|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: napokon pozitivna beta 5.8.2011 20:16:22
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVORNA PORUKA: cuba Baš si me razveselila Čestitam ti od sveg srca na trudnoći, neka ti je školska do samoga kraja Tvoju veliku betu smo dugo čekali i konačno hvala Bogu dočekali!!!
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 5.8.2011 22:17:55
|
|
|
|
tyna
|
čestitam od
|
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 5.8.2011 23:34:46
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: mayathebee IZVORNA PORUKA: cuba Baš si me razveselila Čestitam ti od sveg srca na trudnoći, neka ti je školska do samoga kraja Tvoju veliku betu smo dugo čekali i konačno hvala Bogu dočekali!!!
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 6.8.2011 7:20:29
|
|
|
|
Točkica28
|
naježih se
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 8.8.2011 23:41:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 naježih se
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 8.8.2011 23:47:03
|
|
|
|
Morska luka
|
Obožavam ovakve vijesti! Čestitam i neka ti bude dosadna i mirna trudnoća! Uživaj!
|
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 10.8.2011 8:33:49
|
|
|
|
tiny
|
leptir,sad sam vidila,kad sam procitala naslov srce mi je pocelo lupati,tako mi je drago zbog tebe,i zelim ti najljepsu mogucu trudnocu
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 10.8.2011 8:36:18
|
|
|
|
zlata2
|
Malo kasnim, ali od srca čestitam! Pružila si novu nadu mnogima!
|
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 9:22:58
|
|
|
|
Leptir5
|
Ova moja trudnoća će sve bit samo ne dosadna i normalna,sinoć prokrvarila i to obilno u 19h,odmah zvala kliniku,srce kuca hvala Bogu! Ne zna zašto krvarim (još i sada),pretpostavlja da je bio hematom i puknuo,uglavnom strogo mirovanje,dobila antibiotike 8 dana svako 6h po 2kapsule,da se neinficira krv,i prestajem sa andolom. Kaže trudnoća sa rizikom pobačaja,ako ne prestane krvarenje za 5 dana,opet u njega,a inače redovno za 3 tjedna. Predivan je bio gin.,vic mi ispriča,dao privatan br moba da ga nazovem u svako doba,a u čekaoni bilo najmanje 10 trudnica,sve me pustile preko reda. Znala sam za mogućnost hematoma i krvarenja,taman mi pričala dan prije ženska da je to njoj bilo, pa nisam histerizirala,ali opet nije ti svejedno trudna si a prokrvariš,reko je Poljak najbitnije da čujemo srce.
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 9:25:01
|
|
|
|
Bebys
|
leptir 5 sretno...zelim ti svu srecu...
|
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 9:42:42
|
|
|
|
danery
|
leptir,bit će to ok....i ja sam jednom tako baš jako prokrvarila i sa ugrušcima,bila na hitnoj,sve ok bilo....isto valjda cista,hematom,što li.... samo odmaraj,pij tablete,pa će se pomalo smiriti....
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 10:10:58
|
|
|
|
lidac0605
|
Samo miruj,čuvaj srčeko koje kuca(previše ste se mučili da ga dobijete) i bit će ok!I ja sam u dvije trudnoće krvarila skoro cijelo 1.tromj.i sve bilo ok na kraju... P.S.čemu Andol?za cirkulaciju il kaj?i on može bit uzrok krvarenju...
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 10:12:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 12:19:22
|
|
|
|
Leptir5
|
andol100 mi je prepisan odah poslije transfera,za bolju prokrvljenost maternice valjda,nisu mi rekli za što je,to pretpostavljam, al sam nedugo nakon što sam ga počela pit krvarila i na nos i desni,baš mi kolegica rekla da misli da mi je to od andola,rekla sam tada za to gin al je rekao on da nastavim pit i evo sada su mi rekli ne više ga pit. Možda on meni nije bio nikada ni potreban
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 13:01:02
|
|
|
|
lidac0605
|
Ma vidiš ti to,molim te?!naravno da ti nije ni trebao jer čim si krvarila na nos znači da ti je krv bila od njega prerazrijeđena i vrijeme zgrušavanja i krvarenja se poremetilo...dobro da ne uzimaš više.A kak si danas?jel sad to stalo ili?koji ti je tjedan sad?
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 13:32:31
|
|
|
|
Indy
|
tek sada ovo vidim, cestitam na trudnoci zelim ti da bude sve uredu!
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 18:24:41
|
|
|
|
Leptir5
|
kraj 7.tjedna manje ide,puno manje,nadam se da sutra neće bit ništa više,ali sam prokrvarila baš ono puno,niti prvi dan stvari mi ne bi tako šiknulo puno...
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 19:07:53
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 19:08:31
|
|
|
|
lidac0605
|
Ma sad će se to sredit,čim se organizam isčisti od tog andola...a ti miruj i čuvaj nam bebuškicu!
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 22:03:23
|
|
|
|
heda
|
leptir, nadam se da nije ništa ozbiljno... dok srce kuca uvijek ima nade samo lijepo miruj i bude se to smirilo mislim na tebe i šaljem ti pozitivne vibre p.s. pa koliko su ti tog andola dali za pit? 100 dnevno?
|
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 27.8.2011 22:07:28
|
|
|
|
ninolina
|
Draga moja bude sve ok...Mojoj curki odma krene krv na nos od andola, i frendici...
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 28.8.2011 13:50:29
|
|
|
|
Leptir5
|
Je jednu dnevno,a ovo sad bio drugi gin. i rekao šta će ti to,svaki od njih ima svoju metodu. Još nije prestalo krvarenje. Cure hvala na lipim ričima
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 29.8.2011 8:53:10
|
|
|
|
heda
|
dobro jutro nadam se da si danas bolje
|
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 29.8.2011 10:36:45
|
|
|
|
Sunshine28
|
cestitam vratila si mi nadu! :)
|
|
|
|
|
RE: napokon pozitivna beta 2.9.2011 20:23:36
|
|
|
|
heda
|
leptir, nadam se da je krvarenje stalo čekam dobre vijesti
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!