Tedy bear
|
Drage cure, nova sam na forumu ali vas čitam već neko vrijeme, pa molim za savjet. Moj slučaj je sljedeći: MM i ja oboje 35, u braku 4 god, prezauzeti obavezama, pod stresom i kronično umorni, pa nema baš prevelikog entuzijazma za sx. Ali trudimo se potrefiti barem u one dane, pa se aktivnost svela na 1,2,max 3 puta mjesečno kada mislimo da bi mogli biti dani. Išla sam kod gin i rekao mi sve je dobro, pa promijenila drugog i on rekao sve dobro kod mene. Ciklusi redovni, duljina prosječno 26-28 dana. Kod mm spermiogram malo loš ali prije njega dugo nismo imali sx pa može biti zbog tog (velika količina, ali malo progresivnih) i trebalo bi test opet ponoviti. Pratila sam bazalnu temp da odredim ovulaciju, ali kako su rezultati bili svaki ciklus drugačiji, nikako nisam mogla definirati kada je točno O. Pa sam kupila ovulacijske trakice. Prošli mjesec mi pokazale O 12.dan (što mislim da je točno) i mi baš taj dan imali sx al ništa. Ovaj mjesec trakice pokazale O 17 dan (malo mi čudno) i mi opet u akciju, ali izgleda mi da opet neće biti ništa jer već imam simptome pms. Ne znam koliko su trakice pouzdane. Zadnjih 1,5 godinu nastojimo potrefiti dane, iako ne mogu reći da smo bili posve aktivni. ali nikako da upali. Imate li neki savjet šta bi trebali poduzeti kao sljedeće korake i koje je vaše mišljenje o mom caseu!! Unaprijed hvala svima na odgovoru!
|