|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mekana stolica, proljev - zubići?
13.5.2012 7:53:38   
emaemily
Malena ima 7,5 mj. i jos nema zubica..dojnje jedicine ce uskoro, nateklo je i bijeli se..vec 5,6, dana ima meksu stolicu po 5,6, puta na dan.. nocas proljev, po noci nece da jede kao inace, izbacivca dudu, place.. po danu je super, vesela beba..jede normalno..Od ceste stolice joj se guza crveni jako.. stalno je perem i sada mazem sudokremom..sa svacim sam probala..Da li ima itko iskustav da od zubica ovakuser posted image o sve moze biti?

< Poruku je uredio Zvonki -- 13.5.2012 12:31:44 >

Today I'm thankful <3
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mekana stolica,proljev, ZUBICI????
13.5.2012 8:12:58   
Ninjago
Kao da sam ja pisala ovu priču,moja malena bi obavezno dobila proljev i temperaturu do 38 prije svakog izbijanja zubića,traje dan dva i prođe samo od sebe ,nakon par dana probije zubić

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 2
13.5.2012 9:33:34   
modesty blaise
je,je...moguće je da je to od zubića...i mi smo meko kakali kad su nam izbijali user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Ninjago)
Neposredna veza do poruke: 3
13.5.2012 9:50:12   
ucitelj
po svemu su zubici nismo imali takvo iskustvo ali su kod vecine takvi simptomi
sretno i sto brze izbijanje da se ne mucite(mazi i dalje sudokremom guzu to je ok)user posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 4
13.5.2012 12:20:13   
emaemily
Ajd hvala Bogu da je to.. nadam se izbijanju sto prije :) Hvala puno user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!