|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2013.
27.7.2013 0:15:18   
glagla
pinky , daxy, andy ... šaljem vam puno puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam da ovaj misec i vi ugledate svoje dvi crtice... Želim to svim trudilicama ovaj misec...neka bude šta više user posted image user posted image .. Tintin draga držim fige da ne dođe do ponediljka user posted image . Angel@ maleni ti je presladak... još na onoj slikici di ga dida drži..ma bombončić mali user posted image ... meni dani tako brzo prolaza da ni sama ne mogu virovat da sam već 29 tj...još dva ipo miseca i eto...brzo će to. Drage moje želim vam svima puno sriće ovaj misec user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 776
27.7.2013 19:38:25   
perlica55
Glagla, fino uživaj i mazi bušicuuser posted image
Tintin draga, jučer si uživala na moru user posted image
a danas??!! Ne javljaš se, ljenivice jedna user posted image
kakvo je sranje? Kad ćeš piškiti testić??
Držim ti fige za debeli user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 777
28.7.2013 1:12:22   
tina02034
eto da se javim, mao sam nestala zbog situacije.... sad e znam dal sam u pms-u ili šta već....
ili me ova cijela situacija.... malčice , ne znam....
uglavnom temperatura prisutna 37 ili 37,2
uz to ne znam dal umisljam ali vec dvije veceri kao da mi muka, ono mozda sam i to umislila, jer simptomima nis ne vjerujem :)
uglavnom vec i nekih par dana se svako jutro budim u 4 i trazim po kusi slatko:)
je da sam osjetila nesto cudno u predjelu jajnika, neko bockanje, desna strana... ali opet to pripisujem mozda umisljam :)
i ne znam primjetila sam da su mi bradavice opustene, inace budu ko da sam napaljena 24h na dan svaki dan u godini... mozda sve to lijepo umisljam :)
i primjetila sam iscjedak, kako sam proucavala cerviks, na njemu je konstantno bijeli i kremasti
i sve te neke simptome prepisujem želji za bebicom :)
tko zna mozda je i temperatura podivljala zbog toga
i onda je nama ženama lako :)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 778
28.7.2013 1:18:59   
tina02034
i muči me spavanje umorna a nikako zaspati, pripisat ću to živcima
uglavnom javim ako stigne user posted image
a sve one koje nisu ovaj mjesec vidjeleuser posted image user posted image
DAJ BOŽE IDUĆI MJESEC SVIMAuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina02034)
Neposredna veza do poruke: 779
28.7.2013 5:30:52   
mali andeo
draga tina02034 znam kako ti je... tako je meni bilo u prvoj trudnoći...
ja sam si sve to zamišljala i vjerovala sam da sam trudna...
ustvari meni je bilo i zapravo muka ,jer sam ostala trudna...
držim palčeve da je to to...
prvi puta sam ostala trudna nakon godinu i pol,i jednostavno taj put sam bila sigurna i bez testića i bez doktora...
jednostavno instinkt user posted image user posted image
evo danas bi trebala dobiti... a neznam kaj da si mislim...
nemam nikakvih simptoma ,ni za pms,a ni za user posted image ... trenutno samo čekam...user posted image
nadam se jednom debelomuser posted image ...

Neposredna veza do poruke: 780
28.7.2013 10:56:31   
tina02034
mali andeo eto mozemo zajedno čekati :) pa šta Bog dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 781
28.7.2013 11:11:37   
tina02034
meni danas jako dobra prijateljica dobilauser posted image maloga frajera user posted image
i ona se trudila trudila i napokon eto danas ga drži u rukamauser posted image user posted image
ZNAČI NEMA PREDAJE :) KAD TAD SVI MI ĆEMO VIDJETI NAŠ user posted image user posted image

< Poruku je uredio tina02034 -- 28.7.2013 11:12:15 >

Neposredna veza do poruke: 782
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
28.7.2013 11:35:00   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image BEBA13 - ponosna user posted image
user posted image Ange - ponosna user posted image
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image tina02034 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 783
28.7.2013 16:22:51   
tina02034
da javim meni temp naglo pala user posted image
i eto pojavila seuser posted image sad mogu cekati samo da posteno procurim... a nista me ne boli nikakav pms user posted image mozda je tako i najbolje

Neposredna veza do poruke: 784
28.7.2013 16:23:46   
tina02034
a do navecer cu znati dal je pravauser posted image
jer jos skoro pa nema, javim

Neposredna veza do poruke: 785
28.7.2013 18:07:21   
ikaaa
drage moje evo i mene.... moji su hormonići okuser posted image user posted image user posted image ...joj konačno je sve u normali.... u utorak idem dr. Bamanu sa tim nalazima i da se konačno dogovorimo za potpomognutu u 9 mj....joj cure moje nekako mi je sad lakše mjesec dana sam bila u brizi hoće li svi nalazi biti ok, nikad toliko Bogta nisam molila za to.... ali eto čuda su moguća i kod mene...barem nešto...
perlice draga jako mi je žao zbog glupačer što je došla.... drži mi se....
winkice znam kako se osjećaš, i meni je tako bil....mene je luđak blago rečeno držao 2 godine na trudničkim hormnima, pregnitalima, cikluse sam dobilvala 4 puta godišnje, kad sam zanala dobiti m obavezno 2 tjedana ide iz mene ko ludo, a da o bolovima ne pričam.... i to je sve nejmu bilo normalno.... bez ikakvih pretraga i vađenja hormona što je osnovno ako imaš problemčić.... i prvom mj prošle godine dođem bivšem giniću, a on meni kronična upala jajnika i onako odrješito u lice: ja neznam što ću s tobom, ti nemožeš imati djece! Sutradan ja i mm odemo privatno, druga priča..... barem sam saznala što mi je..... i tako moja prava borba počine... takoca da se nemoj puno sekirati što je bilo bilo je...sad barem znaš da si u pravim rukama.... znam da ti je teško....i ja sam puno suza isplakla....ali mi žene smo hrabre i snažne i toliko toga možemo pretrpjeti...s toga doći će jednog dana i naše bebice....user posted image user posted image user posted image
tintin mila kakav je situacija? držim figice za dve bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pinky mila kako je kod tebe?
daxy mila žao mi je zbog vjetice...ali idući mjesec je tvoj draga moja.....user posted image
ljubim vas sve i želim da mi sve postanete veliki i male slatke okruglice...
a kad smo kod novog odbrojavnja pinky piši 20.8..... po Bogu da ne dođe...da se ne bockamuser posted image
drage moje oprostite na malo predugom post, ali kad ćčujem svašta kakovih dr ima odmah se sjetim sebe i kroz sve što sam prošla..

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 786
28.7.2013 18:13:52   
Ange
Drage moje...evo nikako da uhvatim vrimena da vam se javim,stalno san u nekakvoj žurbiuser posted image ...Želim vam samo reći da još uvik nemogu vrovat,neopisivo nešto....Zahvaljujem Bogu što mi je podario malog anđelića user posted image i nadam se da će sve proć u najboljem redu...Još uvjek navijam za ves user posted image od sveg srcauser posted image i čvrsto se nadam da će moje želje uroditi plodom i da će te uskoro sve postati ponosneuser posted image ..ipak se sad raćunamo za dvojeuser posted image stoga vam šaljemo bezbroj poljubaca i zagrljajauser posted image user posted image user posted image za srćuuser posted image ..uz vas smo samo naprijeduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 787
28.7.2013 18:53:42   
hkajo
Da vas sammo pozdravim, mi uzivamo na moru to nam je ujedno i medeni mjesec jer nismo bili. Citala sam da voda i lubrikanti smanjuju sanse za zacece user posted image a nas je bilo na svakom cosku mora user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu Ange)
Neposredna veza do poruke: 788
28.7.2013 21:35:56   
tina02034
može jedno pitanje ako je nekako rozo i sluzavo... hmmmm

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 789
28.7.2013 23:22:58   
tina02034
može li mi netko pomoći :(
imala tempeaturu 9 dana mislim37 37,1 37,2
uglavnom danas pala, pretpostavljam da je ovo sto sam dobilauser posted image
al evo sad temperatura opet skaceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 790
29.7.2013 7:39:26   
perlica55
Tina, nemoj se previše obazirati na BT.
Meni je nekoliko puta tempica pala, al tek
2/3 dan nakon što sam dobila user posted image ...
Hajde se malo smiri, pa budeš vidjela hoće li
menga krenut ili ne. Ak se zaustavi, piški testić
pa budeš znala na čemu si!!!
Ange sad fino uživaj i mazi bušicu user posted image  user posted image
TINTIN draga moja, javi seeeeee user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 29.7.2013 7:40:10 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 791
29.7.2013 9:08:16   
PinkyFunkyBirdy
Drage trudilice, kakva je situacija?
Tintin, milena, držim fige na rukama i na nogama da sve bude savršeno sljedećih 9 mj.! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drage mali andeo i tina, najiskrenije vam želim da ste ugledale plusić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cecilija draga, već nam se duuuugo nisi javila. Kakvo je stanje kod tebe? user posted image

Trudilice:

user posted image BEBA13 - ponosna user posted image
user posted image Ange - ponosna user posted image
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image tina02034 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 792
29.7.2013 9:28:56   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, baš mi je drago da je sve super s hormonima. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja vjerujem da ćeš ti odmah u 9.mj. postati ponosna user posted image , ako se ne zalomi ranije! user posted image

Ange, hvala ti na lijepim željama i želim ti da uživaš u svojoj trudnoći i da maziš i paziš tu malu mrvicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Perlice, drago mi je da si mi malo smirenija. user posted image Moje ovo i dalje izgleda isto. user posted image Većinom je smeđi iscjedak i onda kad idem obavit nuždu i obrišem ponekad bude krvavo, ponekad samo smeđe. Niti se nije pojačalo niti se smanjuje. user posted image Ako nebude promjene otići ću kod privatnika. Ova moja ginićka ima koma UZV pa ionako neće ništa vidjeti, a privatnika ću masno platiti ali ću barem znati o čemu je riječ. user posted image No, za sad ću to računati ko mengu.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 793
29.7.2013 13:32:55   
tintin
Drage moje hvala vam šta mislite na mene, bas ste zlatne. Menge jos nema, tako da još ništa neznam, saljem vam svima pusu

Neposredna veza do poruke: 794
29.7.2013 13:46:39   
PinkyFunkyBirdy
Tintin, milena, kad si planirala vaditi betu? Negdje 12 dnt? user posted image Šaljem ti puuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A gdje su nam sad mali andeo i tina? Curke, nemojte nas držati u neizvjesnosti! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 795
29.7.2013 18:29:52   
tina02034
ja sam jucer napisala da mi je stigla menga, valjda to i je, pala mi temperatura i procurila....
medjutim temperatura se vratila i meni opet lose, muka, jutros oko 6 mislila da cu odapeti :(
osjecaj slabosti, glava ubija... pocelo mi se i rigati, otisla pod tus, popila vode i smjestila se u krevetuser posted image
ni sad se ne osjecam bolje....
nikako da posteno procurim, ono da krene, i nije ona tipicna tamna krv, nego svjetla, jucer bila roza sad je bas svjetlo crvena... ja mislim da cu jos malo riknutiuser posted image user posted image
ne znam kako da ovo drugacije objasnim
jer ovo nije niti moj pms, niti moja tipicnauser posted image
a vidjet cu....

Neposredna veza do poruke: 796
29.7.2013 21:24:38   
tintin
Pinky draga vadit cu je u srijedu to će mi biti 12dnt user posted image

Neposredna veza do poruke: 797
29.7.2013 23:00:19   
tina02034
zar mi nitko neće odgovoriti :(

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 798
29.7.2013 23:14:18   
andydea
tina neke cure su se prebacile vec u odbrojavanje za kolovoz..
draga ne znam kaj bi ti rekla a da ti ne dajem neku laznu nadu...ali ja sam u prvoj trudnoci imala takve menge tocno kakve ti opisujes i nisam obracala paznju..pa nakon te dvije otisla na more i kasnila mi ta treca..dosla u Zg..a meni gine.da sam trudna vec 16tj...hehe...eto mozes i imati takve menge i biti trudna..piski testic za par dana ponovno...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 799
30.7.2013 8:47:11   
tintin
Meni krenilo lagano smedje očito stize menga, misla sam sutra vadit betu ali očito ništa od toga nisam pametna, a šta da vam kažem cure drage ako krene pravo to je to, tuzna sam

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

porod
keksić

porod vam je bio prema terminu?

da (26%)

ne, ranije (34%)

ne, kasnije (39%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!