|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Besplatna kreativna radionica i Laubica brunch!
13.11.2013 14:00:24   
Maja RR
Dragi roditelji,

dovedite ove subote, 16.11.2013. svoju djecu u Kuću Lauba (Baruna Filipovića 23a) u Zagrebu, na 119. Laubicu, besplatnu jednosatnu kreativnu radionicu. Radionice se održavaju u dva termina — u 12h i u 15h. Ulaz i sudjelovanje na radionici je besplatno!

Dvoje najbržih roditelja koji na ovoj temi ostave dob svoje djece i načine na koje izražavaju svoju kreativnost, nagradit ćemo besplatnim Laubica brunchom za dijete u Bistrou Lauba.

Sretno!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Besplatna kreativna radionica i Laubica b...
14.11.2013 10:05:26   
Tijana11
Moja curka Dunja ima 3 godine i 8 mjeseci. Obožava naše kućne kreativne radionice i one na koje odlazimo u lutkarskom kazalištu.
Nju nije teško zabaviti jer je sve zanima :D Trenutno smo u fazi bojanja kuglica i srca od stiropora, pa ih imamo po cijelom stanu jer joj bojanje ne dosadi ni nakon stote kuglice :D
Čekamo vrijeme za postavljanje i ukrašavanje bora ;)

I radujemo se suboti i Laubici!

(Odgovor članu Maja RR)
Neposredna veza do poruke: 2
16.11.2013 14:57:10   
troubled
Bravo Tijana11 user posted image user posted image user posted image
user posted image
nagrada je sigurno otišla u prave ruke, nadam se da ti i tvoja Dunja uživate!

Svakako nam javi dojmove user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Tijana11)
Neposredna veza do poruke: 3
16.11.2013 18:26:34   
Tijana11
Bilo je predivno, odiuševljene smo! user posted image
Tete su super, zadaci zanimljivi i atmosfera je bila sjajna!
Od sad smo svake subote tamo user posted image

A brunch je bio savršen završetak ovog lijepog poslijepodneva user posted image

Hvala vam puno! user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!