Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:24:43
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: tonkica Večer Magda! Kako si nam ti? Ja si opet popila čašicu vinčeka poslije fine večere. Sve si mislim prebacit se na garnituru i malo se stisnut uz muža i pogledat neki filmić. Pa onda ranije u krevet, jer cura već spava. Pa će sigurno i ujutro ranije na nogice. i dobro vino?već kad si Martu nazvala Magda Isuse Bože, stvarno moram ić! Marta sorry na zabuni, opće nisam skužila šta sam napravila! Bila u albumu, vidjela sliku od Magde, i odmah napisala njeno ime. Mislim stvarno... Reći ću mmu da mi više ne da da se družim s vinom.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:28:13
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: tonkica IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: tonkica Večer Magda! Kako si nam ti? Ja si opet popila čašicu vinčeka poslije fine večere. Sve si mislim prebacit se na garnituru i malo se stisnut uz muža i pogledat neki filmić. Pa onda ranije u krevet, jer cura već spava. Pa će sigurno i ujutro ranije na nogice. i dobro vino?već kad si Martu nazvala Magda Isuse Bože, stvarno moram ić! Marta sorry na zabuni, opće nisam skužila šta sam napravila! Bila u albumu, vidjela sliku od Magde, i odmah napisala njeno ime. Mislim stvarno... Reći ću mmu da mi više ne da da se družim s vinom. Nema veze Tonkice,bilo je ocito dobro vino kada mjenjas stvari.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:35:27
|
|
|
|
tonkica
|
Gibam dok ne provalim još neku veću glupost! Pozdrav svima do sutra!
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:38:03
|
|
|
|
kitty
|
bez vas ne bi bio tu pokusala sam stavit i drugi al mislim da cu to poslje.ovo mi je puno posla
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:38:06
|
|
|
|
lelo
|
Komadi bok, evo i mene. Banda uništila kuću tako da ću imati ekstra posla za čišćenje prije badnjaka. Čula sam se sa Lilivanom sve vas pozdravlja.Sutra idu kupiti komp pa možda se već u utorak javi, ako bu bilo sve uredu. Tonkica ljubi Miu od mene i Leona.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:40:57
|
|
|
|
Marta j
|
A sta veceras nema nista za piti ,konobari nestali.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:42:44
|
|
|
|
kitty
|
nije valjda da je nedjelja konobarima na raji neradna
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:44:44
|
|
|
|
Marta j
|
Izgleda da nerade danas. Kitty kako tI?
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:48:43
|
|
|
|
tiha
|
curke nema me veceras komp mi ide u hakerske rukeeeee imam zastitu na windowsima pa ih nemozemo srusit pa ce to nasi hakeri rjesit i nema me do sutra kissssssssssiiiiiiiii danas imamo mm i ja party kad vec kompa nema kissssssssssiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:49:15
|
|
|
|
lelo
|
Ajne cure kako nam je Magda slatka.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:49:17
|
|
|
|
koka
|
Pa dobro di su timkonobari, aj nemam ništa slatkoga. Htijela si kokice napravit, a jučer mi mikrovalna riknula ....morat ću se na nutelu bacit ...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:50:59
|
|
|
|
lelo
|
Tiha nedostajat češ nam. Ljubi cure Nissu i Miu. ako treba srediti viči odmah dolazimo.nebu tebe nitko zezal.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:53:45
|
|
|
|
lelo
|
evo cuge i klope
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:54:47
|
|
|
|
njanja
|
aloha.....još smo u starom bircu, a di su 3 mušketira???
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:55:38
|
|
|
|
Marta j
|
Uh lelo ovo je super taman mi je trebalo nesto slatko.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:55:47
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja aloha.....još smo u starom bircu, a di su 3 mušketira??? Uživaju Bok Njanja, kratko?
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:56:10
|
|
|
|
njanja
|
aaa..ponosni tata nam je već stavio slike ljepotice Magde....se javljao cinik??
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:59:00
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: koka ovakva ću doći ako ne prestanem jesti Ima nas jos i ja cu,do sada nisam imala neki apetiti al kako cvrcak raste sve vise sam gladna.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:59:39
|
|
|
|
lelo
|
ako treba još slatkog vičite.
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!