hval ti na info user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 726
20.3.2014 7:56:09   
scarlet
Hvala ti draga PUMBA
user posted image a ti draga uzivaj danas!!!
user posted image Danas je tvoj danuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 727
20.3.2014 8:00:27   
Pumba
mamino zlatenko hvala ti puno, nemas pojma koliko mi znaci kad mi neka od vas potvrdi i kaze da ipak postoji i ta druga crtica za koju ja i dalje mislim da sam umislila... hocu, ako sve bude u redu, piskim preksutra ponovno pa cemo sve vidjeti user posted image

perlice moja, hvala, hvala, hvala! OD SRCA TI HVALA... divna si user posted image user posted image I ne budali, naravno da ce i tvoj user posted image doci i to ubrzo.. evo vidis mene, skoro odustala od svega, pa onda kad nisam niti pratila BT, niti piskila LH trakice, ma nista, samo smo se voljeli ovaj mjesec, dodje moj user posted image SKROZ SAM IZNENADJENA, ja najozbiljnije nisam mogla niti sanjati da cu jutros ugledati svoje dvije crtice. Mila zelim da i ti s nama bude okruglica, makar ja vec bila deeeebela a ti tek otkrijes svoj user posted image , mi te cekamo na trudnickom forumu user posted image

Ajme ne vjerujem da ovo pisem, ja na trudnickom forumu, hahahahhahahahaa user posted image LJUDI pre luda sam jutros! Nemojte mi sto zamjeriti.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 728
20.3.2014 8:15:41   
Snjeguljica_83
Pumba čestitam! Znala sam......... Sve je upućivalo na to... Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inače, što zezaš? Druga crtica se JASNO vidi, a došla ti je nakon 30 sek! Joj, joj, dat ću ti po turu! TO JE TO! user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.3.2014 8:16:31 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 729
20.3.2014 8:16:31   
mali andeo
čestitke novoj trudnici od user posted image ...
Pinky reko mi je uzimati od 13 dana do 28 dana ciklusa ...
kao za stimulaciju jajnika ...
da tri mjeseca krenem s time ,
a ako u roku 3 mj ne ostanem trudna ,da će mi dati klomifen ...
neznam zašto ali ovaj put imam stvarno vjere da ćemo uspjeti...
a i na neki način stvarno me je utješil...

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

Neposredna veza do poruke: 730
20.3.2014 8:19:33   
hipo
Čestitke i od mene jer se ključna crtica vidi bez greške!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 731
20.3.2014 8:25:49   
Pumba
mali andeo, hipo, snjeguljice Joooooooj HVALA VAM SVIMA!!! od srca hvala user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice prorocice, hehehhehe user posted image
Ajde da nisam luda, svi vide moju drugu crticu, jeejeeeejejejeeeeeuser posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 732
20.3.2014 8:27:02   
supergirlzg
Pumba, da, ja najnormalnije vidim crtu :) cestitam!! :)

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 733
20.3.2014 8:32:49   
folletto
pumba jupi jupi je je!!!!!! ooo da crtica je tu!!!
mogu misliti kako si zbunjena i zmunjena, i mene si ugodno šokirala pa sam od uzbuđenja dva puta falila lozinku kod prijave user posted image

user posted image

user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 734
20.3.2014 8:39:36   
Pumba
supergirlzg, folletto user posted image user posted image user posted image

HVALA CURKE, ne brini folletto, jutros sam ipak ja najzbunjenija user posted image

Meni vam jos nista nije jasno, sigurno mislite da nisam normalna, pa nes’ ti ni prva ni zadnja da je trudna valjda, ali ja vam ne znam kako se zovem.. Ne znam bi li ikome ista govorila za sad?? user posted image Kad se narucit kod G? Dali ici vaditi BETU? ajme meeeeni, nista ne znam zenske moje.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 735
20.3.2014 8:40:06   
scarlet
Cure imam jedno pitanje, tj. dva:
naručena sam 31.03. na ginekološki pregled i sad sam malo gledala kad mi opet padaju plodni dani, tj. kad se opet bacamo na posao i baš počinju dan dva prije pregleda, e sad me zanima ako će pri pregledu smetati što sam imala odnos dan prije pregleda (obično zbog papa testa koliko znam se ne bi trebalo prije imati odnose) i drugo pitanje ako će to prćkanje možda naškoditi spermićima koji traže jajašce?
Nadam se da nisu smješna pitanja ali može li mala pomoć?

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 736
20.3.2014 8:42:24   
saki84
Perlica 55 sta se tice dr. Aracic iskreno nikad ljubazniju i susretljiviju osobu nisam upoznala. Zena je doista divna. Dosta mojih prija je islo kod nje i jos ide, one mi preporucile. Neznam dal je dovoljno da ti kazem da mi je zena uzela bak. briseve i nije naplatila, rekla da pokusam u svoje uzicat i uspila. Folikulometriju takoder mi nije htjela naplatit. Jako dugo tako detaljnu, susretljivu, ljubazniju osobu nisam upoznala. Ja sam blago rec odusevljena sa njome. I svima bi je preporucila :-)...vidjela sam dosta cura van grada i regije dolaze. I sestre koje rade ce sve napravit da budes zadoboljna.:-) ....ja cure evo dobila i groznicu temop. 38-38,7...i koma teska, vjerovatno gripa..smrc

Neposredna veza do poruke: 737
20.3.2014 8:43:34   
saki84
I da pumbice draga bas sam sretna zbog tebe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 738
20.3.2014 8:45:55   
scarlet

IZVORNA PORUKA: Pumba

supergirlzg, folletto user posted image user posted image user posted image

HVALA CURKE, ne brini folletto, jutros sam ipak ja najzbunjenija user posted image

Meni vam jos nista nije jasno, sigurno mislite da nisam normalna, pa nes’ ti ni prva ni zadnja da je trudna valjda, ali ja vam ne znam kako se zovem.. Ne znam bi li ikome ista govorila za sad?? user posted image Kad se narucit kod G? Dali ici vaditi BETU? ajme meeeeni, nista ne znam zenske moje.

Mogu misliti sreće!!! haha sjećam se sebe prije par godina! I ja sam bila isto tako sretna i imala ista pitanja i jedna medicinska sestra-poznanica mi je savjetovala kad sam saznala da se ne žurim ginekologu već da odem tek kad budem 8 tjedana trudna jer kako kaže sve je to još dosta osjetljivo i treba se čuvati, naravno ukoliko je sve ok bez bolova itd. moja sestra naprimjer nije mogla čekati 8. tjedan kao ja već je išla ranije sa 5 tjedana pa je isto sve bilo ok.
Za sad po meni opusti se i uživaj u ovim predivnim danima, fino zdravo papaj, šeći po predivnom suncu, uživaj sa dragim i to je to user posted image

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 739
20.3.2014 8:47:05   
eternity
pumba draga čestitam ti od user posted image . ajme presretna sam ženo radi tebe, druga crta se vidi iz aviona, ne pričinja ti seuser posted image user posted image jjjjjjjeeeeeee imamo novu trudnicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga želim ti ugodnu user posted image i živu i zdravuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 740
20.3.2014 8:49:23   
Pumba
scarlet nisam ti sigurna da znam odgovor na ovo pitanje, ali ovako laicki mislim da to ne bi smjelo imati nikakve veze, vi pokrivajte vase dane a pregled ne steti nicemu tome, barem tako ja mislim. Ali sigurna sam da ce ti nase pametnice ovdje s vise iskustva moci vise pomoci od mene. user posted image

saki84 hvala draga, nadam se da te nece uhvatiti bas jako.. utopli se ako mozes, caj, limun, med, jake smo mi zene, proci ce to bez prije nego je doslo user posted image Drzi se mila user posted image

Danas nam je Pinky na pregledu, jooooooj, jedva cekam cuti sve sto joj je G rekao user posted image user posted image user posted image SRETNO!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 741
20.3.2014 8:51:02   
elle1
pumba pa šta ja to vidiiiimmmm?????!!!!! draga moja od srce ti cestitam,presretna sam zbog tebe....a i zbog tog sto nam je lista sve blagoslovljenija bebicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iskrene cestitke i zelim ti ugodnu i mirnu user posted image

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 742
20.3.2014 8:51:39   
scarlet
Naravno da možeš i nazvati ginekologa i naručiti se pa vidi što ti savjetuje kada da dodješ user posted image

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 743
20.3.2014 8:54:17   
elle1
pumba savjetujem da odeš gin samo da ti i on potvrdi trudnocu i onda ides ponovo sa 7-8 tjedana kad ces po prvi put cuti otkucaje srca svoje bebice ( tako sam i cu i ja )...SRETNOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 744
20.3.2014 8:54:40   
daxy
Pumba ženo,pa ja sam presretna zbog tebe!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam od srca! Želim ti dosadnu školsku trudnoću i što lakši porod! Ljubim te tisuću puta!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 745
20.3.2014 8:54:47   
Pumba
hhahahahaha, vidi moje lude eternity hahahhaha user posted image user posted image user posted image HVALA MILA!!!! puno hvala, iz tvojih tipki u Bozje usi... samo molim Boga cijelo jutro da sve bude u redu, nista mi drugo nije bitno, ni spol, ni termin, pa cak niti porodjajna bol u ovom momentu, samo da bude zdravo dijete i da sve prodje kako treba user posted image

scarlet tek sam sad skuzila tvoj potpis i da imas svog LUKU user posted image Ja mislila da cekas svoju prvu bebu? user posted image Luda li sam... hvala ti na savjetu. Ja isto ne bi voljela bas rano poci pa se razocarati jer mi nista konkretno G ne moze reci, neka jos 2-3 tjedna pa cemo onda vidjeti ako sve bude u redu gdje i kada se naruciti.

Puno srece svima trudilicama!!!! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 746
20.3.2014 8:56:57   
perlica55
Pumba, naravno da nisi luda user posted image  user posted image  user posted image
Nego si sretna i mi zajedno s tobom.
Zbog nepotrebnog stresa, ne žuri kod G.
Meni je moj rekao kad vidiš poz test, čekaj
10 dana najmanje, pa dođi na pregled,
jer ranije ne budem vidio niš.. Sada se malo
strpi, pa odi početkom idućeg mjeseca..
Saki hvala puno, na info. Sigurno idemo u Cito,
al kad dođe vrijeme budem odlučila kod koga ću.
Čula sam također sve naj o dr. Šparcu, pa budemo vidili kaj ćemo..
Scarlet draga, dan prije PAPA testa ne imati odnose,
znači 30.3. ne, 29. i 31. (nakon pregleda) DA!! user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 747
20.3.2014 9:00:48   
Pumba
hahahahaha, evo ga, sve ste se probudile, hahahhahaha user posted image Dok ja napisem jedan post, druga tri me cekaju, hhahahaha user posted image

elle1 koliko nas ima u ozujku, ha? user posted image HVALA ti draga... a vidis mozda ne bi bilo lose poci kao sto si i ti napravila, cisto da mi potvrdi da je to to.. pa onda na pravi pregled sa 8 tjedana recimo. Nije mi uopce to palo na pamet, kao test je dovoljna potvrda, ako preksutra bude tamija crtica kao ne trebam ici, ali mogu je nazvati, to je mozda najbolje pa cu vidjeti sto ce reci. HVALA NA SAVJETU! Nadam se da si ti super i da odlicno podnosis trudnocu, budemo se valjda druzile vise tamo na onom drugom forumu user posted image

daxy draga moja, evo ga, meni je treci mjesec nakon HSG-a donio srecu, ja se nadam i zelim i tebi jednako to!!! Ti si ga radila iza mene, pa evo sljedeci mjesec bi bio taman super da ugledas svoj user posted image Pa da skupa sa nasim user posted image caskamo na trudnickom forumu user posted image HVALA NA LIJEPIM ZELJAMA draga moja user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 748
20.3.2014 9:03:30   
vucica
Pumba mene ti je G narucio za prvi pregled 1.4. a tada cu biti 7+2, jedino ako budes imala kakvih problema onda odes ranije.

Da li cete kome reci to je vasa stvar, mi smo nakon drugog ponovljenog testa rekli roditeljima, a ostaloj obitelji cemo nakon pregleda, a na poslu cu skrivati dokle god to budem mogla.

znam da ti se sada mjesaju osjecaji, sjecam se da ja prvih dana nisam uopce mogla skoncentrirati na poslu, samo mi je u glavi bilo pa jel moguce da sam ja trudnica, draga moja sve je to normalno i prirodno, a pogotovo nama koje smo dugo cekale na te zeljene dvije crtice

< Poruku je uredio vucica -- 20.3.2014 9:04:59 >

Neposredna veza do poruke: 749
20.3.2014 9:04:14   
saki84
Pumbice uzivaj i skaci placi i veseli se..to je nesto najlipse..bebauser posted image ..i nek ti bude skolaska...perlice za toga drugoga stvarno nisam cula al vjerujem da je i on jednamo strucan i dobar. Mene kad sam usla na vrata i ugledala predivnu zenu kako mi se srdacno nasmijala i imala vremena za 10000 mojih pitanja kupila, zena je strpljiva do bola a bila sam skepticna jer nikad nisam bila kod zenskog gina. :-)))...perlice mi cemo bit trudnice ljetne user posted image

Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

poslovna prilika
mamavlatkica

iz kojeg razloga ne bi ste pristali na oriflame poslovnu priliku

ne zanima me (38%)

nemam vremena (20%)

prezasičeno je tržište (25%)

ne sviđa mi se kozmetika (17%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!