|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
20.7.2013 13:56:31   
tina02034
i hmmm temperatura mi 37 i hmmmm

(Odgovor članu tina02034)
Neposredna veza do poruke: 651
20.7.2013 14:18:33   
perlica55
Tina jel ti to bazalna ili dnevna tempica???
Držim ti fige za user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 652
20.7.2013 14:31:11   
Marty7
Perlice jos nema nikakvih novosti. Mislim da cu u ponedjeljak user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 653
20.7.2013 16:21:26   
tina02034
bazalna, al ovulacija je po svemu bila 17.07. 16 dan ciklusa i od tad mi tempica laganini 36,7 pa 36,9 i eto danas 37, mada se ne kuzim u nis vise, danas 19 dan ciklusa, jos treba docekati 29,07 pokušavam ne razmišljati o tome... trudim se i onda vrag mi neda mira dođem ovdje i navijam da ovaj mjesaec bude punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 654
21.7.2013 0:30:25   
daxy
tina a jeli bilježiš ti tempicu na FF? user posted image kolika je bila prije O?

Napisala sam u prošlom postu da me grudi bole i to je klasika. Al što me sad boli lijeva dojka. Ne mogu malo brže hodat,baš boli,čim se krećem. user posted image i danas sam dva ili tri puta osjetila "stezanje" u maternici.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 655
21.7.2013 9:16:27   
perlica55
Curke moje, samo da vam javim kako
me neće biti na RR ovih dana user posted image
Svekar mi nije dobro user posted image
Mislit ću na vas, kad stignem javim se!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 656
21.7.2013 12:51:56   
Marty7
Zapisite me 22.8. Stigla je user posted image
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 657
21.7.2013 12:57:02   
lili22
Perlice stvarni mi je žal nadan se da ce bit sve ok... user posted image

Daxy nadan se da te to steze jer se bebica ugnjezdila i maternica se širi... navijan user posted image user posted image user posted image

Marty nemoj odustat bi ce bolje drugi misec.
think pink user posted image

mislin da ce moj optimizam i pozitiva splasnut ako mi za 4 dana dode user posted image grrrr!!!!!

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 658
21.7.2013 13:28:56   
andydea
Perlice  glavu gore i budi hrabra...držim fige da bude sve okuser posted image user posted image
Marty žao mi je kaj je došlauser posted image ..bude bolje sljedeći mjesec
Lili ostani optimistauser posted image ...vjerujem da češ javiti lijepe vijesti...
Daxy kako si ti?-mislim na tebe, tintin ima kakvih novosti???
Pinky nem te dva dana i već fališuser posted image
Evo moje stanje i dalje nepromjenjivouser posted image , pokrivamo sve dane jer ne znamo kad su plodni...menge i dalje nema a već je prošlo prek 60 danauser posted image ...
puse svimauser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 659
21.7.2013 13:44:42   
Marty7
Lili22user posted image user posted image
Andydea user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 660
21.7.2013 16:59:56   
tintin
Perlice draga drzi se i nadam se da ce biti sve ok user posted image
Marty draga zao mi je user posted image i zelim ti svu srecu na sljedecem odbrojavanju user posted image
Andy draga jos je rano za bilo kakve simptome tek mi je 2dnt, hvala ti sta mislis na mene, mislim i ja na tebe i od srca se nadam da ces uskoro postati mama jos jedne princeze ili princa user posted image
Pusa svima

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 661
21.7.2013 17:47:52   
PinkyFunkyBirdy
Winkice moja milena, tako mi je žao zbog menge. user posted image user posted image user posted image Drži nam se i s mora donesi malenu bebicu u buši! user posted image Fališ nam puno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga Perlice, žao mi je zbog svekra. user posted image Nadam se da će sve biti dobro na kraju. user posted image user posted image user posted image
Marty žao mi je zbog user posted image . user posted image Sljedeći mjesec mora biti dobitni. user posted image
Tintin, milena, dal maziš i paziš svoje mrvice? user posted image Šaljem vam puno pusa i zagrljaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gdje nam je ikaaa??? user posted image Draga javi se! user posted image user posted image user posted image
Svim ostalim curama u akciji sretno i držim fige da se bebači prime, a preostalim trudilicama s liste poručujem da navijam iz sveg srca da ugledaju napokon te tako željene plusiće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image BEBA13 - ponosna user posted image
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image tina02034 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 662
21.7.2013 18:03:32   
ikaaa
Pozzz drage moje, jedna velika isprika što vam se nisam javljala ovih dana... nebi ika i njen mužić bez problema.... mom mužu se otvorio rez od operacije na koljenu u četvrtak ujutro tako da sam evo sve do danas se na ,,trčala,, od dr do bonica i takoc da jednostvno od silnih briga nisam stigla na rr....drage moje nadam se da se ne ljutite na mene.... naravno moje user posted image još nema a testić nisam uspjela kupiti..... ma sve si mislim da od prevelikog stresa mi kasni jer bila bih pravi fenomen da je bebica tu, a mužić bio za vrijeme plodnih dana u bolnici, jednino ako su maći preživjeli dva-tri dana do toga....ah što bude da bude, a sutra vam se obavezno javim kakvi su mi brisevi...
perlice moji su ciklusi 32-34 dana..... cure slobodno me korite imate razloga za touser posted image user posted image user posted image
beba mila draga ČESTITAM I ŽELIM TI UGODNIH, BEZBRIŽNJIH, I NAJJJJJJJJJSRETNIJIH 9 MJESECIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 663
21.7.2013 18:36:38   
Marty7
Pinky,tintin hvala cure user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 664
22.7.2013 9:19:18   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage trudilice! user posted image
Gdje ste se sve sakrile? user posted image
Draga ikaaa, navijam da nalazi budu odlični! user posted image user posted image user posted image Kako da te natjeramo da skokneš do ljekarne po testić? Pogotovo ako se muvaš oko bolnica, znam da blizu bolnice mora biti i ljekarna. user posted image

Tintin, milena, kako mi se osjećaš? Mislim na tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage nelly i lili, kakva je situacija kod vas? Kad mislite piškiti testić? user posted image Ja sam postala stvarno nestrpljiva jer nitko ne piški testiće. user posted image

Daxy, draga, tempica se lijepo drži ... nadam se da će tako ostati i sljedećih 9 mjeseci. user posted image user posted image user posted image user posted image Kad si ti mislila popiškiti testić? user posted image

Meni je FF označio nešto kao O, ali nije to pravo ... skužit će i on s vremenom. user posted image user posted image user posted image Svaki dan piškim LH trakice i vidim da mi je LH blago povišen što inače nije baš dobar znak, ali nadam se da će ovaj put to značiti da će O ubrzo. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 665
22.7.2013 9:59:45   
tintin
Pinky draga hvala ti šta mislis na mene user posted image boli me trtica za poludit, drugo ništa tu i tamo me pikne po drobu ali sve je ok user posted image

< Poruku je uredio tintin -- 22.7.2013 10:05:35 >

Neposredna veza do poruke: 666
22.7.2013 10:03:28   
tintin
Ha ha ovaj moj Mob je poludija, tila sam napisat pikne po drobu

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 667
22.7.2013 10:06:25   
tintin
Uspila ispraviti user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 668
22.7.2013 10:12:21   
lili22
U mene nista posebno bolu me prsa ali bolu me i pred M. U mene ciklusi znaju varirat 28-30. Tako da cu se ja jos malo strpit. Cini mi se da je vece razocarenje kad vidis - nego kad dodje user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 669
22.7.2013 10:52:56   
daxy
Kako ste mi trudilice moje?

perlice draga,žao mi je. user posted image user posted image Nadam se da će svekar biti dobro. Drž se. user posted image user posted image user posted image

marty draga,žao mi je. user posted image user posted image

andydea draga,bi li probala mjerit BT?

ikaaa možda se stvarno dogodila user posted image ,unatoč svom stresu. user posted image user posted image user posted image
Nadam ae da će muž brzo ozdravit. user posted image

tintin to te user posted image user posted image škakljaju malo,nije ni čudo šta prsti pobjegnu pa krivo napišeš. user posted image user posted image user posted image user posted image

liliuser posted image user posted image navijam za tebe!

pinky vidila si kako se meni FF predomislio pa promjenio dan O. user posted image

A ja sam mislila jutros pišnit test,al mi se nije dalo najranije tražit upute po mailu. user posted image
Pa se mislim da bolje pričekam preksutra,to će biti 14ti DPO. Znam da bi vi da ja odmah pišnem,al ne bih htjela bezveze iskoristit testove. I dalje me grudi bole,lijeva jače. Iscjedak nemam,ni spoting. Vidit ćemo...

A moja Ange čeka ne znam ni ja koliko da joj user posted image kasni. Mislim da joj danas kasni 6ti ili 7mi dan.
Ja mislim da su oni uboli iz prve. user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 22.7.2013 10:55:26 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 670
22.7.2013 11:11:08   
PinkyFunkyBirdy
Joj daxy, navijam iz sveg srca da bude plusić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nije mi jasno kakve si upute tražila? Za piškenje testa? user posted image Samo umočiš testić do one crte i držiš tako nekoliko sekundi i onda ga izvadiš. Većinu testova se treba očitati u roku do max 10 min i poslije više ne važe. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 671
22.7.2013 11:17:47   
ikaaa
drage moje jučer popodne odmah iza rr, kopam ja po ladicama i nađem testić i naravno tuka nije mogla čekati jutro popiški se odmah...ali je samo jedna crtica.....a moje user posted image još nema....a trebam još izvaditi hormone jer 30.7. idem na SV.Duh, dr Baumanu na kontrolu sa svim nalazima i glupače sad kad je trebam onda je nemauser posted image user posted image user posted image .... za briseve ću znati tek popodne jer je dr popodne...... joj ma koma živa....inače rijetko kad ovako duuuuuugo kasni, grudi me izluđuju, sve me dole ubija od bolova.....ma samo da nije opet neka upala ili cista.... joj nikad kod mene da krene kako treba..... ali možda ti testići baš i nisu pouzdani baš popodne, ma tješim samu sebe samo što me ovo čekanje toliko izluđuje...

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

Neposredna veza do poruke: 672
22.7.2013 11:30:41   
daxy
pinky dobila sam te testove uz lh trakice. Na 10 trakica jedan test gratis. A upute za trakice i testove sam dobila mailom. Za trakice znam napamet kako ih koristit,a kako test dugo nisam radila,zaboravila sam koliko sekundi treba držat u urinu,pa nisam htjela zabucat nešto. Sad sam našla da treba držat 15 sekundi.

ikaaa razumijem kako si nestrpljiva. Žao mi je zbog testa. Jesi mu gledala rok trajanja? Najveća koncetracija hcg-a u urinu je ujutro,zato ih je najbolje radit tada. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 673
22.7.2013 11:43:48   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, sve dok nema vještice postoji nada. user posted image Moguće da je testić predugo stajao u ladici. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 674
22.7.2013 12:48:53   
ikaaa
ma te testiće dobijem gratis kad naručujem lh trakice....pa tako da koliko su pouzdani pita Boga???? ma zato i jesu gratis, hehhehe.... ma što bude da bude....evo čekam 2 sata da zove dr za briseve, valjda su dobri...tako me nekako strah za tu ureplasmu, myplasmu.... ma valjda su dobri...i brine me glupa user posted image , sad kad treba biti točna, i kad trebam te hormone onda je nema..... jooooooj baš je neka... mm je veliki optimist i kaže da je beba tu, on jednostavno se još nada da je uspjelo prije podpomognute.....ali curke moje ovo čekanje me izluđuje!

Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!